Beta hcg hakkında

Benim 1.64, 2.64, 7.77 , 15.99 , 30 olmuştu ama kimyasala döndü ama herkeste aynı olmuyor tabi ama insan bazen ümit ediyor yine mi öyle acaba diye
Kanaman kaç gün sürmüştü kimyasal olmasına üzüldüm. Daha sonra hamile kaldın mı tekrar

Regl oldun mu kuzum?
Çarşamba günü koyu sarı kahverengi leke geldi canım dün de pas rengine benzeyen birkaç parça düştü koyu bordo kanama oldu bugün de kesildi sadece kahverengi leke geliyor. Normalde reglim 8 gün sürer ilk 5 gün parlak kırmızı kanamam olur. Bu ay mevsim geçişi diye hormonlarımda acayip bir dalgalanma oldu sanırım. Saat 10da doktor randevum var. Hormon testi istemişlerdi onu yaptıracağım bunları da anlatırım bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum.

Hormon için test verdim doktor beta da istedi. 2,3,4 gibi hastanenin referansı hariç yani önünde küçüktür yazmayan sonuçlarda 7,8 gün sonra tekrar beta baktır dedi. Ama ben bugün baktırdığım için birkaç gün sonra baktırmaya gerek kalmadı tabi. Aynı durumu yaşayan varsa diye bilgilendirme olsun

Hormon için test verdim doktor beta da istedi. 2,3,4 gibi hastanenin referansı hariç yani önünde küçüktür yazmayan sonuçlarda 7,8 gün sonra tekrar beta baktır dedi. Ama ben bugün baktırdığım için birkaç gün sonra baktırmaya gerek kalmadı tabi. Aynı durumu yaşayan varsa diye bilgilendirme olsun
Sonucunuz çıktı mı çok merak ettim

Henüz çıkmadı ama ben regl oldum zaten sonucum negatiftir siz regl olmadıysanız tekrar bi baktırın
Ama belki regl değildir ben yazmıştım buraya bakın isterseniz yükseliş devam ederken kanamam olmuştu hamile değilimdir zaten diye normal ilaç kullanımına devam ettim doktorum keşke bekleseydin acele etmeseydin filan demişti

Back
X