• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya markalarınız nelerdir?

6 kapaklı yatak odası tak.
salon koltuk takım (yarısı deri yarısı kumaş)
oturma odası koltukları (3 lü ve 2 tekli)
yaşam ünitesi + yemek masası (10 kişilik)+sandalye (deri kaplama)
hediye : 2 adet orta sehpa ve c sehpa.+ 2 tane abajur+boy aynası

8.000 ytl. 3 taksit

rojbinn cim teşekkürler ederim

ayrıca arkadaşlar aldığımız mobilyaların fiyatını belirtirseniz
fiyat karşılaştırması yapabiliriz .

hayırlı olsun öncelikle.umarım mutlu bi yaşantın olur..bence istikbal,bellona..vs markaları çok tercih etme..çünkü tarzları yok..eğer evinin kendine has, senden bişeyler taşımasını istiyorsan ankara da siteler,istanbulda modoko gibi yerlere bakabilirsin..zevkine göre ve bütçene göre çok fazla çeşit var..ben 1,5 yıl önce evlendim evimi sitelerde bi mobilya mağazından döşedim...mobilyalarım masif..dediğim markalar bence verilen parayı çok haketmiyorlar ayrıca senin evindeki eşyadan başklarının evinde görme riskin de çok fazla..mutluluklar...

ben mobilyalarimi tuna ev mobilyada begendim

tv ünitesi 1,400

begendigim köse takımı ve teklisinin fiyatini malesef 1 haftadır yollamayi beceremediler
bende ayni takımı baska bi mobilyacida yaptirmaya karar verdm Çok üzgünüm çoook

benım mobılyalarım temo dan alınmıştı ama şimdi temo kapatıldı fakat şimdiki aklım olsaydı en azından yatak odasını yaptırırdım hanı şu isteğe göre dolaplar yapılıyor çok raflı ve katlı öyle bişeyler yaptırırdım yatağımıda yuvarlak yaptırıdım ve çok güzel bir makyaj masası yaptırırdım ...............sana tavsiyem ımkanın vars kafanda dolapları yatağı tasrla ve yaptır

benım mobılyalarım temo dan alınmıştı ama şimdi temo kapatıldı fakat şimdiki aklım olsaydı en azından yatak odasını yaptırırdım hanı şu isteğe göre dolaplar yapılıyor çok raflı ve katlı öyle bişeyler yaptırırdım yatağımıda yuvarlak yaptırıdım ve çok güzel bir makyaj masası yaptırırdım ...............sana tavsiyem ımkanın vars kafanda dolapları yatağı tasrla ve yaptır

temonun mobilyaları çok kaliteli değil, umarım sorun yaşamıyosundur. iflas ettiler evet modeller güzeldi aslında ama.. neyse bittiler gittiler :D

MUTLU GÜNLERİNİZDE GÜLE GÜLE ESKİTİN ARKADAŞIM EVET İNŞALLAH GELSİN AŞKIM BİZDE BAKICAZ ....... BU ARADA HEPSİ 6,00YTL UYGUN MUŞ GERÇEKTEN MUTLULUKLAR..

sağolasın canım benim.senin nişanlında hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde dönsünde sonrasında hepsi olup gidiyor.sanada sonsuz mutluluklar Şeniz

6.000 ytl miiii :1shok: uppsss :1shok: neyse ki imalat fiyatından alıcam :roflol:

kız 6 bin ytl ne ki :sm_confused: bir gezsen dudak uçuklatıyor fiyatlar orta halli biri için.kendiniz yapma imkanınız olduğu için şanslısın.huzurla yaşayın inaşşallahhh a.s.

hayatım biz tepe home'dan aldık gerçekten çok içime sinerek daha doğrusu bayıla bayıla aldım...izmir'de de narlıdere tarafaında şubesi var hem de indirim döneminde fiyatlar piyasayla aynı oluyor(indirim dönemi dışında biraz yüksek fiyatları) bir gez gör derim ben.
biz kadife kaplama 2 kanepe+ 2 berjer+ puf tan oluşan salon takımıyla masa+ 8sandalye ve konsol/büfeden oluşan yemek odası takımına 5 milyar verdik...
salon takımı 3.300 dü sanırım...ama yemek odası takımı 2 parçadan oluştuğu için daha makul oldu tabi...

Arstil in ürünlerini çok beğeniyorum...arzu edersen sitesini bir incele derim...biz mobilyalarımızı ankara sitelerden almıştık...şimdi evlenecek olsam ve kendi evimde de oturacaksam,yatak odasına gardolap almak yerime raydolap yaptırırdım..hem istediğin ölçüde yaptırma şansın var hem arzu ettiğin gibi dizayn etme şansın var...ve oldukça da kullanışlı olduğunu düşünüyorum...bunu bir düşün istersen...

kız 6 bin ytl ne ki :sm_confused: bir gezsen dudak uçuklatıyor fiyatlar orta halli biri için.kendiniz yapma imkanınız olduğu için şanslısın.huzurla yaşayın inaşşallahhh a.s.

gerçekten çok çok şanslıyım yaa valla ne kadar şükretsem az.. sağol cnm teşekkür ederim, hepimiz huzurlu olalım inşallah...

Ben salon grubumu,büfelerimi yemek masamı ve sandalyelerimi İpek Mobilyadan;
Oturma Odasına aldığım pembe grubu da yine İpek Mobilyadan aldım..
Bunların toplamına 2006 Mayıs da 5000 YTL verdik.Peşin fiyatlarıydı.
Yatak odamı deri kaplı ve bazalı şık bir model aldım.Ona da bazası ve yatağıyla 3800 YTL peşin vermiştim.Yine 2006 Hazirandı sanırım.Ahşap mobilyam,Samsundaki iyi bir mobilyacıdan aldım.
Tüllerimi eskilerin Perdeci Refik diye adlandırdığı bir ustaya yaptırdık.Giyinme odası,Yatak odam,Salon,Oturma odamı güneşlikleriyle birlikte 2000 YTL ye yapmıştı.Stor kiracı olduğum için yaptırmadım zaten babamlarda da var memnun değildim hiç.
Halılarımın hepsi el dokuması.Nepal halısı.Toplamı 4000 YTL ye yakın tutmuştu.
Aksesuarlarımı da Mudo Concept ten almıştım..Onlarda 1000 YTL yi geçmişti parça parça aldığım için tam hesaplayamıyorum şu an..
İstikbale çok takılma derim ama
yerimseniben

ben bu hafta yatak odamı ve salon takımımı evkur'dan aldım..
inanılmaz ucuzdu, bu fiyata dışarıda birini alamazdık..
henüz evimiz olmadığı için yemek odasını almadık, büyüklüğünü görünce alacağız..
Ahşap değil aldığım yatak odası, ama çok şık hemde bu yılın renkleri venge ve zeytin karışımı, çok modern bir tasarım. Koltukların kolları deri, döşemeyi ben istediğime göre seçtim, her zevke her keseye göre alternatif var. Ben şimdilik bütçeme uyan birşey aldım, siz daha iyilerini alın inşallah!!
Nerelerde evkur var bilmem ama bir internetten bakın derim ben..
Birde çeyizlik ürünler de çok ucuz çoğunu setler yapıp hazırlamışlar (benim ihtiyacım olmadığı için almadım ama onları da dikkate alabilirsiniz)

bende 2 hafta önce ankara sitelerden aldım mobilyalarımı.
yemek odası,yatak odası ve salon takımı aldım..
oturma odam da istikbalden..istikbalin vision koltuk takımı..istediğin rengi yaptırıyosun..benimkiler kırmızı oldu..kenarları siyah deri..bazalı ve yatak olandan tercih ettim..daha kullanışlı olur diye...koltuğun bi tanesi köşeli bitanesi normal üçlü ortada da pufu var...ben beenerek aldım...

yemek odama büfe düşünmüyodım ama anneler olunca mecbur alıyosun..masamın aynası ayrı..şık bir ayna fiyata dahil ettiler...
yatak odam sürgülü kapaklı..
hepsi meşe ağacındanmış...

salon takımınında kolları sırtı pürüzlü bir deri...döşemesi de bal rengi..ona uygun kırlentleri filan var...

hepsi toplam 13 milyar oldu...
yani yatak odası+yemek odası+salon takımı+oturma odası...

öncesinde çok baktım ama hepsini aynı yerden almaya çalışırsan iyi olur...

fabrika üretimi olan yerler yani istikbal, ipek, kilim, bellona ... da pek indirim olmuyo...

sitelerde kalıteli mağazalarda pahalı ama sağlam pazarlık gerektiriyor....

bence kaliteli olsun...bi kere alınıyo çünkü...

kolay gelsin...

aldığım yatak odasının resimlerini sonunda yolluyorum size.. Mağazada çektim, millet garip garip baktı ama diyemezdim kızlara göstermem lazım diye :)
600 YTL,12 taksit :)

BU gardrobum
dsc01017qe4.jpg

BU Yatağım
dsc01018tz5.jpg

Bu Şifonyer
dsc01019jw2.jpg

Bu da Komidin
dsc01020ro1.jpg

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr bende geçen hafta aldım mobilyalarımı daha doğrusu yatak odam ve yemek odamı yaptırıyorum sakaryada yemek odasını 1.000 ytl ye , yatak odamı da 1.900 e yapacaklar modelini doğtaşta beğendim istediğim detaylarıda ekleyerek yapacaklar inşallah
oturmama köşe takımı aldım yağmur mobilyadan 1.500 e , salon takımımda yine yağmur dan 2.500 ytl çok içime sindi ikiside tam istediğim gibi oldular
bana fiyatlar çok makul geldi zaten kirada oturacağım içinde öyle çok pahalıya kaçmadım açıkçası

oturma grubum doğtaştan. evlenirken aldığımız açıkçası çok memnun kalmadım. 2000 den beri kalitelerini yükseltmişlerdir inşallah ama ben bir daha almam ki yakında değiştirmeyi düşünüyorum. diğer mobilyalarım (çocuk odası hariç ,konfor dan onlar) eşimin akrabası olan yerel bir mobilya mağazasından buranın tanınmş mobilyacısı. ama ondanda resmen akraba kazığı yedik kalite açısından. bölee işte....

kızlar arpi mobilyaya bakın derim birde çok farklı tarzları var.salonumda kullanıyorum çok modern ve çok memnunum

Yatak odasını babam kendi yapacak. Bana sen modelini beğen sadece dedi.
Diğer mobilyalarımızı da Ankara sitelerden alacağız galiba.
Uygun ve kullanışlı oluyormuş öyle dediler. :sm_confused:
Ama kesin değil henüz.

Oturma odam Bellona

Yemek Odam Doğtaş

Çalışma Odası Kanepem ve çalışma masam Yataş

Yatak Odam Babamın arkadaşı olan Suat Mobilya

Tv Ünitem Aloğlu Mobilyaya yaptırdık Özel

bu kadarcıksengözlerimebaksanab:dance:

misafir mobilyadan aldık herşeyi
bir sürü mobilyacı gezdik geçen yıl istikbalin koltukları rahat ama mobilyalarını pek beğenmedik
ama misafirde ise herşey modern

Back
X