Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inegöllüyüm ve 3 senedir de memleketimizde oturuyoruz.. geldiğimizde mobilya işine başlamıştı babam amcam falan işte.. mobilya sektörünü öğrendikten sonra hele hele burada oturduktan sonra hayatta öyle istikbalmiş bellonaymış almam öyle mobilyalar. ilk önce modern ahşap yapan firmalara gideceğiz, delfa ve isil mobilya tanıdıklarımızın, onlara bakacağız. içime sinmezse beğenemezsem, amcamla beraber oturup çizeceğiz..
koltuklarım da nişanlımın çalıştığı firmadan olacak, marili koltuktan..modeller hazır sayılır, annem olmadan düzgün karar veremediğim için beraber gidip seçeceğiz.. mobilya ve koltuk konusunda hiçbir sıkıntım yok yani![]()
canım biz mobilyalarımızı bu ay aldık.istikbalden.tüm ürünlerde indirim var.6 bin ytl ye yatak odası, yemek odası, 2 tane kanepe ve oturma grubu aldık.fiyatlar uygun bu dönemde.istikbal şart değil tüm markalarda indirim var gerçi.sefgilin askerde olmasa bakardınız şimdi :çok üzgünüm:
inegöllüyüm ve 3 senedir de memleketimizde oturuyoruz.. geldiğimizde mobilya işine başlamıştı babam amcam falan işte.. mobilya sektörünü öğrendikten sonra hele hele burada oturduktan sonra hayatta öyle istikbalmiş bellonaymış almam öyle mobilyalar. ilk önce modern ahşap yapan firmalara gideceğiz, delfa ve isil mobilya tanıdıklarımızın, onlara bakacağız. içime sinmezse beğenemezsem, amcamla beraber oturup çizeceğiz..
koltuklarım da nişanlımın çalıştığı firmadan olacak, marili koltuktan..modeller hazır sayılır, annem olmadan düzgün karar veremediğim için beraber gidip seçeceğiz.. mobilya ve koltuk konusunda hiçbir sıkıntım yok yani![]()
izmir de oturanlar kısıkköyde ŞAMLI mobilya uğrayın derim hem cok uygun fiyat hem de her zevke hitap ediyor. biz gecen hafta sonu ordan aldık bütün ev eşyalarını benim içime sindi.... isterseniz bir gidip bakın... net sitesi de var ama orda çok model yok...