tekrar merhaba, ben mls için görüşmeye gittim ancak yapılan görüşme sonrası beni lipoplastiye yönlendirdiler. bu konu hakkında çok bir fikrim olmamasına rağmen o anda kabul ettim. mayısın 22 sinde işlemim olcak. bel karın ve mideden yapılacak ve 5000 tl için anlaştık. doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. sanırım hızlı bir karardı ve umarım iyi olur.
Merhaba tekrar,
Ben her seans sonrası yazarım size durumu,evvelsi gün 2.seansım yapıldı,şimdi yine heryerim şiş,
hergün 3 lt su içmek şart,şişkinlik insin diye bekliyorum,2 haziranda 3.seansım var,tabi şimdi yine 2 günde bir drenaj,ultrasound (doğru yazdım sanırım) seanslarım var,içerdeki parçalanan yağ hücrelerinin daha hızlı parçalanması ve atılımı için..Lipoplastiden vazgeçtiginiz iyi olmuş bencede,ameliyat sonrası sıkıntılar beni korkutuyo,inşallah mls bana da size de iyi gelir.
Görüşmek üzere..
selam,
size de hayırlı olsun mls o zaman,ben de detaylı yazmıştım aslında işlemi baştan sona,sizin de yazmanız iyi olmuş çünkü herkes hiç ağrı sızı yok sanabilir,ama dediginiz gibi önce uyuşturdukları için çok acı olmuyor,bende ki gelişmeler ise,3.seansıma az kaldı,haftaya çarşambaya,2.seanstan sonra hiç bir fark yok,o yüzden konuştum bende,drenaj yerine ödemi daha hızlı atabilmem için lpg seansı verdiler,bugün ilk lpg seansım oldu,tabi moralim bozuldu,2seansta fark görmeyincee,ama merak etmememi,sonuçta o yağların parçalandığını sadece ödemi geç attıgımı söylediler,mantıklı da geliyor çünkü gerçekten içimde kırt kırt igneyle sıvıyla bütünleşen yağ hücrelerini parçaladıkar mls seanslarımda.ptesi 2. lpg var,benim gibi birkaç kişi de ödemi atamayınca lpg ye gitmiş,baya hızlı atmışlar,inşallah benimde öyle olur.
yine haberdar ederim sizleri,sevgiler.
fıyatı nedır canlar ne olur yazın benımde 23 kılo fazlam var ozellıkle dogumdan sonr kalca ve gobek ust bacakta bende yaptırmak ısterım tabı fıyatı bana uyarsa yazarsnız sevınırım
3.seansımda bitti,resimlere bakınca fark bel bölgesinde biraz var ama benim derdim simit,yan yağlar.Onlarda fark çok az,ödem de atamıyorum ısrarla,bakalım atınca nasıl olucak..
Merhaba,Merhaba yine,
benim 2 popo , 2 dış bacak 4. seansım bitti. ben de küçük bir fark hissediyorum ama yeterli değil ve dolayısıyla memnun değilim. çünkü bir yandan da yediklerime dikkat ediyorum. ınceldim ama üst bedenimden...
Neyse , ben de ek olarak SAT'a başladım ( kızılötesi ışınla bisiklet çeviriyorsunuz ) . haftada 2 defa olarak devam edeceğim. Simca 12 , sizin programınız nedir ? ( pazartesi sat , salı mls ardından ultrason, çarşamba drenaj, cuma tekrar sat ve battaniye - her hafta böyle - 1 hafta dış bacak , 1 hafta popo mls ) . Bu arada sizin mailiniz sonrasında geçen salı doktoruma sordum , ödemle ilgili olarak masimum 2 gün ödem devam eder , daha fazla ödem olmaz diyor ki ben de bahsettiğim gibi ben de de maksimum 2 gün sürüyor.
Belki sonuç görmek için aceleci davranıyoruz , çünkü o kadar müdahalenin bir sonucu olmalı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?