Merhaba,
ilk seansı atlattım,çok ilginç bir tecrübeydi,baya ameliyata giriyorum sandım:)
önce sorunlu bölgelerime buz koydular morarmasın diye,sonra çalışıcakları noktaları işaretleyip iğne yapıp uyuşturdular,uyuşunca uzun bir iğneyle o deliklerden sıvı verdiler (hipo-osmo)davul gibi şişiyo o bölge,sonra o baloncukları iğneyi sokup çıkartıp,sokup çıkartıp patlattılar,çok değişik bir histi,seanstan çıkarken az ağrım oldu,o bölgelerdeki şişlik hemen inmiyor,2 günde birazı sonra hergün az az iniyor,benim 2 hafta olmak üzere, hala şişlik var ,dokununca sızlıyo çünkü.Toplamda 2 ayı bulurmuş tam sıvıyı atmak,bol su şartmış hergün,idrarla da atılıyo tabi.morluğum da çok olmadı,mls cihazı kişiye özel program belirliyo,kullanılıcak sıvı miktarını da söylüyo,bendeki programda ultrasound seansı ve drenaj seansları var,birkaç gün arayla o seanslara gittim,bugün de drenaj var yine,drenaj dediğim pedleri bağlıyıp akım veriyolar,yağların parçalanmasını hızlandırmak için,ultrasound da cızırtılı ses dalgası,kulak çınlatıyo seans boyunca,o da parçalıyomuş yağları içten.
arkadaşım beni günlerce görmemişti,benim bel hattım çok yoktu,resmen hattın çıkmış diyo,yani dümdüz değil kavisli olmuş belim,bende farkettim mide,simit bölge ve gıdık çalışılıyor bende,beldeki yağlar azalınca kavis olmaya başladı,şimdilik etkili görünüyor,her seansta yazarım yine,bana söylenen %80 gidicek kesin dendi,inşallah bakalım,az para da degil çünkü,yeter ki dedikleri gibi geri gelmemek üzere gitsin,o bölgedeki yağlar tamamen parçalanıp atıldıgı için aynı yerden kilo alınmıyormuş,başka bölgelerden alınıcak yani,seans öncesi ve sonrası yağlı,şekerli yiyecekler,alkol de yasak.
işlem ağrılı mı derseniz,benim acı eşiğim çok düşük,ben yaptırdıysam ve hala yaparım diyosam herkes yaparkaydirigubbakcemile3 iğnelerle aram iyi değil,e tabi işlem boyunca içimin kıyıldığı,tansiyonumun düştüğü anlar oldu ama öyle dayanılmaz bir durum olmadı,hemen geçti,lipolize dayanamamıştım ben mesela,içten yaktıgı için,ama bu daha acısız birşey.
şimdilik bu kadar,herkese sevgiler..