• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mlk'nin Kolbastı İle Kilo Verme Yöntemi

BiProfenid

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.242
773
Öncelikle konuyu doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum. Eğer yanlışsa herkesten özür diliyorum. :42:

Şimdiii gelelim konumuza:40:

Bugün bi arkadaşın konusuna kolbastı oynayarak kilo verdiğimi yazdım. Cevabı yazdıktan sonra da düşündüm. Benim bu bir hafta içerisinde 1-2 kilo vermem lazım. E zaten önceden de kolbastı gibi bi deneyimim var, bu bir haftada neden onu kullanmayım ki dedim kendi kendime. :28::28:

Sonraa karar verdim ve iftardan 1 saat sonra, şarkı bitene kadar kolbastı oynadım. :32: Bugünden itibaren bu bir hafta boyunca, her gün 5'er dakika kolbastı oynayacağım. :8: Tabi yediklerime de dikkat edersem istemediğim 1-2 kiloyu rahatça verebileceğimi düşünüyorum. :24: Eğer tahmin ettiğim gibi kilo verirsem 1 hafta sonra buraya yazacağım.

Not: Kolbastı bilmiyorum:1: Sadece internetten görüp öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum ve 5 dakikada sudan çıkmış gibi ıslanıyorum. :114:

Evet aynen öyle. :D Hem kilo veriyorum, hemde yaptığım hareketlere çok gülüyorum. :1::1:

Son düzenleme:
benim de kışın aldığım ve ramazan ayı sebebi ile almaya devam ettiğim kiloları vermem gerek.. kıyafetlerim daralmaya başladı ilk kez:18: dans ederek kilo verme başlığını okuyordum bi yandan zaten kolbastı fikri güzelmiş üşenmesem de yapsam bende bari :44:

benim de kışın aldığım ve ramazan ayı sebebi ile almaya devam ettiğim kiloları vermem gerek.. kıyafetlerim daralmaya başladı ilk kez:18: dans ederek kilo verme başlığını okuyordum bi yandan zaten kolbastı fikri güzelmiş üşenmesem de yapsam bende bari :44:

Valla canım bende bu zamana kadar üşendim ama sonucu malesefki içler acısı. :1: O yüzden bugün hiç üşenmedim ve açtım müziği oynadım. Zaten müziği duyunca insanın yerinde durası gelmiyor. :8::8:

Son düzenleme:
Back
X