- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.242
- 773
- Konu Sahibi BiProfenid
Öncelikle konuyu doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum. Eğer yanlışsa herkesten özür diliyorum. 
Şimdiii gelelim konumuza
Bugün bi arkadaşın konusuna kolbastı oynayarak kilo verdiğimi yazdım. Cevabı yazdıktan sonra da düşündüm. Benim bu bir hafta içerisinde 1-2 kilo vermem lazım. E zaten önceden de kolbastı gibi bi deneyimim var, bu bir haftada neden onu kullanmayım ki dedim kendi kendime.

Sonraa karar verdim ve iftardan 1 saat sonra, şarkı bitene kadar kolbastı oynadım.
Bugünden itibaren bu bir hafta boyunca, her gün 5'er dakika kolbastı oynayacağım.
Tabi yediklerime de dikkat edersem istemediğim 1-2 kiloyu rahatça verebileceğimi düşünüyorum.
Eğer tahmin ettiğim gibi kilo verirsem 1 hafta sonra buraya yazacağım.
Not: Kolbastı bilmiyorum
Sadece internetten görüp öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum ve 5 dakikada sudan çıkmış gibi ıslanıyorum. :114:

Şimdiii gelelim konumuza

Bugün bi arkadaşın konusuna kolbastı oynayarak kilo verdiğimi yazdım. Cevabı yazdıktan sonra da düşündüm. Benim bu bir hafta içerisinde 1-2 kilo vermem lazım. E zaten önceden de kolbastı gibi bi deneyimim var, bu bir haftada neden onu kullanmayım ki dedim kendi kendime.

Sonraa karar verdim ve iftardan 1 saat sonra, şarkı bitene kadar kolbastı oynadım.

Not: Kolbastı bilmiyorum