Mlk'nin Kolbastı İle Kilo Verme Yöntemi

BiProfenid

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.242
773
Öncelikle konuyu doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum. Eğer yanlışsa herkesten özür diliyorum.

Şimdiii gelelim konumuza

Bugün bi arkadaşın konusuna kolbastı oynayarak kilo verdiğimi yazdım. Cevabı yazdıktan sonra da düşündüm. Benim bu bir hafta içerisinde 1-2 kilo vermem lazım. E zaten önceden de kolbastı gibi bi deneyimim var, bu bir haftada neden onu kullanmayım ki dedim kendi kendime.

Sonraa karar verdim ve iftardan 1 saat sonra, şarkı bitene kadar kolbastı oynadım. Bugünden itibaren bu bir hafta boyunca, her gün 5'er dakika kolbastı oynayacağım. Tabi yediklerime de dikkat edersem istemediğim 1-2 kiloyu rahatça verebileceğimi düşünüyorum. Eğer tahmin ettiğim gibi kilo verirsem 1 hafta sonra buraya yazacağım.

Not: Kolbastı bilmiyorum Sadece internetten görüp öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum ve 5 dakikada sudan çıkmış gibi ıslanıyorum. :114:

Evet aynen öyle. Hem kilo veriyorum, hemde yaptığım hareketlere çok gülüyorum.

Son düzenleme:
benim de kışın aldığım ve ramazan ayı sebebi ile almaya devam ettiğim kiloları vermem gerek.. kıyafetlerim daralmaya başladı ilk kez:18: dans ederek kilo verme başlığını okuyordum bi yandan zaten kolbastı fikri güzelmiş üşenmesem de yapsam bende bari :44:

Valla canım bende bu zamana kadar üşendim ama sonucu malesefki içler acısı. O yüzden bugün hiç üşenmedim ve açtım müziği oynadım. Zaten müziği duyunca insanın yerinde durası gelmiyor.

Son düzenleme:
kolbastıyla uşaklaaar hep beraaaber oynayaaaalıımmm :118::118::118::118:

2 gün önce kolbastı oynayayım dedim, göğüslerim ağrıdı, sallandıgı için rahat edemıyorum oynarken yok mu buna cözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…