sonunda bende bugün başladım diyete..
hadi bana şans dileyın kıslar....
önce karbonhidrat ve şekeri keserek başlıyorum ...
hızlı bi giriş olacak.....
hadi bakalım kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler süper olmuşsun:) ben de vücudumda en çok taktığım yer üst bacaklarım yani baldırlarim yani senin eski halinde ki gibi maşallah erimiş gitmiş çok güzel olmuş nasıl başardın bunu oraya özel birşey yaptın mi
benimde en büyük problemim üst bacaktebrikler süper olmuşsun:) ben de vücudumda en çok taktığım yer üst bacaklarım yani baldırlarim yani senin eski halinde ki gibi maşallah erimiş gitmiş çok güzel olmuş nasıl başardın bunu oraya özel birşey yaptın mi
tebrikler süper olmuşsun:) ben de vücudumda en çok taktığım yer üst bacaklarım yani baldırlarim yani senin eski halinde ki gibi maşallah erimiş gitmiş çok güzel olmuş nasıl başardın bunu oraya özel birşey yaptın mi
Aynen benimde öyle ya basen back napmaliyz ya doktor yetişO
benimde en büyük problemim üst bacakacayip problem belim ince ama bacaklarım :18: belimle tek bacağım arasında 16 cm fark var sadece bir bacağım düşünün
tebrik ederim. baya fark var. darısı başıma
selamun aleyküm!
buraya başarı öykümü yazmak için 4 aydır bekliyorum bir gün ben de yazacağım dedim ve işte zamanı geldi.
gerçi şu anda hala bi 8 kilo fazlam var ama dayanamadım 1 ay daha beklemeyi.
arkadaşlar ben 112 kiloydum boy avantıjımdan faydalanıyordum hep daha doğrusu kendimi öyle kandırıyordum.
boyum 177. kemikli bi yapıya sahibim zaten siz de görünce fotolarımı anlayacaksınız.
evliliğimin 3. yılını doldurdum. genç kıznnlığımı çok zayıf geçirdim 26-27 yaşlarımda evvlendiğimde yanı hızla kilo almaya
başladım. bunun sebebi biraz eşimin ve ailsenin yeme düzeni biraz da aldığım ilaçlardan kaynaklandı.
yemeği açlıktan değil zevk olsun diye yiyordum.
geçtiğimiz ramazan bayramının arife günününün gecesiydi. eşim yarın bayram dedi yeni aldığımız pantolonu ütülede giyeyim dedi
ok dedim o arada evde tadilat yaptırdığımızdan ve arifeden bi gün önc işler bittiğinden katlamış kaldırmışım kıyafetlerimizi hep.
pantolonunu ararken elime evlenirken almış olduğum şu ipek gecelik takımlarım geçti. babydolünü çıkardım bi bakayım dedim giydim
baktım babydol kalçamdan aşağı inmiyor çıktım eşimin karşısınla gülüyorum ama halime ağlamam gerekirken. o da baktı ve gülmeye
başladı.
- çıkar hayatım şunu çok komik olmuşsun dedi.
bütün mesele oymuş.
o zamana kadar kimselerin ailem dahil hiç kimsenin söylediği öylesine kırmamıştı beni.
oysa kötü bişey söylememişti. her ne kadar şimdi o söylediğini inkar etse de :)
arife gecesi bayram falan dinlemedim başladım diyete. ilk işim köşede bekleyen koşu bandımı salonumun ortasına almak oldu.
bayram için yapmış olduğum baklavanın bir dilimini yedim sadce.
gerisini eşim götürdü :)
çok düzenli beslendim saatlerim düzenliydi.
3 vesaitle gittiğim iş yerime elimde yemek taşıyordum çoğu zaman.
haşlama ızgara yedim hep
günde 5 öğün yedim.
3 ana 2 ara.
her gün ama her gün spor yaptım
en az 1 saat koşu bandımda tempolu (6. seviye ile başlayıp 8. seviyeye kadar) yürüdüm.
haftanın 3 günü de plates yaptım evde. açtım dvd yi ebru ile platesimi yaptım
ee çünkü o kadar kiloyu verince sarkma olabilirdi. ama işte o sarkmayı önlemek için her gün spor yaptım.
boyumun dezavantajı olduğunu ilk defa diyette anladım çünkü 5 kilo verince normal bi insanda belli eder ama
ben ne zaman 10 kilo verdim o zaman belli etmeye başladım.
şu anda 84 kiloyum aslında ben 70 e kadar düşmek istiyorum ama diyetisyenim zayıf değil normal kilomda olmamı öneriyor.
ben de çok zayıflığı sevmiyorum ne yalan söyliyim. en ideali 75 -77 kiloya düşmen dedi.
neyse fotolarımı da ekliyim de sevincime sevinc ekliyim.
umarım kimseler kilolu olmaz çok zor gerçekten aklınıza gelebilecek her zorluğu yaşadım 48 bedenken. şimdi 42 bedenim ve inanın çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 569536 Eki Görüntüle 569537 Eki Görüntüle 569538 Eki Görüntüle 569542 bu fotolarda 112 kiloyum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 569539 Eki Görüntüle 569540 Eki Görüntüle 569541 ve buEki Görüntüle 569554 fotolarda da 84-85 im kızlar.
MELEKKKK TOPRagımmm basarı hıkayen hayırlı olsun canım benımmsenın bu hıkayenı okuyunca su son kalan 5 kıloyuda vermeye karAR VERDImmmmm bende o zaman yazarım basarı hıkayemı fotolar harıkaa bu arada ben daha once gordum bunları
Azminizi,zaferinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür etmeden ve kutlamadan geçemedim.benimde şu anda 16-17 kilom fazla yaklaşık 4 kilo verdim.HER GECE İNCECİK OLMANIN HAYALİNİ KURUYORUM. :)istediğim kiloya ulaştığımda ödülüm buz mavisi daracık bir kot olacak (hanımlığımı bozmadan :)) )
Beyin kilo aldığını yada verdiğini anlayamazmış. ben bu kadar şiştiğimi fotoğraflara bakınca anladım.ben dedim noooolmuşum :) kendimi zayıfta sanmıodum tabiki ama bu kadarda değil artık dediiim.
inşallah bende burdan yazacağım başarımı.Çok mutlu oldum sizin adınıza...
harikasınız tebrik ederim.
TEBRIK EDERIMMMMM!!! HARIKA GÖRÜNÜYORSUN TEK KELIMEYLE!! :)
bende senin gibi 25 kilo verdim, kaldi 8-9 kilom. senin hikayeni okuyunca yine motive geldi bana cok tsk ederimmmm :)
kalan kilolarini verirsin sen eminim buna :)
Maşallah canım sana tütütütü maşallah... Darısıda bize inşallah... Koşu bandında yürüdüm demişsin. Aslında bende düşünüyorum ama ounla ilgili fazla bişlgim yok. Mesela sen yürürken banttan çıkan ses komşularını rahatsız ettimi, ve ne kadar elektrik harcıyor özelden mesaj atabilirsen çokkk mennun olurum canım. Şimdiden teşşekkürler
tebrik ederim hiç 42 beden gibi gözükmüyosun.
canım biraz ses çıkıyor tabi ama tempolu yürüdüm için bu kimseyi ilgilendirmez önemli olan senin sağlığın. elektrik çok çekmiyor. benher gün 1 saat yürüdüm fazla edğişiklik olmadı. canım herkes 42 beden görünmüyorsun diyor ama öyleyim maalesef :) çok teşekkürler hepinize.harikasın tebrik ederim süper olmuşsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?