• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mlhll nin davetiyesii :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
38
Bursa
kızlar buda bizim davetiyemiz....

sade ve tek sayfa olsun istedim düğnüden sonra çerçevelticem bunu çünkü :) ( burda mavi gibi çıkmış ama gümüş rengi)

güneş davetiye bin tane bastırdık 570 tl ama tanıdık olduğu için 450 ye anlaştık :)

Son düzenleme:
evet o ayrıntıdanda kurtuklduk çok fazla mdoele baktık en son karar veremedim amann bu olsun dedim ama sevdim genede :)

aynen canım davetiye küçük bi ayrıntı zatwen çoğu kişi yırtıp atıo o yüzden böel bişi seçtim resimli yapcaktık yoksa ama öle düşnünüce çok masrafa gerek yok dedik.

ne yapacaksınız o kadar davetiyeyi, yarısı gelmese, gelenler de 3 kişi gelse 3*500=1500 kişilik düğün mü olur. çok zor... herhalde bir sürü gelmeyen oluyor sizin oralarda.. gelinlik kınalık vb. takip etmiştim gelinliğin çok şık, ama sanırım haklısın bursalılar her şeyi bu kadar abartıyorsa yanmış o damat..
mutluluklar dilerim :)) en güzeli senin olsun

ne yapacaksınız o kadar davetiyeyi, yarısı gelmese, gelenler de 3 kişi gelse 3*500=1500 kişilik düğün mü olur. çok zor... herhalde bir sürü gelmeyen oluyor sizin oralarda.. gelinlik kınalık vb. takip etmiştim gelinliğin çok şık, ama sanırım haklısın bursalılar her şeyi bu kadar abartıyorsa yanmış o damat..
mutluluklar dilerim :)) en güzeli senin olsun

haklısın tatlım bende fazla dedim ama bizim çevremiz geniş diolar 200 tane bize fazla bile kız tarafına yani :) karacabeyde esnaf oldukları için çevreleri çok geniş napalım onlar düşünsün :)

cok güsel canım hayırlısı olsun bizimde en az bin tane bastırmamız gerek bende bursalıyım bizim düğünlerimiz kalabalık oluyo ayrıca herkeste geliyo valla zor biras ama idare edicez ayrı kınalıgın gelinliği cok güsel hayırlısı olsun inşallah

Back