mlhll (artık onlarda evli ) :) 12.07.2009

gelinliğin çok şık sanada çok yakışmış canım ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.:1hug:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyrm.
gelinlik konusunda baya tereddütlüydüm forumda herkes üst kısmını beğenmemişlerdi yakından çekildiği için bariz büyük görünüodu ama sanırım o sorun bu resimlerde yok:)
içime sine sine giydim yani anlıcanız. allhım o mtuululğu herkese nasip etsin.

çok güsel bi gelin olmuşsun canım bayıldım rabbim bi yastıkta kocatsın nerden aldın acaba seneye bana da lazım olacaktaaa

canım ulucaminin üst yolu varya anacadde orda kızılaya giderken altıniğne var ordan aldım.

çok fazla gezdim bursadaki bütün gelinlikçileri gezip denedim.ama buraya girdiğim gibi işte bu dedim vede oldu :) :asigim:

gelinliğin,makyajın,saçların hepsi harika tabi sende çok güzel taşımışsın .bir ömür mutluluklar dilerim a.s.

ya valla bu kknın kızları maşşallaah yani herhalde güzeliik yarışmalarına katılsalar hepsi 1 . çıkar çooook tatlı çıkmışın canım daha doğrusu çıkmışınız

vovvvv süper olmuşsun cnmmmmmmmmmm..bi ömrü mutluluklar fıstık:)

gelınlıgınde sende cok guzelsın dılerım cok mutlu bı yasam surersın rabbım sonu gelen kullarından etsın sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…