• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Bana özel diyorum buyurmadın 😂 orda tek kişilik var 🤣🤣🤣
hmmmm du bakeem :)

indir.webp

niyekiii :) afiyet olsunn :)
Of delirtti beni sinirden karnıma ağrılar girdi. Köpeği ısırarak oynamaya alıştırıyo aylardır söylüyorum yapma çocuk olunca yanlışlıkla ısırır bak diye dizi izlerken hırkamı tutcam diye kolumu ısırdı tamam çok ısırmadı ama bunu bebeğe yapsa yazık yani ne gerek var böyle şeylere. Kıyamet koparıyodum tam kaçtı evden köpeği de alıp çişe gittiler 😂
Teşekkürleerr 😍😍

Of delirtti beni sinirden karnıma ağrılar girdi. Köpeği ısırarak oynamaya alıştırıyo aylardır söylüyorum yapma çocuk olunca yanlışlıkla ısırır bak diye dizi izlerken hırkamı tutcam diye kolumu ısırdı tamam çok ısırmadı ama bunu bebeğe yapsa yazık yani ne gerek var böyle şeylere. Kıyamet koparıyodum tam kaçtı evden köpeği de alıp çişe gittiler 😂
Teşekkürleerr 😍😍
yaaaa :) köpeğinin cinsi nee yada fotoğraftaki swnin köpğin mi :) ama evet bebek olunca dikkkatli olmak lazım :)

ne iş yapıyosuun :)

ben de ben dee muhtemelen gördüğüm ilk insanla 374763288 saat konuşacam :KK70:
Kamu personeliyim, insanlarla iç içeyim ama su an hakikaten sıkıntı dışarda dolaşan biri görünce domates atasım geliyor.
Inşallah dün gece ki gibi kafa açan konulara denk gelirim bugün de saka.maka bi yana bi burası kaldı eğlendiğim yer olarak

Çok teşekkür ederim inşallah:)) doğmasını bekliyorum sagliklics en azından bi mesgale olur bana buyuk oglan 4 yasinda bireysel takiliyor sıkıldı haliyle olanlardan ötürü umudum bebek :)

Allah'ım maşallah 😍 demek bi tane daha var evde çocuk:)
sen baya aktif hareketlisin sanirim. maşallah:) ben bi tanesine yetemiyorum. sen ikinciyi dört gözle bekliyosun😍😍

Kamu personeliyim, insanlarla iç içeyim ama su an hakikaten sıkıntı dışarda dolaşan biri görünce domates atasım geliyor.
Inşallah dün gece ki gibi kafa açan konulara denk gelirim bugün de saka.maka bi yana bi burası kaldı eğlendiğim yer olarak
hamilesin bir de o zmn en iyisi yine de evde kalmak :S

olmaz mı buranın bir delisi bir de harun abisi bitmez :D

inşallahh sağlıkla kucağına al bebeğinii :) bu ara herkesin eğlence yeri bura :)

Back