- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
teşekkür ettim samdanım :)
biz zor duruyoruz artık. ay bide baharr havanın en güzel olduğu zamanlarr yaçok üzgünüm
hmmmm du bakeem :)Bana özel diyorum buyurmadınorda tek kişilik var
Yaa tam eşime çemkirirken tebessüm ettirdin ellerine sağlıık
Harika olmus
ne iş yapıyosuun :)Salgın olmasa 3 aydan sonra koşa koşa ise koşardım ama muhtemelen ücretsiz izinle hastalık gecene kadar bekleyeceğim. Insan görmedikçe tilt oluyorum reis :)
neden kiievden çıkalım demiyo kreş korkusuna. ama çocuk perişan oldu nurum. iki gündür oglan da sersem gibi
Of delirtti beni sinirden karnıma ağrılar girdi. Köpeği ısırarak oynamaya alıştırıyo aylardır söylüyorum yapma çocuk olunca yanlışlıkla ısırır bak diye dizi izlerken hırkamı tutcam diye kolumu ısırdı tamam çok ısırmadı ama bunu bebeğe yapsa yazık yani ne gerek var böyle şeylere. Kıyamet koparıyodum tam kaçtı evden köpeği de alıp çişe gittilerniyekiii :) afiyet olsunn :)
sen arada kaynadın hain dost satıcıO sendin ben neydim unuttum
yaaaa :) köpeğinin cinsi nee yada fotoğraftaki swnin köpğin mi :) ama evet bebek olunca dikkkatli olmak lazım :)Of delirtti beni sinirden karnıma ağrılar girdi. Köpeği ısırarak oynamaya alıştırıyo aylardır söylüyorum yapma çocuk olunca yanlışlıkla ısırır bak diye dizi izlerken hırkamı tutcam diye kolumu ısırdı tamam çok ısırmadı ama bunu bebeğe yapsa yazık yani ne gerek var böyle şeylere. Kıyamet koparıyodum tam kaçtı evden köpeği de alıp çişe gittiler
Teşekkürleerr
Çayını kabul ettim canım.buyrun ben çay isteyene çay kahve isteyene kahve vereyiim :)
kk birinci noteri
Youlost16
@Limonsuzzcay
@mehlika nur
@Cay6
@Casper25
Jawlensky
@Elhan
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
merve
@Calciferr
pawlover
@FairyTale16
Gsyabk
@genccanne
aklıma gelenleri etiket ettim
Fotoğraftaki değil ama çok benziyoyaaaa :) köpeğinin cinsi nee yada fotoğraftaki swnin köpğin mi :) ama evet bebek olunca dikkkatli olmak lazım :)
Kamu personeliyim, insanlarla iç içeyim ama su an hakikaten sıkıntı dışarda dolaşan biri görünce domates atasım geliyor.ne iş yapıyosuun :)
ben de ben dee muhtemelen gördüğüm ilk insanla 374763288 saat konuşacam
afiyet osssuunn:)Çayını kabul ettim canım.
Çok teşekkür ederim inşallah:)) doğmasını bekliyorum sagliklics en azından bi mesgale olur bana buyuk oglan 4 yasinda bireysel takiliyor sıkıldı haliyle olanlardan ötürü umudum bebek :)
Çiçeğimmmm bende sana mısır vereyimbuyrun ben çay isteyene çay kahve isteyene kahve vereyiim :)
kk birinci noteri
Youlost16
@Limonsuzzcay
@mehlika nur
@Cay6
@Casper25
Jawlensky
@Elhan
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
merve
@Calciferr
pawlover
@FairyTale16
Gsyabk
@genccanne
aklıma gelenleri etiket ettim
hamilesin bir de o zmn en iyisi yine de evde kalmak :SKamu personeliyim, insanlarla iç içeyim ama su an hakikaten sıkıntı dışarda dolaşan biri görünce domates atasım geliyor.
Inşallah dün gece ki gibi kafa açan konulara denk gelirim bugün de saka.maka bi yana bi burası kaldı eğlendiğim yer olarak
mmmm hayır dememm :)Çiçeğimmmm bende sana mısır vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?