22 aylik olsun benle okula baslayacak bi de. Belki o zaman yorulur da erken yatar14 22 ay arası ben de hayattan sogumustum casper
her çocuk aynı olmaz elbette ama çok şükür şimdi bile epey yol aldik sen canını sıkma
Ne babasi ne ben inatiz. Benim babam inattir. Kesin ona cekti. Babamin da tek kotu huyu inattir. Ala ala onu almis dedesinden zilliinat genetikmis yapacak bisey yok huyuna gidin dedi bize psikolog
ve benim oğlum da aşırı aşırı inatci casperim
ne güzelmiş mesleğinOkula giden benimogretmenim. Onu sabah 8de bakiciya birakiyorum oglen 2de aliyorum.
Rabbim jnsallah sana da en en en tatlisindan bir bebek nasip etsin. En hayirli zamanda insallahDualarimdasin
Super canm gecms olsn benmde kuzenim negatif cktifi halde ve genc olmasna ragmen 3 4 gun yatirdilar tedavi uyguladilar c citamni takviyesi filan@Bonus
Amecey
Youlost16
@Alicja
kk birinci noteri
C Cay6
@Limonsuzzcay
@HayatSevinceGuzel
@_Gulnihal_
Ve dah unuttuklarım
Kızlar annemin sonucu negatif. Ciğerleri tam iyi olmadığı için bir kaç gün daha hastanede olacak sonra taburcu
Yav ne zaman gelsem bi yemek muhabbeetti offf napiyoz hamur mu yapiiyozzzHele yiyem ben o epmekleri
Aciktimdur deneyim ben bunu bi
Canim hic uzulme. Benim mudurum 4 sene tup bebek yapti. Biri ikiz 4 tane cocugunun kalbi durdu .ne güzelmiş mesleğin
Amiin inşallah ama şuan hiç hazır hissetmiyorum şuan olmasın. Şubatın başında tüp bebekle olan bebeğimin kalbi durdu çok etkilendim bi süre mola
Benim 3.5 yasindaki kizim icin bu yaz artik gece uyur diyolllaa22 aylik olsun benle okula baslayacak bi de. Belki o zaman yorulur da erken yataryatar demi?
Epmek yapcezYav ne zaman gelsem bi yemek muhabbeetti offf napiyoz hamur mu yapiiyozzz
Felaket tellali misin mubarekBenim 3.5 yasindaki kizim icin bu yaz artik gece uyur diyolllaa
22 aylik olsun benle okula baslayacak bi de. Belki o zaman yorulur da erken yataryatar demi?
Ne babasi ne ben inatiz. Benim babam inattir. Kesin ona cekti. Babamin da tek kotu huyu inattir. Ala ala onu almis dedesinden zilli
Aslinda bakicisinin biri 5 biri 2.5 yasinda iki cocugu var. Onlarla takildigi icin erken yatiyordu gece.benimki de 22 aylık başladı:)
ondam rahat ettim zaten
Gözünüz aydın, onu da atlatır umarım kelebek@Bonus
Amecey
Youlost16
@Alicja
kk birinci noteri
C Cay6
@Limonsuzzcay
@HayatSevinceGuzel
@_Gulnihal_
Ve dah unuttuklarım
Kızlar annemin sonucu negatif. Ciğerleri tam iyi olmadığı için bir kaç gün daha hastanede olacak sonra taburcu
Öyle nasipten öteye geçilmiyo beklicez mecbur hayırlısıyla olur inşallah köpeciğime bi kardeşCanim hic uzulme. Benim mudurum 4 sene tup bebek yapti. Biri ikiz 4 tane cocugunun kalbi durdu .
Snra vazgecip bir cocugu evlat edindiler ve 2 3 ay sonra falan kendiliginden hamile kaldi. Su an dunya tatlisi bir bebisi variki kardes mis gibiler.
Rabbim zamanini bekliyor emin olabilirsin. Sende anne olacaksin insallah bir gun eminim buna ❤❤
Insallah. Yerim o kopecigi kar gibi masallahÖyle nasipten öteye geçilmiyo beklicez mecbur hayırlısıyla olur inşallah köpeciğime bi kardeş
Aslinda bakicisinin biri 5 biri 2.5 yasinda iki cocugu var. Onlarla takildigi icin erken yatiyordu gece.
Malum 3 kuduruk bir araya gelince olan bakiciya oluyordu
Insallah okula baslayinca da uyur oyle
Yolu nasıl aldınız samdancm?14 22 ay arası ben de hayattan sogumustum casper
her çocuk aynı olmaz elbette ama çok şükür şimdi bile epey yol aldik sen canını sıkma
Kiz bende yaptim onu. Esim gecedeydi. Eve bi ikimiz vardik. Saat 9da kapattim isigi. Koydum yatagina. Yer yataginda yatiyor bu arada. Besigi sevmiyor. Bende yanina yattim. Iki uc yuzumle oynadi. Bakti bendem tik yok. Gitti salona oyuncaklarini dokup oynadi.uyur uyur :) kitap çok yoruyo beyinleriniben kitap okuyorum sürekli
biz aksam sekizde herşeyi kapatir yatardik. artik gece oldu diye. bir hafta bizde o sekilde uyuduk kalksa da bakti kimse uyanik degil geri yatti. sonra yavaş yavaş yanindan kaçıp gece hayatına devam etmeye başladık
Yolu nasıl aldınız samdancm?
Uyku,yemek, dikkat,odak herşey oturdu mu?
24ün içindeyiz, yemek hariç çoğu şey oturdu diyebilirim. Yemek te otursa diye bekliyorum. Kalan tüm detaylardan daha yorucu
Yaa yicemKiz bende yaptim onu. Esim gecedeydi. Eve bi ikimiz vardik. Saat 9da kapattim isigi. Koydum yatagina. Yer yataginda yatiyor bu arada. Besigi sevmiyor. Bende yanina yattim. Iki uc yuzumle oynadi. Bakti bendem tik yok. Gitti salona oyuncaklarini dokup oynadi.
Ertesi gun odanin kapisini kapattim cikmasin diye. Bu sefer de elbise dolabini acip orda ne varsa doktu yere.
Bi de gelip arada beni gidikliyor. Digil digil digil diyor. O an zaten benim goz aciliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?