Mizahşörler Çıkmazı

14 22 ay arası ben de hayattan sogumustum casper

her çocuk aynı olmaz elbette ama çok şükür şimdi bile epey yol aldik sen canını sıkma
22 aylik olsun benle okula baslayacak bi de. Belki o zaman yorulur da erken yatar yatar demi?

inat genetikmis yapacak bisey yok huyuna gidin dedi bize psikolog

ve benim oğlum da aşırı aşırı inatci casperim
Ne babasi ne ben inatiz. Benim babam inattir. Kesin ona cekti. Babamin da tek kotu huyu inattir. Ala ala onu almis dedesinden zilli

Okula giden benim ogretmenim. Onu sabah 8de bakiciya birakiyorum oglen 2de aliyorum.
Rabbim jnsallah sana da en en en tatlisindan bir bebek nasip etsin. En hayirli zamanda insallah Dualarimdasin
ne güzelmiş mesleğin

Amiin inşallah ama şuan hiç hazır hissetmiyorum şuan olmasın. Şubatın başında tüp bebekle olan bebeğimin kalbi durdu çok etkilendim bi süre mola

ne güzelmiş mesleğin

Amiin inşallah ama şuan hiç hazır hissetmiyorum şuan olmasın. Şubatın başında tüp bebekle olan bebeğimin kalbi durdu çok etkilendim bi süre mola
Canim hic uzulme. Benim mudurum 4 sene tup bebek yapti. Biri ikiz 4 tane cocugunun kalbi durdu .
Snra vazgecip bir cocugu evlat edindiler ve 2 3 ay sonra falan kendiliginden hamile kaldi. Su an dunya tatlisi bir bebisi var iki kardes mis gibiler.
Rabbim zamanini bekliyor emin olabilirsin. Sende anne olacaksin insallah bir gun eminim buna ❤❤

Ne babasi ne ben inatiz. Benim babam inattir. Kesin ona cekti. Babamin da tek kotu huyu inattir. Ala ala onu almis dedesinden zilli

bizde bi ben inat degil desem yalan değil

annem babam kardeslerim esim kp kv hepsi inat

benimki de 22 aylık başladı:)
ondam rahat ettim zaten
Aslinda bakicisinin biri 5 biri 2.5 yasinda iki cocugu var. Onlarla takildigi icin erken yatiyordu gece.
Malum 3 kuduruk bir araya gelince olan bakiciya oluyordu
Insallah okula baslayinca da uyur oyle

Öyle nasipten öteye geçilmiyo beklicez mecbur hayırlısıyla olur inşallah köpeciğime bi kardeş

Aslinda bakicisinin biri 5 biri 2.5 yasinda iki cocugu var. Onlarla takildigi icin erken yatiyordu gece.
Malum 3 kuduruk bir araya gelince olan bakiciya oluyordu
Insallah okula baslayinca da uyur oyle

uyur uyur :) kitap çok yoruyo beyinlerini ben kitap okuyorum sürekli

biz aksam sekizde herşeyi kapatir yatardik. artik gece oldu diye. bir hafta bizde o sekilde uyuduk kalksa da bakti kimse uyanik degil geri yatti. sonra yavaş yavaş yanindan kaçıp gece hayatına devam etmeye başladık

14 22 ay arası ben de hayattan sogumustum casper

her çocuk aynı olmaz elbette ama çok şükür şimdi bile epey yol aldik sen canını sıkma
Yolu nasıl aldınız samdancm?
Uyku,yemek, dikkat,odak herşey oturdu mu?
24ün içindeyiz, yemek hariç çoğu şey oturdu diyebilirim. Yemek te otursa diye bekliyorum. Kalan tüm detaylardan daha yorucu
24 değil 28 olcak o

Kiz bende yaptim onu. Esim gecedeydi. Eve bi ikimiz vardik. Saat 9da kapattim isigi. Koydum yatagina. Yer yataginda yatiyor bu arada. Besigi sevmiyor. Bende yanina yattim. Iki uc yuzumle oynadi. Bakti bendem tik yok. Gitti salona oyuncaklarini dokup oynadi.
Ertesi gun odanin kapisini kapattim cikmasin diye. Bu sefer de elbise dolabini acip orda ne varsa doktu yere.
Bi de gelip arada beni gidikliyor. Digil digil digil diyor. O an zaten benim goz aciliyor

Yolu nasıl aldınız samdancm?
Uyku,yemek, dikkat,odak herşey oturdu mu?
24ün içindeyiz, yemek hariç çoğu şey oturdu diyebilirim. Yemek te otursa diye bekliyorum. Kalan tüm detaylardan daha yorucu

hepsinde sorun yasadim zaman zaman da nuks ediyo amceyim :)

ama yemek mesela takmiyorum. iki üç haftadir bir öğün anca yiyodu. zorlamadim ustelemedim. çorba asla icmiyodu yeni yeni icmeye başladı.

kendini kanitlama araci seciyolar genelde. yani ben benimkinde onu sezdim. herşeye direniyo:)

yemek yememeyi secebilir, uyku saatini secemez gibi onun tercihi olanla olmayani ayirmaya çalışıyorum daha çok. biraz karmaşık yazmış olabilirim.

inattan ölecek kivamdaydi. su an daha sakin daha uzlasmaci diyebilirim:)

Yaa yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…