• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Bende epmek yapsam ya bugun?
Bazlama yaptiydim da bi tuhaf olduydu 🤭

kiz ama bazlama çok tehlikeli bişey:D :D ben hiç cesaret edemedim daha

atayim mi sana yaptığım tarifi:)
hamurla aşk yaşadım resmen. çok güzel bi hamur oldu😍

Çok yorguun 🤦🏻‍♀️ Ama keşke benimki de küçük bi canavar yorgunluğu olsaydı 😂 yeni taşındım bi hafta olmadı daha evin işi bitmiyo bi yandan projeler var onlar bitmiyo beynim kod yazarken ellerim temizlik yapıyo kaçıp gidesim var bu diyardan 🤣

sen nasılsıın?
Ben malum virus dolayisiyla evdeyim. Okuullar tatil.
Benim kizin uyku duzeni sasti iyice. Onla ugrasiyorum 2 haftadir her gece 🤦‍♀️
Sen de cok yogunmussun okurken yoruldum 😂

Ben malum virus dolayisiyla evdeyim. Okuullar tatil.
Benim kizin uyku duzeni sasti iyice. Onla ugrasiyorum 2 haftadir her gece 🤦‍♀️
Sen de cok yogunmussun okurken yoruldum 😂
Ablamın bebeler de öyle olmuş okul olmayınca 1e kadar oturuyolarmış. Bekara karı boşamak kolay lafını kendime hediye ederek, iyi bi ayar çekilse erken uyumazlar mı acabası diyorum 😂

bende de var bi tane seni anlıyorum minnosum:KK70: :KK70:
su an en çıldırmali dönemdesin ama bence sen:KK43: ben en çok bir buçuk yas civarinda zorlanmistim :)
Ah samdanim. Megersem ilk 1 sene ne kadar durgunmus 😂
16 aylik olacak 10 gun sonra amma ben 16 yil yaslandim inan olsun 😂

Ablamın bebeler de öyle olmuş okul olmayınca 1e kadar oturuyolarmış. Bekara karı boşamak kolay lafını kendime hediye ederek, iyi bi ayar çekilse erken uyumazlar mı acabası diyorum 😂
Okul varken sabah 8de bakiciya birakiyordum. Oglene kadar yoruluyodu ben eve gelince uyuyoodu aksam da en gec 11de uyumus olurdu.
Simdi gece 2 3 4te uyuyoo falan derken ben siyirdim hafifen 😂
Hicbir ayar ise yaramiyor bu arada. Bu bebe bildiginiz gibi bi bebe degil. Inat bi bebe. Boyundan buyuk inadi var 😂

Okul varken sabah 8de bakiciya birakiyordum. Oglene kadar yoruluyodu ben eve gelince uyuyoodu aksam da en gec 11de uyumus olurdu.
Hicbir ayar ise yaramiyor bu arada. Bu bebe bildiginiz gibi bi bebe degil. Inat bi bebe. Boyundan buyuk inadi var 😂
Küçükmüş yaa ben okul diyince okula gidiyo sandım 🙊 düzelir hemencecik inşallah annesii 🤩 bebe özlemi çeken biri olaraktan osu bile tatlı geliyo 🙈🙈

Ah samdanim. Megersem ilk 1 sene ne kadar durgunmus 😂
16 aylik olacak 10 gun sonra amma ben 16 yil yaslandim inan olsun 😂

14 22 ay arası ben de hayattan sogumustum casper :D :D

her çocuk aynı olmaz elbette ama çok şükür şimdi bile epey yol aldik sen canını sıkma 😍

Küçükmüş yaa ben okul diyince okula gidiyo sandım 🙊 düzelir hemencecik inşallah annesii 🤩 bebe özlemi çeken biri olaraktan osu bile tatlı geliyo 🙈🙈
Okula giden benim 🤭 ogretmenim. Onu sabah 8de bakiciya birakiyorum oglen 2de aliyorum. 🤭
Rabbim jnsallah sana da en en en tatlisindan bir bebek nasip etsin. En hayirli zamanda insallah 😍 Dualarimdasin 🤲

inat genetikmis yapacak bisey yok huyuna gidin dedi bize psikolog:D :D

ve benim oğlum da aşırı aşırı inatci casperim🤦

Back