- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Bende epmek yapsam ya bugun?
Bazlama yaptiydim da bi tuhaf olduydu![]()
kiz ama bazlama çok tehlikeli bişey

atayim mi sana yaptığım tarifi:)
hamurla aşk yaşadım resmen. çok güzel bi hamur oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende epmek yapsam ya bugun?
Bazlama yaptiydim da bi tuhaf olduydu![]()
Ben malum virus dolayisiyla evdeyim. Okuullar tatil.Çok yorguunAma keşke benimki de küçük bi canavar yorgunluğu olsaydı
yeni taşındım bi hafta olmadı daha evin işi bitmiyo bi yandan projeler var onlar bitmiyo beynim kod yazarken ellerim temizlik yapıyo kaçıp gidesim var bu diyardan
sen nasılsıın?
At hele at bakamkiz ama bazlama çok tehlikeli bişey![]()
ben hiç cesaret edemedim daha
atayim mi sana yaptığım tarifi:)
hamurla aşk yaşadım resmen. çok güzel bi hamur oldu![]()
Uykusuz ve yorguuunn
Sebep belli bir adet canavar![]()
Ablamın bebeler de öyle olmuş okul olmayınca 1e kadar oturuyolarmış. Bekara karı boşamak kolay lafını kendime hediye ederek, iyi bi ayar çekilse erken uyumazlar mı acabası diyorumBen malum virus dolayisiyla evdeyim. Okuullar tatil.
Benim kizin uyku duzeni sasti iyice. Onla ugrasiyorum 2 haftadir her gece
Sen de cok yogunmussun okurken yoruldum![]()
Canimm cok sevindimmm gozunuz aydinnn. Sağlıkla evine donsun anneciginnnBonus
Amecey
Youlost16
Alicja
kk birinci noteri
C Cay6
Limonsuzzcay
HayatSevinceGuzel
Jawlensky
Ve dah unuttuklarım
Kızlar annemin sonucu negatif. Ciğerleri tam iyi olmadığı için bir kaç gün daha hastanede olacak sonra taburcu![]()
Bonus
Amecey
Youlost16
Alicja
kk birinci noteri
C Cay6
Limonsuzzcay
HayatSevinceGuzel
Jawlensky
Ve dah unuttuklarım
Kızlar annemin sonucu negatif. Ciğerleri tam iyi olmadığı için bir kaç gün daha hastanede olacak sonra taburcu![]()
Ah samdanim. Megersem ilk 1 sene ne kadar durgunmusbende de var bi tane seni anlıyorum minnosum![]()
su an en çıldırmali dönemdesin ama bence senben en çok bir buçuk yas civarinda zorlanmistim :)
Bonus
Amecey
Youlost16
Alicja
kk birinci noteri
C Cay6
Limonsuzzcay
HayatSevinceGuzel
Jawlensky
Ve dah unuttuklarım
Okul varken sabah 8de bakiciya birakiyordum. Oglene kadar yoruluyodu ben eve gelince uyuyoodu aksam da en gec 11de uyumus olurdu.Ablamın bebeler de öyle olmuş okul olmayınca 1e kadar oturuyolarmış. Bekara karı boşamak kolay lafını kendime hediye ederek, iyi bi ayar çekilse erken uyumazlar mı acabası diyorum![]()
iste burda :)
Küçükmüş yaa ben okul diyince okula gidiyo sandımOkul varken sabah 8de bakiciya birakiyordum. Oglene kadar yoruluyodu ben eve gelince uyuyoodu aksam da en gec 11de uyumus olurdu.
Simdi gece 2 3 4te uyuyoo falan derken ben siyirdim hafifen
Hicbir ayar ise yaramiyor bu arada. Bu bebe bildiginiz gibi bi bebe degil. Inat bi bebe. Boyundan buyuk inadi var![]()
Ah samdanim. Megersem ilk 1 sene ne kadar durgunmus
16 aylik olacak 10 gun sonra amma ben 16 yil yaslandim inan olsun![]()
Okula giden benimKüçükmüş yaa ben okul diyince okula gidiyo sandımdüzelir hemencecik inşallah annesii
bebe özlemi çeken biri olaraktan osu bile tatlı geliyo
![]()
Okul varken sabah 8de bakiciya birakiyordum. Oglene kadar yoruluyodu ben eve gelince uyuyoodu aksam da en gec 11de uyumus olurdu.
Simdi gece 2 3 4te uyuyoo falan derken ben siyirdim hafifen
Hicbir ayar ise yaramiyor bu arada. Bu bebe bildiginiz gibi bi bebe degil. Inat bi bebe. Boyundan buyuk inadi var![]()