Mizahşörler Çıkmazı

Bende epmek yapsam ya bugun?
Bazlama yaptiydim da bi tuhaf olduydu

kiz ama bazlama çok tehlikeli bişey ben hiç cesaret edemedim daha

atayim mi sana yaptığım tarifi:)
hamurla aşk yaşadım resmen. çok güzel bi hamur oldu

Ben malum virus dolayisiyla evdeyim. Okuullar tatil.
Benim kizin uyku duzeni sasti iyice. Onla ugrasiyorum 2 haftadir her gece
Sen de cok yogunmussun okurken yoruldum

Ben malum virus dolayisiyla evdeyim. Okuullar tatil.
Benim kizin uyku duzeni sasti iyice. Onla ugrasiyorum 2 haftadir her gece
Sen de cok yogunmussun okurken yoruldum
Ablamın bebeler de öyle olmuş okul olmayınca 1e kadar oturuyolarmış. Bekara karı boşamak kolay lafını kendime hediye ederek, iyi bi ayar çekilse erken uyumazlar mı acabası diyorum

bende de var bi tane seni anlıyorum minnosum
su an en çıldırmali dönemdesin ama bence sen ben en çok bir buçuk yas civarinda zorlanmistim :)
Ah samdanim. Megersem ilk 1 sene ne kadar durgunmus
16 aylik olacak 10 gun sonra amma ben 16 yil yaslandim inan olsun

Ablamın bebeler de öyle olmuş okul olmayınca 1e kadar oturuyolarmış. Bekara karı boşamak kolay lafını kendime hediye ederek, iyi bi ayar çekilse erken uyumazlar mı acabası diyorum
Okul varken sabah 8de bakiciya birakiyordum. Oglene kadar yoruluyodu ben eve gelince uyuyoodu aksam da en gec 11de uyumus olurdu.
Simdi gece 2 3 4te uyuyoo falan derken ben siyirdim hafifen
Hicbir ayar ise yaramiyor bu arada. Bu bebe bildiginiz gibi bi bebe degil. Inat bi bebe. Boyundan buyuk inadi var

Küçükmüş yaa ben okul diyince okula gidiyo sandım düzelir hemencecik inşallah annesii bebe özlemi çeken biri olaraktan osu bile tatlı geliyo

Ah samdanim. Megersem ilk 1 sene ne kadar durgunmus
16 aylik olacak 10 gun sonra amma ben 16 yil yaslandim inan olsun

14 22 ay arası ben de hayattan sogumustum casper

her çocuk aynı olmaz elbette ama çok şükür şimdi bile epey yol aldik sen canını sıkma

Küçükmüş yaa ben okul diyince okula gidiyo sandım düzelir hemencecik inşallah annesii bebe özlemi çeken biri olaraktan osu bile tatlı geliyo
Okula giden benim ogretmenim. Onu sabah 8de bakiciya birakiyorum oglen 2de aliyorum.
Rabbim jnsallah sana da en en en tatlisindan bir bebek nasip etsin. En hayirli zamanda insallah Dualarimdasin

inat genetikmis yapacak bisey yok huyuna gidin dedi bize psikolog

ve benim oğlum da aşırı aşırı inatci casperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…