Mizahşörler Çıkmazı

Benim yumurta asigii kizim yumurta agzina surmez oldu.
Haslanmis yum. Yemiyo.
Arada bi tavaya kirdigimi yiyodu. 1 haftadir onu da yemez oldu.
Bu bebe benii delirtcek

yataktan kalkmak yok diceksin ama:) sen yataktan cikmasina neden izin verdin ki:)

gece olunca herkes yatağına yatar. sabah kalkabilirsin de. sonra da musade etme :) ben masal sarki ninni boğazım patlayana kadar ilgilendim yatakta. ağladı güldü oynadi uyudu ama en sonunda:)

Anlar mi sence ?
16 aylik olacak daha. Kalkmak yok desem anlar heralde. Her moku anliyor onu da anlasin

Haslanmis yum. Yemiyo.
Bu bebe benii delirtcek

ayni ayni zaman zaman sen bile sogursun en sevdigin seyden. tersine kaşıma sen bilirsin tercihlerine saygi duyuyorum de

ayni ayni zaman zaman sen bile sogursun en sevdigin seyden. tersine kaşıma sen bilirsin tercihlerine saygi duyuyorum de
Bu sabah sadece pekmez,beyaz peynir, kusburnu marmelati ve bi tane milfoyden yaptigim zeytinli boregi yedi. Zeytini oyle yutturuyorum. Yoksa yemiyo
Yumurta verdim yuzume tukurdu

Gayet net anlatmışsın.
Takılmamak elde değil, sürekli ağlak,mızmız.
Yaşlar tetikte. Huzur kısıtlı, planlanan işler yaş.
Ama tokken gel gör, bildiğin şener şen :))

Haslanmis yum. Yemiyo.
Bu bebe benii delirtcek
Ek gıdaya malum haşlanmış yumurtayla geçtik. Bu birkaç ay böyle sürdü. Akıbetinde, kızarmış yumurta denedi ve hoşuna gitti. Haşlanmış yumurta görünce dilini çıkarıp, tüm gücüyle üfleyip tükürük saçar oldu. Omlet seçeneği çok, sorun etmiyordum.
Kahvaltıdan aç tok kalkıyordu, ama öğlen ve akşam öğünü azab. Önüne ne koyarsam koyayım yemiyor, sadece ekmek içi. Bütün ekmekleri ortasından dele dele, ekmek yemeğe küstürdü. Hala böyle devam. Sıradaki beslenme alışkanlığına karşılık, tedbirlerimi sıkı tutuyorum

Bu sabah sadece pekmez,beyaz peynir, kusburnu marmelati ve bi tane milfoyden yaptigim zeytinli boregi yedi. Zeytini oyle yutturuyorum. Yoksa yemiyo
Yumurta verdim yuzume tukurdu

benimki bi yumurta yiyip kalkiyo. yumurta yoksa ac kalkiyo

ben hiç düşünmüyorum

cok nadir bi lokma kasar yer, bal yer. eskiden cok yiyodu şimdi hic yemiyo çoğu şeyi:)

ameceyim çocukların algıları aşırı açık. yumuşak karınlarımızı bikiyolar. bende uyku konusunda taviz vermeden vaktinde uyusun diye uğraştığım için en cok uykuya direniyo mesela:)

zaman zaman yemekten soguyabilir. en sevdiği seyden nefret edebilir. ama bunlar zorlamayinca geçici oluyo hep :)
bak abartmiyorum bir aydir ağzına çorba sürmüyodu. bı kaç seferdir iciyo tek yemek corbaysa. et yemez, tavuk yemez, balik bi sefer yer bi sefer yemez, yapilan yemegi ısınınca yemez... uzayip gidiyo liste.

su an yere su döktü yerden su yaliyo mesela bunu engelleyemiyoruzm her firsatta yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…