Benim yumurta asigii kizim yumurta agzina surmez oldu.hepsinde sorun yasadim zaman zaman da nuks ediyo amceyim :)
ama yemek mesela takmiyorum. iki üç haftadir bir öğün anca yiyodu. zorlamadim ustelemedim. çorba asla icmiyodu yeni yeni icmeye başladı.
kendini kanitlama araci seciyolar genelde. yani ben benimkinde onu sezdim. herşeye direniyo:)
yemek yememeyi secebilir, uyku saatini secemez gibi onun tercihi olanla olmayani ayirmaya çalışıyorum daha çok. biraz karmaşık yazmış olabilirim.
inattan ölecek kivamdaydi. su an daha sakin daha uzlasmaci diyebilirim:)
Kiz bende yaptim onu. Esim gecedeydi. Eve bi ikimiz vardik. Saat 9da kapattim isigi. Koydum yatagina. Yer yataginda yatiyor bu arada. Besigi sevmiyor. Bende yanina yattim. Iki uc yuzumle oynadi. Bakti bendem tik yok. Gitti salona oyuncaklarini dokup oynadi.
Ertesi gun odanin kapisini kapattim cikmasin diye. Bu sefer de elbise dolabini acip orda ne varsa doktu yere.
Bi de gelip arada beni gidikliyor. Digil digil digil diyor. O an zaten benim goz aciliyor
Anlar mi sence ?yataktan kalkmak yok diceksin ama:) sen yataktan cikmasina neden izin verdin ki:)
gece olunca herkes yatağına yatar. sabah kalkabilirsin de. sonra da musade etme :) ben masal sarki ninni boğazım patlayana kadar ilgilendim yatakta. ağladı güldü oynadi uyudu ama en sonunda:)
Benim yumurta asigii kizim yumurta agzina surmez oldu.
Haslanmis yum. Yemiyo.
Arada bi tavaya kirdigimi yiyodu. 1 haftadir onu da yemez oldu.
Bu bebe benii delirtcek
Bu sabah sadece pekmez,beyaz peynir, kusburnu marmelati ve bi tane milfoyden yaptigim zeytinli boregi yedi. Zeytini oyle yutturuyorum. Yoksa yemiyoayni aynizaman zaman sen bile sogursun en sevdigin seyden. tersine kaşıma sen bilirsin tercihlerine saygi duyuyorum de
Anlar mi sence ?
16 aylik olacak daha. Kalkmak yok desem anlar heralde. Her moku anliyor onu da anlasin
Bu isine gelmeyince kendini yerlere atiyor. Koca agzini yayip agliyor . Tabi gozyasi yok sadece kuru gurultu.emin ol herşeyi anliyolarislerine gelmeyince kedi yavrusu takliti yapiyolar
Okula gidecek erken kalkacak filanya uyur yorulurda insallahFelaket tellali misin mubarek
Ben inaniuyorum okulda yorulup uyuyacak
Gayet net anlatmışsın.hepsinde sorun yasadim zaman zaman da nuks ediyo amceyim :)
ama yemek mesela takmiyorum. iki üç haftadir bir öğün anca yiyodu. zorlamadim ustelemedim. çorba asla icmiyodu yeni yeni icmeye başladı.
kendini kanitlama araci seciyolar genelde. yani ben benimkinde onu sezdim. herşeye direniyo:)
yemek yememeyi secebilir, uyku saatini secemez gibi onun tercihi olanla olmayani ayirmaya çalışıyorum daha çok. biraz karmaşık yazmış olabilirim.
inattan ölecek kivamdaydi. su an daha sakin daha uzlasmaci diyebilirim:)
Ek gıdaya malum haşlanmış yumurtayla geçtik. Bu birkaç ay böyle sürdü. Akıbetinde, kızarmış yumurta denedi ve hoşuna gitti. Haşlanmış yumurta görünce dilini çıkarıp, tüm gücüyle üfleyip tükürük saçar oldu. Omlet seçeneği çok, sorun etmiyordum.Benim yumurta asigii kizim yumurta agzina surmez oldu.
Haslanmis yum. Yemiyo.
Arada bi tavaya kirdigimi yiyodu. 1 haftadir onu da yemez oldu.
Bu bebe benii delirtcek
Bu sabah sadece pekmez,beyaz peynir, kusburnu marmelati ve bi tane milfoyden yaptigim zeytinli boregi yedi. Zeytini oyle yutturuyorum. Yoksa yemiyo
Yumurta verdim yuzume tukurdu
Bu isine gelmeyince kendini yerlere atiyor. Koca agzini yayip agliyor . Tabi gozyasi yok sadece kuru gurultu.
Ay çok şükür kelebeğim çok şükür@Bonus
Amecey
Youlost16
@Alicja
kk birinci noteri
C Cay6
@Limonsuzzcay
HayatSevinceGuzel
@_Gulnihal_
Ve dah unuttuklarım
Kızlar annemin sonucu negatif. Ciğerleri tam iyi olmadığı için bir kaç gün daha hastanede olacak sonra taburcu
Gayet net anlatmışsın.
Takılmamak elde değil, sürekli ağlak,mızmız.
Yaşlar tetikte. Huzur kısıtlı, planlanan işler yaş.
Ama tokken gel gör, bildiğin şener şen :))
Ek gıdaya malum haşlanmış yumurtayla geçtik. Bu birkaç ay böyle sürdü. Akıbetinde, kızarmış yumurta denedi ve hoşuna gitti. Haşlanmış yumurta görünce dilini çıkarıp, tüm gücüyle üfleyip tükürük saçar oldu. Omlet seçeneği çok, sorun etmiyordum.
Kahvaltıdan aç tok kalkıyordu, ama öğlen ve akşam öğünü azab. Önüne ne koyarsam koyayım yemiyor, sadece ekmek içi. Bütün ekmekleri ortasından dele dele, ekmek yemeğe küstürdü. Hala böyle devam. Sıradaki beslenme alışkanlığına karşılık, tedbirlerimi sıkı tutuyorum
Aaaa ifşa etttiin beniiiKimseler yok . Millet uyuyor temizlik yapıyor. Sen niye burdasın( ay adını yazdım kız bilmeden )
Asla hazmesemiyor. Cok da gururlu.hazmedemiyo sinirleniyo demi cok tanidik geldi valla casper
Samdanım
Asla hazmesemiyor. Cok da gururlu
Ah nedir bu cektiklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?