- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Öp oğlunu bnm yerime ☺
Hangi operatör o
Hangisi kızsoyguncu desem anlarsin bence
operim tabi
biz ona kazıksel de diyoruzt...cell:)
Sennn Red e gell ben çok memnunumsoyguncu desem anlarsin bence
operim tabi
Kırmızı arabam yok ama idare etAhah bu oldu
Sennn Red e gell ben çok memnunum ☺
Hakkaten mii samdanımbizim evde hiç cekmiyo denedim de bi gram cekmedi nurum:)
esim tt kullaniyo o evin çoğu yerinde cekiyo. depremde çok sorun oldu diye kalmistim ben. ama taşırim artık mecburen
Hakkaten mii samdanım
tt de iyi diye biliyorum. Ama çöktü resmen deprem zamanında. İnşallah daha öyle şeyler olmasın
Evet mesaj gelmişti bana da öyle diye. Ne olacak ya böyle samdanım. Geçse gitse artık.bakalım artık nurum. Coronadan çağrı operatörleri de yok sanırım
Bi rahat koymadınız uykumda bende diyorum sabah sabah kim bu densizler benim adımı anıyoooo 10 dk erkencisin
bekliyoruz
Hadi sende kalk kalk
Ahahhaha gece 3 te yattık unuttunuz mune kadar erken geldin kız öylebirden önce bekleyen yoktu seni zepra
pusularin kadını
Ahahhaha gece 3 te yattık unuttunuz mu9 saat uyku bi yetişkine göre normal değil mi
çakal geri döndü
Buda mı gol değil aslında 11:30 da kalktım 8.5 saat oluyo ama gene kurtarmıyor tühhh6 ile 8 yetişkinlerde zepram
Buda mı gol değil aslında 11:30 da kalktım 8.5 saat oluyo ama gene kurtarmıyor tühhh
yaaaaaa kahkaha attım ben onu unuttuydumKırmızı arabam yok ama idare et
Neren çınladıBi rahat koymadınız uykumda bende diyorum sabah sabah kim bu densizler benim adımı anıyo
Valla bu sabah boğaz ağrısı ile uyandımOo iyi bari negatf ckmis karantinadan cikmsti artk odadan he ... artk telafi etsn sen gir karantinaya atesm var dr jzole ol o yapsn herseyi madem icin sogusun . Ama biz yapamayiz iste
Kizi babasyla birakir yatmaya giderdm dusunurdm napiyolar smdi konusmalarni dnlerdm yattgm yerden la yatsanda uyusana yokkk c
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?