Söyleyebiliyo muyum meçhul ama bayılırım söylemeyeooooşarkı söylemek miiii
o zaman sana öyle meydan okurum:) temizliği negonum sayfasinda meydan okuyacam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyebiliyo muyum meçhul ama bayılırım söylemeyeooooşarkı söylemek miiii
o zaman sana öyle meydan okurum:) temizliği negonum sayfasinda meydan okuyacam![]()
Hiçbiri bir Ajdar etmez. Ajdar reisi yedirtmeyizBuna 100 lira veren de ne biliim.![]()
Ajdar benim sınav haftalarımda alarmımdıHiçbiri bir Ajdar etmez. Ajdar reisi yedirtmeyiz![]()
Nasılll unuturum.Hiçbiri bir Ajdar etmez. Ajdar reisi yedirtmeyiz![]()
Sarılalım sen hangisisin ben lala sarılalım sıkı sıkıGelll kız bi sarılalıımm
Ben ilk tavuk köri filan denemiştim sonra sebzeli filan ama o dana etlisini denemedim ☺ insan ilk yediğinden vazgeçemiyor muu nee, ben öyleyim ☺
Hoşgeldiiin bu aradaaaa![]()
Benim alarm iyi düşün taşın dı şu gaffurun dans ettiğiAjdar benim sınav haftalarımda alarmımdıbide telefonu az uzağa koyardım
sıkıyorsa kalkma
![]()
Poo ben en küçük kırmızılıı kaykaylıSarılalım sen hangisisin ben lala sarılalım sıkı sıkı
Aynen valla severim sebzeliyi sevemedim
Teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz![]()
Yaaa bakk o da güzelBenim alarm iyi düşün taşın dı şu gaffurun dans ettiğiama çok güzel bi sarkı bence.
![]()
Hangi şarkısı pekiAjdar benim sınav haftalarımda alarmımdıbide telefonu az uzağa koyardım
sıkıyorsa kalkma
![]()
Hoşgeldin iyi aksamlaarrreyi ağşamlarrrrr
İyiii akşamlaaarrreyi ağşamlarrrrr
Bunu yapıcam
Şah şah şah![]()
Bana üzüldün dimiiii,Sana nasıl kulaç actimmmmm![]()