• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

İlk başta denemiştim ama sonra beğendiğimde kaldım ☺ tavuklu bide körili ☺

Ama senin benden daha çok geçmişin varmış kız ☺ ben yurtta alıştım o zmn her gün yerdim öğrencilik işte ☺ sonra baktım baya güzel gidiyor yaniii ☺
İlk eskiden şey vardı büyük marketlerde satılan farklı türüydü sıcak suyun içine koyuyordun üstünü kapatıyordun o kendi o şekilde pişiyordu sonra pişirilme şekli çıktı şuan dana etlisi bile var ama bende senin gibi tavuk ve köriliyi seviyorum hatta köriliyi daha da çok seviyorum ekstra baharatı oluyor ya seviyorum ay canım çekti gece gece ya :mad: :KK70::KK70:

İlk eskiden şey vardı büyük marketlerde satılan farklı türüydü sıcak suyun içine koyuyordun üstünü kapatıyordun o kendi o şekilde pişiyordu sonra pişirilme şekli çıktı şuan dana etlisi bile var ama bende senin gibi tavuk ve köriliyi seviyorum hatta köriliyi daha da çok seviyorum ekstra baharatı oluyor ya seviyorum ay canım çekti gece gece ya :mad: :KK70::KK70:
Gelll kız bi sarılalıımm :KK5::KK68:

Ben ilk tavuk köri filan denemiştim sonra sebzeli filan ama o dana etlisini denemedim ☺️ insan ilk yediğinden vazgeçemiyor muu nee, ben öyleyim ☺️

Hoşgeldiiin bu aradaaaa :KK24:

Back