- 13 Ocak 2020
- 45.094
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.975
- 598
- 33
Ben size sarkı armagan ettim görmedin miÇok sayfa olunca etiketlere bakıyorum sadece . Hişşşttt çaktırma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben size sarkı armagan ettim görmedin miÇok sayfa olunca etiketlere bakıyorum sadece . Hişşşttt çaktırma![]()
Ben hatırladım beynim yandı sizin de yansın.![]()
GelllYessssssss 14 yaşından beri hayranım hep yerimmmmmmeşime alıştıramadım ama
![]()
herkes bu topiği bekliyormuş resmenYeni geldim ben de. Okuyamadım çoğunu. Maşallah sohbetimiz bol.❤❤
Bende ahah alıntı varsa bakıyorum yoksa hepsini okuyamıyorumÇok sayfa olunca etiketlere bakıyorum sadece . Hişşşttt çaktırma![]()
SenceeeBen size sarkı armagan ettim görmedin mi![]()
Yok vallaaa öylede deniyeni ilk defa duydumGelll
içindeki sosuyla beraber öyle pişirmeden yoğurtla karıştırıp yemeyi denedin mi hiç ☺
DenemelisinYok vallaaa öylede deniyeni ilk defa duydumAma kesinlikle deneyeceğim sonra nasıl oldu diye söylicem
![]()
Ben hatırladım beynim yandı sizin de yansın.![]()
Her çeşidini denemişsindir sen kesinDenemelisinyazın özellikle daha iyi oluyor ☺
Önce parçala sonra yoğurt sonra soslar tamamdır ☺
Ben bir daha arttırdım.![]()
Son kez şunu koyup gidiyorum. Rap nasıl yapılır öğrenin biraz
İlk başta denemiştim ama sonra beğendiğimde kaldımHer çeşidini denemişsindir sen kesin![]()
Son kez şunu koyup gidiyorum. Rap nasıl yapılır öğrenin biraz
İlk eskiden şey vardı büyük marketlerde satılan farklı türüydü sıcak suyun içine koyuyordun üstünü kapatıyordun o kendi o şekilde pişiyordu sonra pişirilme şekli çıktı şuan dana etlisi bile var ama bende senin gibi tavuk ve köriliyi seviyorum hatta köriliyi daha da çok seviyorum ekstra baharatı oluyor ya seviyorum ay canım çekti gece gece yaİlk başta denemiştim ama sonra beğendiğimde kaldım ☺ tavuklu bide körili ☺
Ama senin benden daha çok geçmişin varmış kız ☺ ben yurtta alıştım o zmn her gün yerdim öğrencilik işte ☺ sonra baktım baya güzel gidiyor yaniii ☺
Bu da benden son.![]()
Buna 100 lira veren de ne biliim.Adama demişler ki sana 100 lira vereyim bunları söyle biz yanına bir kız koyucaz zaten![]()
Bu devirde 100 TL nin değeri kalmadı ondan 100 yoksa 5 TL etmez oda nefesine veririm yazık nefesineBuna 100 lira veren de ne biliim.![]()
Gelll kız bi sarılalıımmİlk eskiden şey vardı büyük marketlerde satılan farklı türüydü sıcak suyun içine koyuyordun üstünü kapatıyordun o kendi o şekilde pişiyordu sonra pişirilme şekli çıktı şuan dana etlisi bile var ama bende senin gibi tavuk ve köriliyi seviyorum hatta köriliyi daha da çok seviyorum ekstra baharatı oluyor ya seviyorum ay canım çekti gece gece ya![]()
![]()