- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Ohhh hazır fırsat varken azıcık yaptır bişeylerYarın ilk işim yataktan kalkmamak. Sonra kahvaltıyı kocaya hazırlatmak. Sonra çocuğu o a bırakıp mutfağı temizlemek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh hazır fırsat varken azıcık yaptır bişeylerYarın ilk işim yataktan kalkmamak. Sonra kahvaltıyı kocaya hazırlatmak. Sonra çocuğu o a bırakıp mutfağı temizlemek![]()
Büyük kız sütlü bisküvi istedi onu yediriyorumHehhh şimdi olduuunabersiinn
![]()
Sen napiyorsun kuzummHehhh şimdi olduuunabersiinn
![]()
Hep böyle şeyleri canım çekerBüyük kız sütlü bisküvi istedi onu yediriyorum![]()
Ben sevmiyorum nedense ya. Sütlü ekmek gibi geliyor banaHep böyle şeyleri canım çekerdaha büyümedim
Ben de çayımı koydum gülnihalım![]()
Yeni geldim ben de. Okuyamadım çoğunu. Maşallah sohbetimiz bol.Ay kızlar sürekli nasıl yazabiliyor okuyabiliyorsunuz. Benim yüreğim kaldırmıyor![]()
Ohh sana da afiyet olsun gülnihalımBen sevmiyorum nedense ya. Sütlü ekmek gibi geliyor bana
Afiyet olsun kuzummmmben içtim 2 bardak
![]()
Onun bir çeşidi var onu yedim ve sonra soğudum ondanOhh sana da afiyet olsun gülnihalım
Ben noddle filanda yiyorum hala ya çocuk gibi![]()
Ben yurtta alışmıştım onaOnun bir çeşidi var onu yedim ve sonra soğudum ondanbir baharat vardı kokusu tadı hoşuna gitmedi
Ben hatırladım beynim yandı sizin de yansın.![]()
Ben hatırladım beynim yandı sizin de yansın.![]()
Evet burda bayağı iyi yav.Kadın esaslı kadın ama![]()
Yessssssss 14 yaşından beri hayranım hep yerimmmmmmB Babygirl16 bi noddle cı var galiba ☺
Çok sayfa olunca etiketlere bakıyorum sadece . Hişşşttt çaktırmaAy kızlar sürekli nasıl yazabiliyor okuyabiliyorsunuz. Benim yüreğim kaldırmıyor![]()