- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Valla kuzu konuya bağlı. İzlettirsin kendini yiterliNe tür seversin-iz ☺
Haa bide beyim uyumadan izlesin istiyorumNe tür seversin-iz ☺
Canımız çarpılmış zaten burda :)) dewamkeeCarpılacaksam bundan çarpılayım nolmusd
Korona çarptı biziCanımız çarpılmış zaten burda :)) dewamkee
Labirent serisini izlediniz mi serom ben çok beğenmiştim. Yani filmin adı LabirentValla kuzu konuya bağlı. İzlettirsin kendini yiterli
Ne güzel işte niye düşüyo elineKızlar eşimin sonuçları negatif. Şimdi düştü elime.
Vuhu ballı birileri gelmiş.Bu arada direk daldım konuya pardonellasohbetiniz bol olsun kızkıza kızlar Yan topicten size yanarlı dönerli meyve tabağı yolladılar, yani ben yolladım Eki Görüntüle 2612502
Bende severim labirenti.Labirent serisini izlediniz mi serom ben çok beğenmiştim. Yani filmin adı Labirent ☺
ayyyy cökkk şirin bunlar.eline sağlık. bayıldım
Adam bekar hayatı yaşıyordu odada. Ben evde çocuk yemek iş derken mahvoldum. Onu odada gördükçe boğasım geliyorduNe güzel işte niye düşüyo eline
Ooo benim havalarSen de horona gel.
yok yaa her kadinin icinde bir yavru kedi vardir:)
Mervöşüm de burdaymışVuhu ballı birileri gelmiş.
Yok izlemedim kuzum. Bakayım biLabirent serisini izlediniz mi serom ben çok beğenmiştim. Yani filmin adı Labirent ☺
Ooo benim havalar
Bunların 45 dakikalikları filan var bizim düğünlerde bi açılır kimse oturmaz. Sonra yaşı büyük olanlar elenir. Biz de en son nefes nefese ayrılırız pistten.Horon en sevdigim
Ha ha ha
OoooAdam bekar hayatı yaşıyordu odada. Ben evde çocuk yemek iş derken mahvoldum. Onu odada gördükçe boğasım geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?