Yaa ellerine sağlık
Şu karantinas günlerinde hem de sek meyve, pastayla da gelebilirdim insafıyımdırBuna kimse hayır demeztam yerine geldi bu tabak teşekkürler ☺
Hoşgeldin ☺
Hoş buldum, direk giriş yaptım dan diye pardon
Yazma annemmm, yazma guzummmDhsnsjs yazacakken nasılsa anlamayacak en iyisi yazmiyim diyorum o sebeple hala banlanmadim
İhtiyacımız olanŞu karantinas günlerinde hem de sek meyve, pastayla da gelebilirdim insafıyımdır
İhtiyacımız olan ☺ çünkü burda gecenin ilerleyen saatlerinde makarna yeme muhabbeti oluyor ☺
Kocan bu napiyo demedi mi?Casper25
bebeyi yatırdım. koridor boyunca halau cekerek mutfağa gidip çay demledim. halayla devam ederk salona geldim
Dost topic mi düşman mı anlamadım bu saatte yapılır mı bu bize eyyy şamdannnen sevdiğimiz atlayis bu bizim stayla
tabak icin çok teşekkür ederizbizde gelen tabak boş gonderilmez
Eki Görüntüle 2612505
yan topige sevgiler saygılar hürmetler:)
Ayyy o kadar çok makarna konuştuk ki samdanım herkes yemiş olabilirnur dün kimler makarna yedi hatırlıyo musunben bugün onlara meydan okuyacaktim
Canım benim cok tesekkur ederım
Kocan bu napiyo demedi mi?
Hadi ben rahatim adam nobette
Ben yapsam kocam uzaylı görmüş gibi olurtv izliyodubide o alışkın benim bu hallerime ya
normalde de yaptığım şeyler
Yazma annemmm, yazma guzummm@benneyanginlargordum bizimki bugün dondi kutlamalarına doyamadı belli ki
Pigleti örmeyeceğimiyorla tiger en sevdigimpiglet bitti mi peki. ben birini kanguru yavrusu sanmistim ama o piglet miydi:)
ellerine sağlık harika olmus gerçektenvay arkadaş ne yetenekli kadinlar var
Dost topic mi düşman mı anlamadım bu saatte yapılır mı bu bize eyyy şamdannnhadi yaptın bari dondurma da ekle yanına bu kadar sürer benim iradem işte
Ay ben de yasak elmayı senin gibi izliyorumbenim koca da Hekimoğlu izliyoben hiç birini izlemiyom
ama yasak elmanin kisa videolarına bakarim YouTubedan:)
kuruluş heyecanlı mi oeki
Ooo hesap fazla gelecek böbreği bırakın tabağı göndermişsinBu arada direk daldım konuya pardonellasohbetiniz bol olsun kızkıza kızlar Yan topicten size yanarlı dönerli meyve tabağı yolladılar, yani ben yolladım Eki Görüntüle 2612502
Ben yapsam kocam uzaylı görmüş gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?