Dur özele geleyim rahatlayım. Ben heryere her seye maydonoz oluyorum çünkü.hahahha.
bilmemki.
olabiliurreee
nerede oturdun. annem cilimli den. of lu ama .oraya yerlesmis buyükleri.Ay tanıdık mı çıkıcaz. Insallah çıkmayız.
Bende oyle. En son netflixe gelmis 7Dimi dimi
Bide şey vardı 3 bölümlüktü hiroşima ydı sanırım içerik oydu da adını unutmuş olabilirimonu da çok keyifli izledim. Valla Bayadır film izleyemiyorum. En son 7.koşuğu izledim
muhakkak yaş farkimiz vardir. tanidik cikabiliriz benceAy tanıdık mı çıkıcaz. Insallah çıkmayız.
Güzel mi ya kespırım ne tavsiye ediyorsun netflix te. Biraz bişey izleyimBende oyle. En son netflixe gelmis 7
Kogus ona baktim.
Walking dead izliyoruz biz bu ara ev halki olarak.
Gozum baska bisey gormuyor
Yani ben sevdim. Baya sardi beni walking dead.Güzel mi ya kespırım ne tavsiye ediyorsun netflix te. Biraz bişey izleyim
Ay jumanji izleemek istiyorum da ben.biz de evdw movi family den filmler izliyoruz.
begendiklerim.
bir kabağın hayatı
eski bir ilfilm ama robin williams in dadı filmi.
jumanji .
bayginlik geliyor bazen ama evde cocuk olunca mecbur
jumanji tavsiye ederimAy jumanji izleemek istiyorum da ben.
Nasil o abla?
Abla dedim ama herkes abla diyo diyesaygisizlik olmasi diye yanii. Yas kac bilmiyorum
Ay ben korkarım valla bişey yapamam önce beni yerYani ben sevdim. Baya sardi beni walking dead.
Zommbi mombi gelirse napcamizi biliriiz en azindanmalum 2020 bela senesi
Yeni girebildim@Elhan
Casper25
@Cay6
@Limonsuzzcay
Jawlensky
HayatSevinceGuzel
@mehlika nur
Youlost16
@Negoo
@pawlover
C Calcifer
merve
@Gulumse25
@benneyanginlargordum
@musluk suyu
Ucyuzbesyuz
@terliksuu
@Siyah_incim
ve etiket koyamadigim topikseverler
sizlere meydan okuyorum
herkes açsın oynasin hadi bakal hopppaaaaa
Yimiyor beybisi zombi ediyorAy ben korkarım valla bişey yapamam önce beni yer
abla da diyebilirsin .Ay jumanji izleemek istiyorum da ben.
Nasil o abla?
Abla dedim ama herkes abla diyo diyesaygisizlik olmasi diye yanii. Yas kac bilmiyorum
dizi olarak cocuklardan ayriAy ben korkarım valla bişey yapamam önce beni yer
Onun canını çıkartacağım. Onunla işim bittiğinde geride ondan bir şey kalmayacakOoooşimdi bütün işler adama kaldı demi
Sağ köşede 3 gündür bekar hayatı yaşayan koca, sol köşede ise 3 gündür temizlik yapan eşAyy hadi geçmiş olsun çok şükür
Şimdi ring başlasın
O şimdi güçlenmiştir de yata yataSağ köşede 3 gündür bekar hayatı yaşayan koca, sol köşede ise 3 gündür temizlik yapan eş
Yarın ilk işim yataktan kalkmamak. Sonra kahvaltıyı kocaya hazırlatmak. Sonra çocuğu o a bırakıp mutfağı temizlemekO şimdi güçlenmiştir de yata yatahemen sana pekmez bal ne olursa takviye yapalım kelebek
Nerelerdesin gülnihalım gell beriiHayırlı geceler güzel bayanlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?