• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

alistir artık yavaş yavaş:KK70: :KK70:

baya eğlenceli oluyo. bazen de esim yapar benim gibi:KK70:
Ay yok ben kendime daha bi uzaylı gibi bakarım ben şarkı söyleyengillerdenim bol bol söylerim o yeter :KK70:
Allah'tan çalışıyorum da az örüyorum. Benden hediye isteyen çok 🤦
Ben hediye isteyenlere vermiyorum 🤣 çoluk çocuk olmayınca bebelere hediye ediyorum

Ay yok ben kendime daha bi uzaylı gibi bakarım ben şarkı söyleyengillerdenim bol bol söylerim o yeter :KK70:

Ben hediye isteyenlere vermiyorum 🤣 çoluk çocuk olmayınca bebelere hediye ediyorum

oooo 😍😍 şarkı söylemek miiii😍😍

o zaman sana öyle meydan okurum:) temizliği negonum sayfasinda meydan okuyacam:D

Oynamayacaksanız ve yıkamayacaksanız olur. Onun dışında pamuk ağırlıklı iple örmek en doğrusu 🥰
Denemek için bi tane öreyim diye evdeki iplerden 😁 güzel olursa hakikisini alırım ipin 😀

Biz onur konuğu degiliz:63:
Ama onurluyuz :KK70:
onurlu kuzum benim :KK36: :KK8:
Nolsun canim, bugun dogum gunum.
Tebrikleri kabul ettim 😂
Evime dondum, cuma doktor randevum var cok stresliyim.
Allah saglık versin devam ediyor birsekilde gordugun gıbı♥

Sen nasılsın keyfin nasılsın 🥰
doğum günün kutlu olsun yangınım 🥳🥳💕💕🎈🎈🎉🎉
Gözümün önünde birbirlerini seviyorlar. Ölüyorum anlasana 😭😭
seni de severim ballı lokmammmm:KK74:
Sabah oynarım kocam evde 😂😂
oyna oyna sonunu benim gibi bulursun :D :D
Bu arada direk daldım konuya pardonella 😒 sohbetiniz bol olsun kızkıza kızlar 🤸🏻‍♀️🤟🏻 Yan topicten size yanarlı dönerli meyve tabağı yolladılar, yani ben yolladım 🤪Eki Görüntüle 2612502
Ooooo hosgeldin Sefa’lar getirdin elin boş gelmemişsin sagol😍 ben tabağı dolduracaktım ama samdanım benden önce davranmış 😍😍 ben yokken iyi bakıyorlar buraya sagolsunlar 😍😍❤️❤️
@Casper25
bebeyi yatırdım. koridor boyunca halau cekerek mutfağa gidip çay demledim. halayla devam ederk salona geldim:KK70: :KK70:
pekiii sonuçççç benim gibi oldu mu :D olduysa normal olmadıysa sorun bende o zaman :D :D
Yazmıyorum saçma sapan şeyler var zaten :cry:
Ya sgshshah burası farklı sayfaymis bende ne olmuş diyorum😂😂

Mirhiba arkadaslar😂
mirhibi cinim nisilsin🤩🤩
:KK70: :KK70: bakin arkadaslar kocasinin yanında oynayanlar da var:KK70:

oh maşallah zepram daha fazla kalori gitmistie kız:)
Ben örneğim bu konu da ama kendini başka oda da bulmak istemeyenler oynamasın :D :D :D

Back