- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Bizim ortak tek dizimiz var kuruluşhangi dizi o :) reklam arası kalk bari![]()
![]()

Onun harici eşimle ortak dizimiz yok. Oğlumla da hekimoğlu. Ben yabancı izlerim hep o da gündüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ortak tek dizimiz var kuruluşhangi dizi o :) reklam arası kalk bari![]()
![]()
Bizim ortak tek dizimiz var kuruluş
Onun harici eşimle ortak dizimiz yok. Oğlumla da hekimoğlu. Ben yabancı izlerim hep o da gündüz![]()
Sevgi sözcüklerinizi okumaktan böyle oldum![]()
![]()
Diriliş seviyordum bu da devamı diye baktım ama onun gibi değil performansı bence.benim koca da Hekimoğlu izliyoben hiç birini izlemiyom
ama yasak elmanin kisa videolarına bakarim YouTubedan:)
kuruluş heyecanlı mi oeki![]()
Aa çok severim, eşim de üstü yazılı olanlardan alıyor bazen, bana mesaj veriyorkıskanma sen de benim tadellemsin
en pahalısi o bak![]()
![]()
Ben taş atana moloz atmayı tercih ediyorumBana taş atana cicek atiyorum. Daha dogrusu çalisiyorumcok hosgoruluyum gorduğun gibi
![]()
Benimde atasom geliyor ama koyveriyorum:))Ben taş atana moloz atmayı tercih ediyorum![]()
![]()
Yaaaa
Diriliş seviyordum bu da devamı diye baktım ama onun gibi değil performansı bence.
Yasak elma izlemem ben tarzım değil öylesibenim diziler gizemli olacak.
Hiç izlemesem daha iyi aslında, zaman kaybı
Aa çok severim, eşim de üstü yazılı olanlardan alıyor bazen, bana mesaj veriyor![]()
Hoş buldum, direk giriş yaptım dan diye pardonmerhaba hoşgeldin:)
Sarılalım sıkı sıkı bebişkomİnce zeka denilince benimde aklıma sen geliyorsun bebişim hafizalarin bı suçu yok![]()
Buna kimse hayır demezBu arada direk daldım konuya pardonellasohbetiniz bol olsun kızkıza kızlar
Yan topicten size yanarlı dönerli meyve tabağı yolladılar, yani ben yolladım
Eki Görüntüle 2612502
Sarılalım sıkı sıkı bebişkombansızsın mutluyum
![]()