• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

sabahtan aksama çay kahve. cocuk oyala. 8. sinifa gidene test çözdurmye çalıs. lgs var malum. yorucu ama evde olmak icin çaba hatcadıgım ve sadece haftasonunun yetmedigi zamanlara inat mutlu olmaya çalısıyorum.

sorma. sıkılıyorum . 3 .haftada evdeyim. daha ne kadar uzar bilmem. 30 nisana kadar okul tatil.
ben haftalik olarak düzenlenen tablo ile evde kaliyorum
simdilik her hafta ismim yaziliyor.yemek bulasik.camasir.sabah kahvalti hazirla. öglen mısır patlat .meyve soy . az omce borek yaptim tavada kiymali.
aksam yogurtlu corba pisircem.
gec yatma var .gec kalkma.
kafayi yemeden bu süreç de geçecek insallah
sen neler uyapiyorsun
Artık herkes çok sıkıldı gerçekten abla.. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer 🙏
Yapacak da bir şey kalmadı ki dimii. 😖

Ben de normalde evdeyim bu sene ama illaki dışarı çıkar hiçbir şey yoksa yürüyüş yapar gelirdim. Şimdi balkondan uzakları izliyorum. Hem de havanın en güzel olduğu zmnlar 😖

Ne yapalım yinede öyle böyle geçiyor ☺️

Artık herkes çok sıkıldı gerçekten abla.. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer 🙏
Yapacak da bir şey kalmadı ki dimii. 😖

Ben de normalde evdeyim bu sene ama illaki dışarı çıkar hiçbir şey yoksa yürüyüş yapar gelirdim. Şimdi balkondan uzakları izliyorum. Hem de havanın en güzel olduğu zmnlar 😖

Ne yapalım yinede öyle böyle geçiyor ☺
evet ya.
bugun markete goderim diye düsündum.
esim.gidiyor markete. dukkana da gidiyor. o malesef hep dısarıda. iste ne diyordum.market
ama cesaret edip gidemedim. eldiven ve maske de var .ama canim cikmak istemedi

arayayim eve getirsinler diye düsünüm ondan da vazgeçtim. insanlardan korkar oldum yaa

o_O o_O o_O o_O bir de adet donemindeyim. ağız tadıyla kaprisimi bile yapamadim.
kimsenin çekecek hli yok .
cocuklar da bunalacak diye tırsıyorum ama simdilik şikayet etmiyorlar. evde olmaktan memnunlarmiş

evet ya.
bugun markete goderim diye düsündum.
esim.gidiyor markete. dukkana da gidiyor. o malesef hep dısarıda. iste ne diyordum.market
ama cesaret edip gidemedim. eldiven ve maske de var .ama canim cikmak istemedi

arayayim eve getirsinler diye düsünüm ondan da vazgeçtim. insanlardan korkar oldum yaa
Dikkat et abla yinede hepimiz çıkmak istiyoruz ama bu 1 hafta çok önemli diyorlar..

ameceylm aklımdaydın ama belkim gelmezsin diye çağıramadım 🥺🥺

Kapantı gitti bitti, bişeyim yok kimselere karşı.
Ama gelemememin nedeni, karantina yoğunluğum olur anca. Eskisi gibi fırsat bulamıyorum ki zebra sagol 😊
Amecey beni hatırladın mi :confused:
Tatlım nasılsın ben iyiyim. :KK60:
İyi olmana sevindim abla, ben de iyiyim. Hatırladım :)

Sagolll canimmm sende katilll seviniriz
Caycm eksik olma ,fırsatım oldukça bakarım.

Kapantı gitti bitti, bişeyim yok kimselere karşı.
Ama gelemememin nedeni, karantina yoğunluğum olur anca. Eskisi gibi fırsat bulamıyorum ki zebra sagol 😊

İyi olmana sevindim abla, ben de iyiyim. Hatırladım :)

Caycm eksik olma ,fırsatım oldukça bakarım.
Rica ederim sadece açıklamak istemiştim ❤️ Gelmen mutlu eder ❤️

sabahtan aksama çay kahve. cocuk oyala. 8. sinifa gidene test çözdurmye çalıs. lgs var malum. yorucu ama evde olmak icin çaba hatcadıgım ve sadece haftasonunun yetmedigi zamanlara inat mutlu olmaya çalısıyorum.
Lgs de ertelendi mii ablaa.

İçimiz dışımız çay kahve oldu vallahi 😂

Boşver dinlen kendine zaman ayır, 😍

Back