- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.401
- 698
Ooo bende daha neler varTek bildiğim örgü modeli. Ay o ne sabır ama.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bende daha neler varTek bildiğim örgü modeli. Ay o ne sabır ama.![]()
resim at bari. merak ettimOoo bende daha neler var![]()
Artık herkes çok sıkıldı gerçekten abla.. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girersorma. sıkılıyorum . 3 .haftada evdeyim. daha ne kadar uzar bilmem. 30 nisana kadar okul tatil.
ben haftalik olarak düzenlenen tablo ile evde kaliyorum
simdilik her hafta ismim yaziliyor.yemek bulasik.camasir.sabah kahvalti hazirla. öglen mısır patlat .meyve soy . az omce borek yaptim tavada kiymali.
aksam yogurtlu corba pisircem.
gec yatma var .gec kalkma.
kafayi yemeden bu süreç de geçecek insallah
sen neler uyapiyorsun
YokAllah ne güzel hediye o öyle
Ahh kuzum turşun yok mu senin şimdii![]()
evet ya.Artık herkes çok sıkıldı gerçekten abla.. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer
Yapacak da bir şey kalmadı ki dimii.
Ben de normalde evdeyim bu sene ama illaki dışarı çıkar hiçbir şey yoksa yürüyüş yapar gelirdim. Şimdi balkondan uzakları izliyorum. Hem de havanın en güzel olduğu zmnlar
Ne yapalım yinede öyle böyle geçiyor ☺
Yaa ne güzel benim de dünden beri örgü krizim var ama daha ip kolisini açmadım yerini ayarlamadığım için@samdan çocuğu da yarım saat önce uyuttum. Şimdi biraz dinleniyorum. Kendime battaniye örüyorum
Eki Görüntüle 2612346
Dikkat et abla yinede hepimiz çıkmak istiyoruz ama bu 1 hafta çok önemli diyorlar..evet ya.
bugun markete goderim diye düsündum.
esim.gidiyor markete. dukkana da gidiyor. o malesef hep dısarıda. iste ne diyordum.market
ama cesaret edip gidemedim. eldiven ve maske de var .ama canim cikmak istemedi
arayayim eve getirsinler diye düsünüm ondan da vazgeçtim. insanlardan korkar oldum yaa
ameceylm aklımdaydın ama belkim gelmezsin diye çağıramadım![]()
İyi olmana sevindim abla, ben de iyiyim. Hatırladım :)Amecey beni hatırladın mi
Tatlım nasılsın ben iyiyim.![]()
Caycm eksik olma ,fırsatım oldukça bakarım.Sagolll canimmm sende katilll seviniriz
Rica ederim sadece açıklamak istemiştimKapantı gitti bitti, bişeyim yok kimselere karşı.
Ama gelemememin nedeni, karantina yoğunluğum olur anca. Eskisi gibi fırsat bulamıyorum ki zebra sagol
İyi olmana sevindim abla, ben de iyiyim. Hatırladım :)
Caycm eksik olma ,fırsatım oldukça bakarım.
Büyük kalplerini öyle gözümün içine sokunca tuhaf oldumRica ederim sadece açıklamak istemiştim ❤ Gelmen mutlu eder ❤
Senin böyle yazman kalbimde bi sıcaklık hissettirdi yeminleBüyük kalplerini öyle gözümün içine sokunca tuhaf oldum![]()
Lgs de ertelendi mii ablaa.sabahtan aksama çay kahve. cocuk oyala. 8. sinifa gidene test çözdurmye çalıs. lgs var malum. yorucu ama evde olmak icin çaba hatcadıgım ve sadece haftasonunun yetmedigi zamanlara inat mutlu olmaya çalısıyorum.
Tavuk mu bakıyorsun caspercımTavuklu pilav yapiyorum yimegeBeyimi geceye gonderip rahat rahat takilacagim
Kesemedik cunku hava cok yagmurlu zavallilarim kumesten cikamadi![]()
Evet 3 taneTavuk mu bakıyorsun caspercım![]()
Ya ne guzelEvet 3 tane
Biri de fazla etlendi bayadir gozume kestirdim onu kescem![]()
Sagool kuzum. Birlikte olsun diyerdimm de benn cok uzaklardayiim buralara kimsenin yolu dusmez heraldeYa ne guzelafiyet bal seker olsun ♥