- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Biz de yemek bozulmaz sabaha görmem ben onukız bozulmasan göm o zamn
makarna diye ilk sen dedin demi. Sinirlerim bozuldu. Resmen 1 buçukta makarna yedirdin millete. İnşallah fazladan 10 kilo alırsın
Sağol tatlım
Samdanim gülümse benim diyet takımımdan onu bir gün görmesem yüzüm gülmez.neşe pinarim o benim. Hep böyledir maşallah.
Davul olacaz nereye gitti o squuat şimdi hee söyle banaAllah bizi bildigi gibi etsin
Su içmeye tuvalete mi gidiyonuz sizBiz de yemek bozulmaz sabaha görmem ben onuSu içmeye tuvalete diye kalkan yemek yiyor bizde en büyük hobimiz ailecek yemek yemek
Makarna olarak geri donnduDavul olacaz nereye gitti o squuat şimdi hee söyle bana
Ben pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyom
Gün geçmiyor ki canımız sıkılmasın ve gündemde yeni bişeyler olmasın
Evde kaldığımız şu günlerde canı sıkılan, temizlik yapmaktan elleri çatlayan, dezenfektanla, kolonyayla, sirkeyle ve karbonatla arasında duygusal bağ oluşturan, bir derdim var diyen, geyik benim işim diyen, arkadaş canlısıyım diyen herkes çayını çekirdeğini alsın gelsin
coronanın bizi eve hapsettiği şu günlerde çıldırmamak ve corona bittikten sonra da gülmek için açtığım topiğime herkes davetlidir.
meydan okuma, ödül, ceza sistemi mevcuttur. detaylar aşağıdadır.
meydan okumaları gün saat fark etmeksizin her konuda yapılır ( temizlik, spor, yemek, kitap okuma, film izleme, oyun oynama... )
meydan okunan kişi imkanları dahilinde yapmak zorundadır
ödül ceza yöntemi topiğin akışına göre belirlenecek olup standart barındırmamaktadır
Bu şarkı benden hepinize armağan
Onur konuklarım ❤
Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
Casper25
@mehlika nur
@Limonsuzzcay
@Cay6
@bi prenses annesi
S Siyah_incim
@Negoo
@FairyTale16
@Calciferr
Bonus
Gulumse24
@_Gulnihal_
❤❤❤
Hem biir firt da sana cektim gardasimBenim yerime de çek ben içmiyorum çünkü
Napcaz göbek mi tokuşturacazMakarna olarak geri donndu
Ossun ben gobeemi seviyom
Tmm canım gelirim.topim sahibide benim takımdan arkadaşım yabancı değil arada ceee ederimpeki tamam
arasıra gelmeyi unutma ama
anahtar saksinin altında olur hep
Su içmeye tuvalete diye kalkan diyorumSu içmeye tuvalete mi gidiyonuz siz
Hadi yakalim
Yavv niye geldin tam cikiyorudum elim kapinin kulunda kaldıYavri senidemi düşürdü lostzebra
Virgül önemli. Beynim bulanmaya müsait benimSu içmeye tuvalete diye kalkan diyorumaraya virgül koymayı unuttuk diye yani sende oldumu şimdi hihh
İlk defa öğrendim iyi oldu sasırdım amaİnce, kibar anlamindaysa nahif, acemi, saf, toy anlamindaysa naif maalesef...yalnız değilsin kuzum çoğu metinlerde hep naif geçiyor...tdk nin çok bilmişligi işte
Yavv niye geldin tam cikiyorudum elim kapinin kulunda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?