- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Sabah tam gaz evi temizlemeye devam. Cam siliyorum perde yıkıyorum . Çay simit hayal. Kocayı karantinaya aldımhakkaten çay simitle değiştireyim ben onu. sabah sabah ne gazozu calciferim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah tam gaz evi temizlemeye devam. Cam siliyorum perde yıkıyorum . Çay simit hayal. Kocayı karantinaya aldımhakkaten çay simitle değiştireyim ben onu. sabah sabah ne gazozu calciferim
Bende tanisma seysine katilcam kolamlan
Aradan çekilir misin hayalet CasperBende tanisma seysine katilcam kolamlan
Yenecek herseye okeyim biliyorsuncevirdik onu ya çay simit oldu casperim
Canim nasil olayim işte ayni bekleyisler hic bitmiyoki buseferse kese icinde bebek bekliyoruz valla nasip artik kuzum benim elimden bisey gelmez haftaya hersey netlesicek iyi veya kötü.
Güzel haberlerini alırız inşaallah, Rabbim hayırlısını nasip etsinInsallah canm..
Ya benim biraz umidimi bitirende bu oldu hic bi belirti yok bulanti uyku koku hassasiyeti eski ben gibiyim hic biseyim yok.
Ben seni hiç görmedim NihalimArtı onsekizde zaten bi ben varım bir de Merve gerçi eskisi gibi engin bilgilerimi aktaramiyorum ama olsun
Ben varım,bebeğim var 40 günlük ve 57,5 kiloyumO yüzden türk kadinlari 65 kilodan aşa yok
Sabah tam gaz evi temizlemeye devam. Cam siliyorum perde yıkıyorum . Çay simit hayal. Kocayı karantinaya aldım
Gelirim farketmezsiniz bileAradan çekilir misin hayalet Casper
ahahahha ben ahanda şimdi bitirdim tahiyyatta okumamıştım ama geyiğe açmışız demekherkes dağıldı da öyle görebild sayfanin sonunu vay arkadaş ya zepra ne bereketli topigin var maşallah
ne demek şimdi bu hemde onur konugusunBen pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyom
Allah iyilik versin bonusum bende iyiyimİyiyim şükür
Ahahahah gelem herkes sasırdıElimi tut gidelim bunlar şaşırmış
Aaa aşk olsun. tamam itiraf ediyorum son zamanlarda sadece uzaktan bakıyorumBen seni hiç görmedim Nihalim
Makarna yok, tatlı var, akşam hazır mantı yedik biz de,emme bitti,Gel gel birak oraları. Makarna var mi dolapta?
ahahahha ben ahanda şimdi bitirdim tahiyyatta okumamıştım ama geyiğe açmışız demek
ne demek şimdi bu hemde onur konugusun
Allah iyilik versin bonusum bende iyiyim
Ahahahah gelem herkes sasırdı
Test yaptık. Bazı semptomlar gösteriyor. İlk testi negatif ikinciyi bekliyoruzabooo Allah kolaylık versin sana
koca niye karantinada yahu
Ondan korkuyorum ya . Şamdan diye seni bayıltmayalımGelirim farketmezsiniz bile
Test yaptık. Bazı semptomlar gösteriyor. İlk testi negatif ikinciyi bekliyoruz
Ben ona atlatacağım bu süreci de sinirimden duramıyorum işte. Çok sinirliyim ona. Zaten onda varsa Büyük ihtimal bize de geçirdi. Sorumsuzluğunun cezasını biz çekiyoruzcok geçmiş olsun canım ya inşallah kolayca atlatirsiniz bu süreci
Ondan korkuyorum ya . Şamdan diye seni bayıltmayalım
Ben ona atlatacağım bu süreci de sinirimden duramıyorum işte. Çok sinirliyim ona. Zaten onda varsa Büyük ihtimal bize de geçirdi. Sorumsuzluğunun cezasını biz çekiyoruz
Çok geçmiş olsun inşallah diğeri de negatif çıkarTest yaptık. Bazı semptomlar gösteriyor. İlk testi negatif ikinciyi bekliyoruz
Diğer tarafa etiket yapım orda yazdımnaptı ki bilerek dışarı falan mi çıktı