- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
ama domates sosluyla güzel oluyoor napalımYemeyin be yemeyin
Yarin kesim domates soslu yapmaliyimama domates sosluyla güzel oluyoor napalım
kız bozulmasan göm o zamnÖğlen menüsündeydi o aslında
makarna diye ilk sen dedin demi. Sinirlerim bozuldu. Resmen 1 buçukta makarna yedirdin millete. İnşallah fazladan 10 kilo alırsınYaaa ben yemiyom siz de yemeyin.
Sağol tatlımAfiyet olsun cınım
Hadi yaaBende gece menusunde hihoytt
Üff benimde çok canım çekti ben de yapacamYarin kesim domates soslu yapmaliyim
Tşk ederim canımhos buldum
Ayip ayip
Iyi gecelerBen yatıyorum bacılar insallahGulumse24 in ruyalarina girer karın gurultum. Aklına düşürdüklerim de hakkını helal etsin.
bilmem ki samdanım mesela 28 29 yaşlarımdayken şuan bnm yaşımda olanlar arkadaş olsun bana diye düşünüyorum o yüzden sizlere hepp öyle diyorumm ama sevdiğimden yakın gördüğümden :) saygıısızlık değill umarıım
Adı üstünde.makarna yahu sanki borekten corekten bahsediyorlar makarna.makarnaama domates sosluyla güzel oluyoor napalım
İyi geceler guruk gurukBen yatıyorum bacılar insallahGulumse24 in ruyalarina girer karın gurultum. Aklına düşürdüklerim de hakkını helal etsin.
Allah bizi bildigi gibi etsinÜff benimde çok canım çekti ben de yapacam
Samdanim gülümse benim diyet takımımdan onu bir gün görmesem yüzüm gülmez.neşe pinarim o benim. Hep böyledir maşallah.
Ben pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyombundan sonra sık sık meydan okuruz birbirimizetanistik nasıl olsa
Hehhh aynenben 15 yasa kadar abi abla demem:) bence de resmiyet giriyo abla abi deyince araya:)
Benim yerime de çek ben içmiyorum çünküAyip ayip
Gidem de iki sigara icem dertlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?