• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Gecen bi aksam gecen dedgm 2 3 ay olmustur misafir arkadaslarmz var kizimn evde bindgi araba var direksiyonu cikiyo takiliyo hep olur 2 saniyede takar esim yada ben neyse bu gene cikti cocklar oynarken kizim babasna verdi tak diye ugrasiyo olmuyo ama ne guldum kizim baba anneme verelm takamiyosun diyo dur ya takiyodum Allah Allah filan diyi neyse takti sonra ama ne guldumm 🤣🤣

:D :D becerikli adamlarin hanimlari burda mi:D :D bize beceriksizleri kakalamislar resmen

Tecrübesiz , saf toy olmayı tercih ederim kuzum şu durumda zira benim yazdığım bu anlamda.. :confused: :confused: :confused:
Ellerine kollarına araştırmacı zihnine sağlık. TDK cim yalan söylemez estağfurullah. Nazenin olan sensin biliyor musun 😘😘😘😘😘
Orda iki taraf da iki manaya hakim olunca karıştı. 🤣 Ben kesinlikle nazenin şeklinde kullanmak istedim. Ben de tarih mezunuyum. Kitap elimden geldiğince okurum. Türkçemizin doğru kullanılmasından hoşlanırım. Sms çocuklarıyız biz ama o zamanlar da sesli harfleri yazmamak yerine t9 kullanırdım. 🤗

Beni unutmamissin :KK8:

iyiyim elhamdülillah. Bebekler de iyiler çok şükür büyütmeye çalışıyoruz. Bi biri ağlıyor bir biri :KK70: onları görünce büyük kız da ağlıyor taklit yapıyor ben çileden çıkıyorum. :KK70:

Sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır 💞💞
Unutur muyum seni hiç 🥰 ben işe başladım düzen oturayım derken bu durumlar çıktı şimdi evdeyim. Bu boş vaktinde de evi temizleyin dedim. Cam çerçeve uğraşıyorum valla

Unutur muyum seni hiç 🥰 ben işe başladım düzen oturayım derken bu durumlar çıktı şimdi evdeyim. Bu boş vaktinde de evi temizleyin dedim. Cam çerçeve uğraşıyorum valla
Kolay gelsin tatlım. İnşaallah biter su gunler de isine kavuşursun ❤️❤️

Back