- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
hmmm çok istikrarlıı gördüüm sniii :) süper süperrrEvet rekabet var hedef kilona gelince mezun oluyorsun hedefim.65 yavaş yavaş hedefi düşünüyorum hedef kiloma.gelince bı tık asa çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm çok istikrarlıı gördüüm sniii :) süper süperrrEvet rekabet var hedef kilona gelince mezun oluyorsun hedefim.65 yavaş yavaş hedefi düşünüyorum hedef kiloma.gelince bı tık asa çekiyorum
kutsiş dedi yaso sana
Aaa eskiden kutsişti ne olmus degilmiydi lan yoksa yanlismi hatirliyorm ay bu o degilmiii
Seni demi kandirdilarrrr ne kaaa ayippp ben varken sana niye versinler ki hemVeriyoz da olamiyoz haciiii
Naberrr beni hatirlafinmi
Gecen bi aksam gecen dedgm 2 3 ay olmustur misafir arkadaslarmz var kizimn evde bindgi araba var direksiyonu cikiyo takiliyo hep olur 2 saniyede takar esim yada ben neyse bu gene cikti cocklar oynarken kizim babasna verdi tak diye ugrasiyo olmuyo ama ne guldum kizim baba anneme verelm takamiyosun diyo dur ya takiyodum Allah Allah filan diyi neyse takti sonra ama ne guldumm
İnsallh göreceksin yasnazım bulantın var mi pekiAmin canim ❤ yok zaten kafam cok rahat sanki hic hamilelik haberi almamis gibiyim onun icin kese icinde bebek gorursek baya süpriz olur bana
tıkladım kuzuum ben hepp naif diyodum orda yazan anlamndaa amaa :)Tıkladın mı o eklere
Nausicaam
Teeeee 1 senedir oy veriyorm ben sennSeni demi kandirdilarrrr ne kaaa ayippp ben varken sana niye versinler ki hem
Omzundayim şu ansenin de mi 12 si benim omzumda aglayabilirsin nihal;D
Çok oldu ve şamdanım. Uzaklaştım gittim. Özledim de sizi.evet bebisim hatta ben senin ilk adini bile unuttum o kadar içiçe geçmişsin nikinle
ama seni zebraykende tanımıyordum yani seni hala tanımıyorumEvet dedi evet ben eski nickimle kutsal zebrayım
O bi istisnaydi kiz benim esim ve annesi babasi ablalari okdr beceriklilerdir ki anlatamamm ...becerikli adamlarin hanimlari burda mi bize beceriksizleri kakalamislar resmen
Tmm üzülme.kime önce verirlerse şifreyi ortak kullanalımTeeeee 1 senedir oy veriyorm ben senn
Orda iki taraf da iki manaya hakim olunca karıştı. Ben kesinlikle nazenin şeklinde kullanmak istedim. Ben de tarih mezunuyum. Kitap elimden geldiğince okurum. Türkçemizin doğru kullanılmasından hoşlanırım. Sms çocuklarıyız biz ama o zamanlar da sesli harfleri yazmamak yerine t9 kullanırdım.Tecrübesiz , saf toy olmayı tercih ederim kuzum şu durumda zira benim yazdığım bu anlamda..
Ellerine kollarına araştırmacı zihnine sağlık. TDK cim yalan söylemez estağfurullah. Nazenin olan sensin biliyor musun
Unutur muyum seni hiç ben işe başladım düzen oturayım derken bu durumlar çıktı şimdi evdeyim. Bu boş vaktinde de evi temizleyin dedim. Cam çerçeve uğraşıyorum vallaBeni unutmamissin
iyiyim elhamdülillah. Bebekler de iyiler çok şükür büyütmeye çalışıyoruz. Bi biri ağlıyor bir biri onları görünce büyük kız da ağlıyor taklit yapıyor ben çileden çıkıyorum.
Sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır
Ahahahahha niye tanıyomus gibi davranıyorsun o zaman bende havalanmıştım bak nasıl da tanınıyorum diyeama seni zebraykende tanımıyordum yani seni hala tanımıyorum
Ahahhh yaso error veriyor
Insallah canm..İnsallh göreceksin yasnazım bulantın var mi peki
çıkaramadımVeriyoz da olamiyoz haciiii
Naberrr beni hatirlafinmi
Kolay gelsin tatlım. İnşaallah biter su gunler de isine kavuşursunUnutur muyum seni hiç ben işe başladım düzen oturayım derken bu durumlar çıktı şimdi evdeyim. Bu boş vaktinde de evi temizleyin dedim. Cam çerçeve uğraşıyorum valla
Heyecan katmak istedim ortamaAhahahahha niye tanıyomus gibi davranıyorsun o zaman bende havalanmıştım bak nasıl da tanınıyorum diye