ama başta da yoktu demiInsallah canm..
Ya benim biraz umidimi bitirende bu oldu hic bi belirti yok bulanti uyku koku hassasiyeti eski ben gibiyim hic biseyim yok.
Ay bugün kimse kimseyi tanımıyorçıkaramadım
o işe kazen bakıyor ben de yarışmalara katıla katıla pro oldumVerdigim oyları geri istiyomyeter kandirildim hep bildirim geliyo gerisi yok küstüm oynamiyom oylarimi.geri istiyom
Bana sactigin paralara kıyıp alamadinmi ahhh canımO kadar oy verdikama yohh pro muro
Heyecandan ya kalp krizi geçirseydimHeyecan katmak istedim ortama
Sero ben de seni tanımıyim düzen bozulmasınAy bugün kimse kimseyi tanımıyor
He biliyom.o işe kazen bakıyor ben de yarışmalara katıla katıla pro oldum
Ay acıktım ben ne yesem de yatsam
Canm transferden sonra pozitif haberi alana kadar belli belirtiler vardi agzimda acı bi tat oluyordu bi iki kere cok hafif midem bulandi cok cabuk acıkıyodum okadar sonra belirti diyebilicegim hic bisey olmadi.ama başta da yoktu demi
Ne yemeği kııııız bu saatte hiç biley yeme doooğru yatağaAy acıktım ben ne yesem de yatsam
Bunlar hala devam ediyo mu pekiCanm transferden sonra pozitif haberi alana kadar belli belirtiler vardi agzimda acı bi tat oluyordu bi iki kere cok hafif midem bulandi cok cabuk acıkıyodum okadar sonra belirti diyebilicegim hic bisey olmadi.
Canim nasil olayim işte ayni bekleyisler hic bitmiyoki buseferse kese icinde bebek bekliyoruzvalla nasip artik kuzum benim elimden bisey gelmez haftaya hersey netlesicek iyi veya kötü.
De getama seni zebraykende tanımıyordumyani seni hala tanımıyorum
Ahahhh yaso error veriyor
Yemek yarismalarnda nadiren denk gelmistik ama olsn ben bakip oy verip cikiyorjm zaten sohbete pek katilamazdimçıkaramadım
Ya uf ya karnım guruldarken nasıl uyuyacamelinin körü var yiyinmiii
aman Allah korusunHeyecandan ya kalp krizi geçirseydim
Ama ben seni sürtünmeli konulardan tanıyorumSero ben de seni tanımıyim düzen bozulmasın
gece gece öyle bi yazmış ki yüreğim ağzıma geldiAy bugün kimse kimseyitanımıyor
Hayir canim hic biseyim yok suan hic transfer olmamis kese görmemis eski ben gibiyimBunlar hala devam ediyo mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?