• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

yasnazim canim😍 anca sayfalara yetsitim. nasilsin napiyosun canım 😘 inşallah gönlünce olur görürsün bebisini kesenin içinde 😍
Canim nasil olayim işte ayni bekleyisler hic bitmiyoki buseferse kese icinde bebek bekliyoruz😂 valla nasip artik kuzum benim elimden bisey gelmez haftaya hersey netlesicek iyi veya kötü.

bi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan:KK53:

benim tahminlerim tutmaz senin var mı?🙄

dedim ama ben sana utanmam diye:D :D oglana benzediği doğrudur. benimde çok bety boop olduğum söylenemez zaten:D :D

kelebeğimmm❤️❤️❤️
Ayy kutşisim hic sorma bebek varmi yokmu bilmiyoruzki daha😏 geçen hafta gittim doktor normalde bebegi gormemiz lazim ama kese bos dedi😕 boyle durumlarda 8. Haftaya kadar bekliyoruz 8. Haftanda gel suan 6 haftaliksin dedi haftaya gidicem bakalim bebek varmi yoksa boş gebelikmi🤷‍♀️
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan ❤️ Hersey için hazır ol❤️❤️❤️
bi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan:KK53:

benim tahminlerim tutmaz senin var mı?🙄
yok bi çorba var bide poğaça ama 😏😏
Bu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağım 🤦 özet geçen olursa çok Makbule geçer
44 oldu ben okuyana kadar :D
kız sen kutsal zebra mısın😈😈
keşke sende olsan 😂😂😂😂😂

Eline belime diline hakim ol derler hiç duymadın mı😂😂
Evetttt nerden bildin :D

Jawlensky Jawlensky nasılsın canım. Bebekler nasıl?
Beni unutmamissin :KK8:

iyiyim elhamdülillah. Bebekler de iyiler çok şükür büyütmeye çalışıyoruz. Bi biri ağlıyor bir biri :KK70: onları görünce büyük kız da ağlıyor taklit yapıyor ben çileden çıkıyorum. :KK70:

Sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır 💞💞

kelebeğimmm❤❤❤
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan ❤ Hersey için hazır ol❤❤❤
yok bi çorba var bide poğaça ama 😏😏
44 oldu ben okuyana kadar :KK70:

Evetttt nerden bildin :KK70:
Amin canim ❤ yok zaten kafam cok rahat sanki hic hamilelik haberi almamis gibiyim😂 onun icin kese icinde bebek gorursek baya süpriz olur bana😂

Back