Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nasil olayim işte ayni bekleyisler hic bitmiyoki buseferse kese icinde bebek bekliyoruz valla nasip artik kuzum benim elimden bisey gelmez haftaya hersey netlesicek iyi veya kötü.yasnazim canim anca sayfalara yetsitim. nasilsin napiyosun canım inşallah gönlünce olur görürsün bebisini kesenin içinde
evettt buydu en onemlisii ...Tek bilmen gereken şey çay takla atamıyor
bi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan
benim tahminlerim tutmaz senin var mı?
oy ver pro ol hacıBirinizde proluk alın bana hediye edin ne olmuş ki insanlık öldümü
Anaa bende bir de 2 tane. Neyse ya olan oldu artık .
Veriyoz da olamiyoz haciiiioy ver pro ol hacı
Senin için açayım mı konuBuraya yazmaktan sürtünmeli konu varsa hep kaçırdım.
kelebeğimmmBen de geldim
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan Hersey için hazır olAyy kutşisim hic sorma bebek varmi yokmu bilmiyoruzki daha geçen hafta gittim doktor normalde bebegi gormemiz lazim ama kese bos dedi boyle durumlarda 8. Haftaya kadar bekliyoruz 8. Haftanda gel suan 6 haftaliksin dedi haftaya gidicem bakalim bebek varmi yoksa boş gebelikmi
yok bi çorba var bide poğaça amabi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan
benim tahminlerim tutmaz senin var mı?
44 oldu ben okuyana kadarBu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağım özet geçen olursa çok Makbule geçer
Evetttt nerden bildinkız sen kutsal zebra mısın
keşke sende olsan
Eline belime diline hakim ol derler hiç duymadın mı
Aç da seni griye boyasınlar.Senin için açayım mı konu
Seni bir ben bilirim Şamdanım
Beni unutmamissinJawlensky nasılsın canım. Bebekler nasıl?
kutsiş dedi yaso sanakelebeğimmm❤❤❤
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan ❤ Hersey için hazır ol❤❤❤
yok bi çorba var bide poğaça ama
44 oldu ben okuyana kadar
Evetttt nerden bildin
Niyeki evliylen sürtünmek yasak mıAç da seni griye boyasınlar.
Verdigim oyları geri istiyom yeter kandirildim hep bildirim geliyo gerisi yok küstüm oynamiyom oylarimi.geri istiyomoy ver pro ol hacı
Amin canim ❤ yok zaten kafam cok rahat sanki hic hamilelik haberi almamis gibiyim onun icin kese icinde bebek gorursek baya süpriz olur banakelebeğimmm❤❤❤
hakkında hayırlısı kuzum biliyoruz ki hersey imtihan ❤ Hersey için hazır ol❤❤❤
yok bi çorba var bide poğaça ama
44 oldu ben okuyana kadar
Evetttt nerden bildin
Tecrübesiz , saf toy olmayı tercih ederim kuzum şu durumda zira benim yazdığım bu anlamda..Ben bunların yalancısıyım. Eki Görüntüle 2612093 Eki Görüntüle 2612094
O kadar oy verdik ama yohh pro murooy ver pro ol hacı
Evet dedi evet ben eski nickimle kutsal zebrayımkutsiş dedi yaso sana
Niyeki evliylen sürtünmek yasak mı