- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Ozet :GeyikBu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağım özet geçen olursa çok Makbule geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozet :GeyikBu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağım özet geçen olursa çok Makbule geçer
O la mı yom napiyim.kız sen kutsal zebra mısın
keşke sende olsan
Eline belime diline hakim ol derler hiç duymadın mı
yarışma yarışma sabah yeni kategori açıklanacaktaNoluyo. Lennn orda
Gecen bi aksam gecen dedgm 2 3 ay olmustur misafir arkadaslarmz var kizimn evde bindgi araba var direksiyonu cikiyo takiliyo hep olur 2 saniyede takar esim yada ben neyse bu gene cikti cocklar oynarken kizim babasna verdi tak diye ugrasiyo olmuyo ama ne guldum kizim baba anneme verelm takamiyosun diyo dur ya takiyodum Allah Allah filan diyi neyse takti sonra ama ne guldummmecbur kalinca atmıştır çayım adrenalin önemli sanırım
ama çok komikti ya
Nausicaamcalsifirim
Evet rekabet var hedef kilona gelince mezun oluyorsun hedefim.65 yavaş yavaş hedefi düşünüyorum hedef kiloma.gelince bı tık asa çekiyorumhmmm rekabet yaniii :)
ama abla hedefine çok yaklaşmışsıın :)
Koptum aynı ben de öyleyim bir yandan da bebe mememi çekiştiriii
Tek bilmen gereken şey çay takla atamıyorBu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağım özet geçen olursa çok Makbule geçer
Çok özet oldu beeOzet :Geyik
Ayy kutşisim hic sorma bebek varmi yokmu bilmiyoruzki daha geçen hafta gittim doktor normalde bebegi gormemiz lazim ama kese bos dedi boyle durumlarda 8. Haftaya kadar bekliyoruz 8. Haftanda gel suan 6 haftaliksin dedi haftaya gidicem bakalim bebek varmi yoksa boş gebelikmi
Haaa patron senmiydinOldu mu bu şimdi serenat yapıyordun az önce
Neyse ben seni böyle de seviyorumO la mı yom napiyim.
duyduumm kolladıım tamamkız sen kutsal zebra mısın
keşke sende olsan
Eline belime diline hakim ol derler hiç duymadın mı
Allah razı olsun beybi. Aylavu ben de.Neyse ben seni böyle de seviyorum
o neydi gııız
Birinizde proluk alın bana hediye edin ne olmuş ki insanlık öldümüyarışma yarışma sabah yeni kategori açıklanacakta
Benden bu kadari cikarÇok özet oldu bee
Tıkladın mı o eklereo neydi gııız
AhahajajajajaaTek bilmen gereken şey çay takla atamıyor