Kolay gelsin. Eksik çok mu seridinacimŞu an bir öğrencinin tezi ile boğuşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin. Eksik çok mu seridinacimŞu an bir öğrencinin tezi ile boğuşuyorum
Konuyu hiç anlamamis çok yanlış yerden bakmış olaylara. İstatistikleri de yanlışKolay gelsin. Eksik çok mu seridinacim
Bakış açısı değişecek...tabi bir düğme yanlış iliklendiyse diğerleri de yanlış olacaktır...Konuyu hiç anlamamis çok yanlış yerden bakmış olaylara. İstatistikleri de yanlış
Aynen öyle. Bakalım umarım düzeltebilirizBakış açısı değişecek...tabi bir düğme yanlış iliklendiyse diğerleri de yanlış olacaktır...
Evladım ne bu tezAynen öyle. Bakalım umarım düzeltebiliriz
3 kurus fazla olsn kirmizi olsun dostum hem kirmizi siyah rengimizTeşekkür ederim ablacım oyy o araba hayali çook uzak göründü şuan gözüme ama umarım atamam o kadar geç olmadan gelir çünkü daha yapacağımız şeyler var unutur muyuumm :)))
İnşallahh hepimiz inşallah
Çayım güle güle kullan saçını değişiklik güzeldir :))
Kırmzıı bir araba fena mı olur :))) teşekkür ederim çayım
oh mis, sefan olsun canımAmiiin tam anlamyla hazirim suflelere suan
Iyuyum canimjn ici sen nasilsin kizim iyi annemde iyi de babamn biraz saglk skntlari var doktorlara gidip geliyor insallah hayirli neticeler aliriz iyi olur kalple ilgli skntlar
sağol canım, ameliyat olan arkadaşım var,sürekli ilaç kullanmak gerekiyor, sürekli ilaç kullanabilecek birisi değilim, aksatırım mutlaka, hayırlısı olsun inşaallah, temiz çıksın da altarnatif şeylere yöneleceğim inşaallah,M mehlika nur canim cok gecmis olsun . Korkma insallah ameliyata gerek kalmadan hallolur ameliyata gerek olsa bile bircok kisi oluyor biliyorsundur jnsallah kolaylikla gecer ... cok calismasi da zorsa da az calismasi da cok zor benimkilerde cok az calisiyor vucudum genetik olarak kiloya yatkin birde bu ve pko da olunca benim zayiflamam imkansiz gbi ama enazndan suanki kilomu 2 senedir asmadim boyle bile kalsam sukur napayim
evet fincanda yapılıyor ama kek hamurundan biraz farklı,un daha az konuluyorBu fincanda yapılan keke sufle mi deniliyor?
nefis yemek tariflerinden bakıp yapıyor kızım canım, ilk yaptığı şahane olmuştu,sonrakileri çok tutturamadı ama iyiydi yine de,Biz anca heyecan kismina dalsak keske yaaa
Suflenin tarifini yaz bakalm bizr mehlos M mehlika nur ama suan dha cok magnolia tarzi bir tatli istegm var bakim aksama dizim de var yoruĺdm suan oturdum yerime de yemegm yapilacak sade biraz keyif yapayimda
hoşgeldin tatlış öğretmenhoşbulduk canımm inşallah ben de senin gibi atanıp göreve başlarım tanıştığıma memnun oldum sizlerle ben de evdeyim üniversiteler kapandı anneme yardımcı olayım dedim evi süpürdüm şimdi de derse gireceğim Elhan
günaydııınn Elhanım, her gün selam verip senin kadar güzel olmak istiyorumWuhuuuu
Senin çok nasipleneceğini sanmıyorum ama ....
O kadar güzelsin ki bebek
Sağol Nurum trotlerimde nodüller vardı biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı 2017 yılında, şimdi boyutları büyümüş, tekrar biyopsi yapılacakSerim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun
Maşallah onaa judy kara murat gibi mii
Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama
Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım branşım dikab
Ablacım çay var geldim
hoşgeldin canım, Rabbim zihin açıklığı versin, başarılar diliyorumİyi akşamlar kızlar selamlar hepinizi özledim ben iyiyim çok şükür, kpss ye başladım tekrar, okula gidiyorum :) her şey yolunda şükür yoğunum sık sık gelemiyorum ondan dolayı eskisi kadar
hayırlı olsun ehliyetin,darısı arabaya inşaallahAminn ablacım teşekkür ederim inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Aklımda burada ama kısa zamanlarda girince de hiç keyfi çıkmıyor kii.. İyiyim şükür ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ay bu arada ben artık ehliyetli bir kızımmmm
kolay gelsin canımŞu an bir öğrencinin tezi ile boğuşuyorum
hoşbulduk canımoh mis, sefan olsun canım
inşaallah iyi neticeler alırsınız bir sıkıntı çıkmaz canım, Rabim sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin ailelerimize
sağol canım, ameliyat olan arkadaşım var,sürekli ilaç kullanmak gerekiyor, sürekli ilaç kullanabilecek birisi değilim, aksatırım mutlaka, hayırlısı olsun inşaallah, temiz çıksın da altarnatif şeylere yöneleceğim inşaallah,
evet fincanda yapılıyor ama kek hamurundan biraz farklı,un daha az konuluyor
nefis yemek tariflerinden bakıp yapıyor kızım canım, ilk yaptığı şahane olmuştu,sonrakileri çok tutturamadı ama iyiydi yine de,
cumartesi günü taze gelin eltoşum gelecek, kızıma ağlayan kek yaptıracağım, geçen hafta yapmıştı güzel olmuştu, ben de bugünden temizliğe başlarım, yarın genel temizlik va tatlı yapılır, cumartesi hem kahvaltı hem akşam yemeği bizde
hoşgeldin tatlış öğretmen
günaydııınn Elhanım, her gün selam verip senin kadar güzel olmak istiyorum
Sağol Nurum trotlerimde nodüller vardı biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı 2017 yılında, şimdi boyutları büyümüş, tekrar biyopsi yapılacak
hoşgeldin canım, Rabbim zihin açıklığı versin, başarılar diliyorum
hayırlı olsun ehliyetin,darısı arabaya inşaallah
kolay gelsin canım
Bugün de hayatın güzellikleri peşini bırakmasın Mehlikam Selam güzellikoh mis, sefan olsun canım
inşaallah iyi neticeler alırsınız bir sıkıntı çıkmaz canım, Rabim sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin ailelerimize
sağol canım, ameliyat olan arkadaşım var,sürekli ilaç kullanmak gerekiyor, sürekli ilaç kullanabilecek birisi değilim, aksatırım mutlaka, hayırlısı olsun inşaallah, temiz çıksın da altarnatif şeylere yöneleceğim inşaallah,
nefis yemek tariflerinden bakıp yapıyor kızım canım, ilk yaptığı şahane olmuştu,sonrakileri çok tutturamadı ama iyiydi yine de,
cumartesi günü taze gelin eltoşum gelecek, kızıma ağlayan kek yaptıracağım, geçen hafta yapmıştı güzel olmuştu, ben de bugünden temizliğe başlarım, yarın genel temizlik va tatlı yapılır, cumartesi hem kahvaltı hem akşam yemeği bizde
Sağol Nurum trotlerimde nodüller vardı biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı 2017 yılında, şimdi boyutları büyümüş, tekrar biyopsi yapılacak
kolay gelsin canım
Merhaba, hoşgeldinizElhann harikasın :) beni tanıştırdığın için teşekkür ederim çok naziksin. Bugün ne kadar çok teşekkür ettim snaa herkese merhaba :))
Amin çok güzel bir dua, hepimizi güzellikler donatsin canım benimBugün de hayatın güzellikleri peşini bırakmasın Mehlikam Selam güzellik
TünaydınGünaydın hanımlar
Matematikçimiz bizimleGünaydın hanımlar
HoşbuldummmmMerhaba, hoşgeldiniz
Ayy hiç yok desem çayım bnm eşim öyle olur neyse o yapsın3 kurus fazla olsn kirmizi olsun dostum hem kirmizi siyah rengimiz
Arkaya dogru yatirirsin bir atki benim esim gbi memleket hastalgin varsa tabi
Geçmiş olsun ya mehlikam temiz çıksın inşallah sonuçlarınnoh mis, sefan olsun canım
kolay gelsin canım
Nefis görünüyor canım ellerine sağlık, afiyyet olsun ,Cayini kahvesini alan gelsinnn kizlar