• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Teşekkür ederim ablacım ❤️ oyy o araba hayali çook uzak göründü şuan gözüme ama umarım atamam o kadar geç olmadan gelir çünkü daha yapacağımız şeyler var unutur muyuumm :)))

İnşallahh hepimiz inşallah 🙏🏻🙏🏻💚

Çayım güle güle kullan saçını değişiklik güzeldir :))

Kırmzıı bir araba fena mı olur :))) teşekkür ederim çayım ❤️
3 kurus fazla olsn kirmizi olsun dostum hem kirmizi siyah rengimiz 🤗🤗
Arkaya dogru yatirirsin bir atki 🤣🤣 benim esim gbi memleket hastalgin varsa tabi

Amiiin tam anlamyla hazirim suflelere suan 🤣

Iyuyum canimjn ici sen nasilsin kizim iyi annemde iyi de babamn biraz saglk skntlari var doktorlara gidip geliyor insallah hayirli neticeler aliriz iyi olur kalple ilgli skntlar
oh mis, sefan olsun canım :KK49:
inşaallah iyi neticeler alırsınız bir sıkıntı çıkmaz canım, Rabim sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin ailelerimize:dua:
M mehlika nur canim cok gecmis olsun . Korkma insallah ameliyata gerek kalmadan hallolur ameliyata gerek olsa bile bircok kisi oluyor biliyorsundur jnsallah kolaylikla gecer ... cok calismasi da zorsa da az calismasi da cok zor benimkilerde cok az calisiyor vucudum genetik olarak kiloya yatkin birde bu ve pko da olunca benim zayiflamam imkansiz gbi ama enazndan suanki kilomu 2 senedir asmadim boyle bile kalsam sukur napayim
sağol canım, ameliyat olan arkadaşım var,sürekli ilaç kullanmak gerekiyor, sürekli ilaç kullanabilecek birisi değilim, aksatırım mutlaka, hayırlısı olsun inşaallah, temiz çıksın da altarnatif şeylere yöneleceğim inşaallah,
Bu fincanda yapılan keke sufle mi deniliyor? :KK5:
evet fincanda yapılıyor ama kek hamurundan biraz farklı,un daha az konuluyor
Biz anca heyecan kismina dalsak keske yaaa
Suflenin tarifini yaz bakalm bizr mehlos M mehlika nur ama suan dha cok magnolia tarzi bir tatli istegm var bakim aksama dizim de var 🤣🤣 yoruĺdm suan oturdum yerime de yemegm yapilacak sade biraz keyif yapayimda
nefis yemek tariflerinden bakıp yapıyor kızım canım, ilk yaptığı şahane olmuştu,sonrakileri çok tutturamadı ama iyiydi yine de,
cumartesi günü taze gelin eltoşum gelecek, kızıma ağlayan kek yaptıracağım, geçen hafta yapmıştı güzel olmuştu, ben de bugünden temizliğe başlarım, yarın genel temizlik va tatlı yapılır, cumartesi hem kahvaltı hem akşam yemeği bizde
hoşbulduk canımm inşallah ben de senin gibi atanıp göreve başlarım tanıştığıma memnun oldum sizlerle ben de evdeyim üniversiteler kapandı anneme yardımcı olayım dedim evi süpürdüm şimdi de derse gireceğim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
hoşgeldin tatlış öğretmen :KK37:
Wuhuuuu
:KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:
Senin çok nasipleneceğini sanmıyorum ama ....:KK51::KK51::KK51:
O kadar güzelsin ki bebek :KK72:
günaydııınn Elhanım, her gün selam verip senin kadar güzel olmak istiyorum :KK200:
Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun ❤️🤗

Maşallah onaa judy 😍 kara murat gibi mii 🙈

❤️ Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama

Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım 😂 branşım dikab 🙂

Ablacım çay var geldim 😍
Sağol Nurum :KK200: trotlerimde nodüller vardı biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı 2017 yılında, şimdi boyutları büyümüş, tekrar biyopsi yapılacak
İyi akşamlar kızlar selamlar 😍❤️ hepinizi özledim 🌺 ben iyiyim çok şükür, kpss ye başladım tekrar, okula gidiyorum :) her şey yolunda şükür 🤗 yoğunum sık sık gelemiyorum ondan dolayı eskisi kadar 🙏🏻
hoşgeldin canım, Rabbim zihin açıklığı versin, başarılar diliyorum :KK200:
Aminn ablacım teşekkür ederim🙏🏻 inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Aklımda burada ama kısa zamanlarda girince de hiç keyfi çıkmıyor kii.. 😔 İyiyim şükür ablacım 😍 sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ay bu arada ben artık ehliyetli bir kızımmmm😂
hayırlı olsun ehliyetin,darısı arabaya inşaallah:KK39:
Şu an bir öğrencinin tezi ile boğuşuyorum 😒
kolay gelsin canımHoppa

inşaallah iyi neticeler alırsınız bir sıkıntı çıkmaz canım, Rabim sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin ailelerimize:dua:

sağol canım, ameliyat olan arkadaşım var,sürekli ilaç kullanmak gerekiyor, sürekli ilaç kullanabilecek birisi değilim, aksatırım mutlaka, hayırlısı olsun inşaallah, temiz çıksın da altarnatif şeylere yöneleceğim inşaallah,

nefis yemek tariflerinden bakıp yapıyor kızım canım, ilk yaptığı şahane olmuştu,sonrakileri çok tutturamadı ama iyiydi yine de,
cumartesi günü taze gelin eltoşum gelecek, kızıma ağlayan kek yaptıracağım, geçen hafta yapmıştı güzel olmuştu, ben de bugünden temizliğe başlarım, yarın genel temizlik va tatlı yapılır, cumartesi hem kahvaltı hem akşam yemeği bizde

günaydııınn Elhanım, her gün selam verip senin kadar güzel olmak istiyorum :KK200:

Sağol Nurum :KK200: trotlerimde nodüller vardı biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı 2017 yılında, şimdi boyutları büyümüş, tekrar biyopsi yapılacak

kolay gelsin canımHoppa
hoşbulduk canım

kolay gelsin canımHoppa
Bugün de hayatın güzellikleri peşini bırakmasın Mehlikam :KK19: :KK200: Selam güzellik :KK74:

3 kurus fazla olsn kirmizi olsun dostum hem kirmizi siyah rengimiz 🤗🤗
Arkaya dogru yatirirsin bir atki 🤣🤣 benim esim gbi memleket hastalgin varsa tabi
Ayy hiç yok desem çayım 😂🙈 bnm eşim öyle olur neyse o yapsın 😂

kolay gelsin canımHoppa
Geçmiş olsun ya mehlikam temiz çıksın inşallah sonuçlarınn🙏🏻

Cayini kahvesini alan gelsinnn kizlar

Eklentiler

• 20210318_155045.jpg
    20210318_155045.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 37
Back