• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Ohhh sımsıcak mis kokulum gelmiş :KK74:
İyidir çayım keyifler de iyi...oturduk kar müjdesi bekliyoruz sizin o taraflardan sonrası malum Bursa' ya geliyor. Sen nasılsın , kızın napıyor tekrar gitmek istiyor mu ananeye :KK68:
Yok simdilik istiyorum demiyor ama cok guzel vakit gecirmis 😍
Kar gece 11 de baslayacakmis 1 3 derken siddeti artarak yarin 9 10 gbi 100 de 100 yagis olarak gorunuyor ama bakalim bizde takipteyiz

Burda da resmen bahar gelmişti birden soğudu hava, meteoroloji kar uyarısı yaptı , hakikaten yağacak gibi,bugün çok soğuk ,
Ya dun makinede pazartesi gun bahceye inmistik paspas cikarmistim oturmaya o vardi gulesim geldi yikandi da . Pazartesi piknik yaparken bugnku havaya bak diye yuce Rabbim herseyn hayirlisini versn valla korkutuyor bu degsklkler

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım 🤭
Nasılsınız sevgili arkadaşlarim, dostlarım ❤️
Çaylar kahveler içildi mi bakalım, biz çay içiyoruz 😍
Hele bakın kim gelmiiiiiiiş :KK76::KK76:
Çaylar birbirini kovaladı tatlım ilerleyen saatlerde sütlü bir kahve içebilirim sankim :KK50:
San Valentino Günü planları var mı yarına :KK51:

Eki Görüntüle 2782592
bilirsin ablaa oraleettt :)) :KK50: ben kivi çayı diyorum diye arkadaşım çok gülerdii :)

deneyeceğimmm :)
Kız bunu biliyorum yeşil çayın kivilisi zannettim bir an...:KK48: hani böyle esnafların salaş cay ocaklari olur ya hâlâ var oralarda aynen dediğin gibi kivi diyorlar...:rapci:yalniz kivi çayı değil sadece kivi :KK48:

Bizde cay iciyoruz canim afiyet olsun sen nasilsin
Sabah beri regl agrisi cekiyorm cok hafifledi artk sukur
Size de afiyyet olsun,sütlü kahvemi de içtim,

Geçmiş olsun canım, minik oğluş yeni uyudu, herkes uyudu ben de yatacağım,şarjım yüzde 4 kalmış,gündüz elim değmedi şarja koymaya

Ya dun makinede pazartesi gun bahceye inmistik paspas cikarmistim oturmaya o vardi gulesim geldi yikandi da . Pazartesi piknik yaparken bugnku havaya bak diye yuce Rabbim herseyn hayirlisini versn valla korkutuyor bu degsklkler
Cuma gününe kadar resmen bahar havasıydı, İstanbul'un havasına hiç güven olmuyor gerçekten

Çaylar birbirini kovaladı tatlım ilerleyen saatlerde sütlü bir kahve içebilirim sankim :KK50:
Afiyyet olsun tatlım ,çayın demlerken zeytin yaprağı ve karanfil koyuyorum artık,çayı daha az koyuyorum eskiye göre, zeytin yaprağı çok yararliymis, tavsiye ederim ,
Ben de bir fincan sütlü kahve içtim, gündüz sade kahve içmiştim bardakta,
San Valentino günü ne ola ki 🤔😊

Iyigeceler canim 😘
İyi geceler sarj sıfırlanmadan yatayım, şarj diyince eski bir espri geldi aklıma ama eşim salonda kaçıncı uykusuna geçti kimbilir, 8 de işten geldi, yarın 6 da tekrar işe gidecek, bu hafta sonu çalışıyor malesef 🙂

İyi geceler sarj sıfırlanmadan yatayım, şarj diyince eski bir espri geldi aklıma ama eşim salonda kaçıncı uykusuna geçti kimbilir, 8 de işten geldi, yarın 6 da tekrar işe gidecek, bu hafta sonu çalışıyor malesef 🙂
Biliyormusun bir onceki msjnda da benim aklma geldi o espri ve baska bir takim seyler de geldi ardindan hatrima....
Biz unutmadik hicbirseyiii unutanlara da selam olsun canlari sag olsun

Sevgililer gününe ne kadar uzak olduğum ortaya çıktı iyi mi,
Yarın temizlik yapmayı planlıyorum, bir de yıkanacak çamaşır var bir sürü ,yıka kurut katla kaldır, yapacaklarım bu kadar, kafamı kasımaya vakit bulabilirsem onu da yaparım belki,

Sizin planlarınız nedir efem 😍

Kocik beyim yarın gelirken şöyle mis kokulu tazecik nergis buketi getirse ne güzel olur 😍

Ablacim tesekkurler 😍 geliyor bebis. Kizim abla oluyor 😄🤩

Burdayiim. Bebeyle dondum size 😁😁 sagolasin kuzum.insallahh🤩
Çok özlemişim seni...:KK61::KK61:
En son sitedeki gece geç saatlere kadar kahkaha atan hatunlara kızıyorduk...
Neyse geldin ya çok mutluyum. :KK60:
Bebeğimiz kaç haftalık olmuş takvimi inceleyim öncelikle:KK30:

Back