Mizahşörler Çıkmazı

Canım baban gibi annen de toparlar inşallah.

İnşaallah kolaylıkla atlatır, turşu suyu da çok iyi deniyor, korasprin alabilir kan sulandırmasi için, Rabbim tüm hastalara şifa versin

arkadaşlar bonusun annesi vefat etti. görmeyenler varsa ama dua etmek isteyen olursa diye konunun linkini bırakıyorum

mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin

Duamızı yaptık elimizden dilimizden geldiğince yapmaya da devam ederiz inşallah

Merhaba kızlar
İyi ki yazmışsın samdanım. Merak etmiştim bende çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin limonsuzum ben de çok üzüldüm

senin annen nasıl oldu sen nasılsın kızın nasıl
Uzun zamandır giremiyordum sevinçle girmiştim oysaki
Çok şükür canım biz atlattık. İnşAllah kimse olmaz olanlarda bizim gibi hafif atlatır. Benim için ilk 3 gün çok zordu.
Annem diyaliz hastası olduğu için biraz daha zor geçiyor canım. Hala ağrıları var
Sen nasılsın kuzum. Annen nasıl?

annemin hala devam ediyo gözü kaybetme durumu canım. ikinci hatta üçüncü ameliyat olma durumu var. ama üç ay içinde belli olacakmış.

sorma limonsuzum ben çok inaniyodum güzel haber alacağımıza. bu kadarmış vadesi diyeyim çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallah.

annen hala atlatamadi mi canım çok geçmiş olsun sizin atlatmaniza çok sevindim. sen artık gelebilecek misin yoksa yine bı bakıp gitcek misin

Yaa inşAllah korktuğumuz gibi olmaz canım ve iyileşir annen
Aminn inşAllah canım Allahım cennetiyle mükafatlandırsın.
Annem diyaliz hastası hemde yaşlı. O yüzden ağır geçirdi. Daha test yapılmadı inşAllah negatif olmuştur.
Yok yok temelli geldim

Hoşgeldin limonsuz um

inşallah negatif çıkar canım ya

gelmene çok sevindim canım. bakalım Allah'tan hayırlısı diyorum artık. en iyi haliyle %30 görüyo zaten.

Günaydın ablacım hatta tunaydin diyeyum ben saat 1
Nasılsın
Nihalim hoş geldin
Yaprak dökümü yaşanmasin bu sayfada
"Tadımız bozulmasın Ali Rıza Efendi" sözünü duyalım istiyorum nihalcim. Başkaca bir sıkıntım yok. Senin taraflarda her şey yolunda mı? Bebeler nasıl
Çalışmaların iyi gidiyor mu?
Kizilciklar oldu mu
Issız acun kaldı mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…