Canım baban gibi annen de toparlar inşallah.Allah razı olsun canım, annemde yorgunluk vardı sadece iki gün de grip gibi belirtiler vardı. Öksürük yok, ateş yok ama astım hastası o yüzden tereddütteyimBizde bir babamda çıktı haricen 10 günde negatif oldu eski sağlığında şuan çok şükür annem de muhtemelen şuan 6 7. gününde falan minimum
D vitaminini hap olarak değil de sürekli meyve mandalina, portakal, nar falan veriyoruz. Kekik çayı iyi geliyormuş ondan yapıyoruz günde iki adet, bir de astıma iyi gelen kekiği tüpte kaynatıp buharını odaya veriyoruz o da iyi geliyormuş. Kekik yağını bilmiyordum ama onu da söyleyeyim, kan sulandırıcı vermiş doktor ama o ilacı içmiyor zaten kendi kanı öyleymiş diyor valla annem biraz inat o yüzden ısrarla soruyoruz
İnşaallah kolaylıkla atlatır, turşu suyu da çok iyi deniyor, korasprin alabilir kan sulandırmasi için, Rabbim tüm hastalara şifa versinAllah razı olsun canım, annemde yorgunluk vardı sadece iki gün de grip gibi belirtiler vardı. Öksürük yok, ateş yok ama astım hastası o yüzden tereddütteyimBizde bir babamda çıktı haricen 10 günde negatif oldu eski sağlığında şuan çok şükür annem de muhtemelen şuan 6 7. gününde falan minimum
D vitaminini hap olarak değil de sürekli meyve mandalina, portakal, nar falan veriyoruz. Kekik çayı iyi geliyormuş ondan yapıyoruz günde iki adet, bir de astıma iyi gelen kekiği tüpte kaynatıp buharını odaya veriyoruz o da iyi geliyormuş. Kekik yağını bilmiyordum ama onu da söyleyeyim, kan sulandırıcı vermiş doktor ama o ilacı içmiyor zaten kendi kanı öyleymiş diyor valla annem biraz inat o yüzden ısrarla soruyoruz
Duamızı yaptık elimizden dilimizden geldiğince yapmaya da devam ederiz inşallaharkadaşlar bonusun annesi vefat etti. görmeyenler varsa ama dua etmek isteyen olursa diye konunun linkini bırakıyorum
mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin
Duamızı yaptık elimizden dilimizden geldiğince yapmaya da devam ederiz inşallah
İyi ki yazmışsın samdanım. Merak etmiştim bende çok üzüldümarkadaşlar bonusun annesi vefat etti. görmeyenler varsa ama dua etmek isteyen olursa diye konunun linkini bırakıyorum
mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin
Merhaba kızlar
İyi ki yazmışsın samdanım. Merak etmiştim bende çok üzüldüm
Uzun zamandır giremiyordum sevinçle girmiştim oysakiAllah rahmet eylesin limonsuzum ben de çok üzüldüm
senin annen nasıl oldu sen nasılsın kızın nasıl
Uzun zamandır giremiyordum sevinçle girmiştim oysaki
Çok şükür canım biz atlattık. İnşAllah kimse olmaz olanlarda bizim gibi hafif atlatır. Benim için ilk 3 gün çok zordu.
Annem diyaliz hastası olduğu için biraz daha zor geçiyor canım. Hala ağrıları var
Sen nasılsın kuzum. Annen nasıl?
Yaaannemin hala devam ediyo gözü kaybetme durumu canım. ikinci hatta üçüncü ameliyat olma durumu var. ama üç ay içinde belli olacakmış.
sorma limonsuzum ben çok inaniyodum güzel haber alacağımıza. bu kadarmış vadesi diyeyimçektikleri günahlarının kefareti olsun inşallah.
annen hala atlatamadi mi canımçok geçmiş olsun sizin atlatmaniza çok sevindim. sen artık gelebilecek misin yoksa yine bı bakıp gitcek misin
Hoşgeldin limonsuz umYaainşAllah korktuğumuz gibi olmaz canım ve iyileşir annen
Aminn inşAllah canım Allahım cennetiyle mükafatlandırsın.
Annem diyaliz hastası hemde yaşlı. O yüzden ağır geçirdi. Daha test yapılmadı inşAllah negatif olmuştur.
Yok yok temelli geldim
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin limonsuz um
YaainşAllah korktuğumuz gibi olmaz canım ve iyileşir annen
Aminn inşAllah canım Allahım cennetiyle mükafatlandırsın.
Annem diyaliz hastası hemde yaşlı. O yüzden ağır geçirdi. Daha test yapılmadı inşAllah negatif olmuştur.
Yok yok temelli geldim
İyiyim sen nasılsın canımHoşbuldum canım nasılsın
Çok şükür ailece iyiz canım atlattıkİyiyim sen nasılsın canım
Hoşbuldum canım. Bende sizi çok özledim. Bende girince okudum çok üzüldümLimonsuzzcay canım hoş geldin uzun zamandır yoktun özlettin kendini
Birkaç gündür tadımız yok bonusun annesi vefat etti
Annenin ve sizin iyi olmanıza çok sevindim canım.Çok şükür
Günaydın ablacım hatta tunaydin diyeyum ben saat 1Günaydın
Nihalim hoş geldinGünaydın ablacım hatta tunaydin diyeyum ben saat 1
Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?