- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
ban yedi abla bı süre yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve aleyküm selam limonsuz iyiyim sen nasılsın canımHayırlı akşamlar kızlar. Hala yasımız var geyik yapasım yok ama yine de selam vermek istedim. İyisiniz ya?
İyi olmaya çalışıyoruz tatlım. Keyfimiz yok.Hayırlı akşamlar kızlar. Hala yasımız var geyik yapasım yok ama yine de selam vermek istedim. İyisiniz ya?
Çok şükür iyim canım. Kızıma ders yaptırmaya çalışıyorum. O da resim yapmak istiyor. Derse biraz resim arası vermek istiyormuşVe aleyküm selam limonsuz iyiyim sen nasılsın canım
Buaralar hepimiz öyleyiz abla yasımız varİyi olmaya çalışıyoruz tatlım. Keyfimiz yok.
Selam ben de şok oldum, düşünüyor muydunuz,Selam kızlar, tek gittim çift geldim ben şok.
Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahSelam kızlar, tek gittim çift geldim ben şok.
Canım Bonus annesini kaybetti hiçbirimizin burda geyik yapacak durumu yok.Burada pek keyifler yok gibi umarım kötü bişey yoktur
Sürpriz yaptı :) amin inşallahSelam ben de şok oldum, düşünüyor muydunuz,
Hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederim :)Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
GGüzel bir sürpriz,zamanı gelmiş demekki annesi, sağlıcakla gelir inşaallahSürpriz yaptı :) amin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim :)
Hayırlı olsunSürpriz yaptı :) amin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim :)
Tesekkurler ablacimm bende seni opuyorum mutlu haftasonlariJawlensky
M mehlika nur
kk birinci noteri
C Cay6
HayatSevinceGuzel
Limonsuzzcay
C Calcifer
Casper25
Reyyan__
@Seridina
Judy_K
braindamage
Elhan
Musmutlu, sımsıcak harika bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle hepinizi sarar sarmalar sonra da şap şup öperim .
Mutlu hafta sonları canım,ben de seni öptümJawlensky
M mehlika nur
kk birinci noteri
C Cay6
HayatSevinceGuzel
Limonsuzzcay
C Calcifer
Casper25
Reyyan__
@Seridina
Judy_K
braindamage
Elhan
Musmutlu, sımsıcak harika bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle hepinizi sarar sarmalar sonra da şap şup öperim .
Teşekkürler ablacimmm sana da çok güzel bir haftasonu dilerim gerçi yarısı gecti ama olsunJawlensky
M mehlika nur
kk birinci noteri
C Cay6
HayatSevinceGuzel
Limonsuzzcay
C Calcifer
Casper25
Reyyan__
@Seridina
Judy_K
braindamage
Elhan