• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Nihalim hoş geldin :KK74:
Yaprak dökümü yaşanmasin bu sayfada
"Tadımız bozulmasın Ali Rıza Efendi" sözünü duyalım istiyorum nihalcim. :KK68:Başkaca bir sıkıntım yok. Senin taraflarda her şey yolunda mı? Bebeler nasıl:anne:
Çalışmaların iyi gidiyor mu?
Kizilciklar oldu mu
Issız acun kaldı mu
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Yok ablacım yaşanmaz insallah❤️❤️ İyi gidiyor dersler elimden geleni yapıyorum şimdi de aldım elime kitabı çocuklar izin verdiği sürece çalışacağım.
Bebekler burunları musluk olmuş akıyor büyük kızın da öyle neden bilmiyorum inşallah bir sorun Yoktur😊

Yok ablacım yaşanmaz insallah❤️❤️ İyi gidiyor dersler elimden geleni yapıyorum şimdi de aldım elime kitabı çocuklar izin verdiği sürece çalışacağım.
Bebekler burunları musluk olmuş akıyor büyük kızın da öyle neden bilmiyorum inşallah bir sorun Yoktur😊
İnşallah canım:dua::dua:
Geçmiş olsun bebelere...etrafta viral mikroplar çok...burun akması çok da kötü değil. Akmayandan korkarım. Keyifsiz huysuz oluyorlar biraz. Ateşleri çıkmaz inşallah. Rabbim şifa versin. Sana da kolay gelsin. :KK60:

İyiyim şükür canımm💙Sen nasılsın, nasıl hastalar?
Nasıl gidiyor hayat, görüşemiyoruz epeydir
Çok şükür korona yı atlattık. İnşAllah kimse olmaz olanlarda bizim gibi hafif atlatır 🤲🏻
Karantinada şarj aletim bozuldu, şimdi de batarya bozuldu galiba 🤦‍♀️ o yüzden sık giremiyorum. Yeni alınca tam gelicem inşAllah ❤️

Ne güzel bir günaydın mesajı bu böyle 😍

Günaydın ablacım🥰

günaydın ablacım iyi pazarlar:)
Ohhh limonsuzun bozuk bataryası gibi değilmişim çok şükür...bu güzel enerjilerle şarj oldum sanırım...hep iyi olun kızlar iyiliğe çok ihtiyacımız var. 😍 Kalkıp mutfagi toplayayim. Bakalım bugün bize ne sürprizler hazırlıyor yaşayıp görelim. :confused:

Tünaydın ablacım ❤️ ben Florence Nightingale oldum 🙃
Umarım güzel bir gün olur 🤲
Şefkatli ellerinden tutayım şifa niyetine... :halay:
Nasıl oldu kuzucuklar burun akıntıları devam ediyor mu... çabucak iyilesirler inşallah. Rabbim sağlık versin. İnşallah günün güzel geçer Nihalim... :dua:

Şefkatli ellerinden tutayım şifa niyetine... :halay:
Nasıl oldu kuzucuklar burun akıntıları devam ediyor mu... çabucak iyilesirler inşallah. Rabbim sağlık versin. İnşallah günün güzel geçer Nihalim... :dua:
İnşallah ablacim teşekkür ederim amin🥰 bu sefer büyük kızım ağırlaştı şimdi ona yogunlastim ilaçlar etki ederse çok iyi olacak❤️
Pazar gunlerini normalde sevmem şimdi daha bir sıkıcı oldu 😬

İnşallah ablacim teşekkür ederim amin🥰 bu sefer büyük kızım ağırlaştı şimdi ona yogunlastim ilaçlar etki ederse çok iyi olacak❤️
Ona bakarken kendini ihmal etme. C vitamini al canım...çok geçmiş olsun.

Hadi ya 🙁 Allah şifa versin inşAllah çabuk iyileşir canım 🤲🏻

Back