- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Gaziantep mi ? :)Hayırlı öğlenler
Fanatikler sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaziantep mi ? :)Hayırlı öğlenler
Fanatikler sizi
EveeeeeetGaziantep mi ? :)
Güünaydııınn ablaaaGünaydıııııııınn
Günaydın canımGüünaydııınn ablaaa
Hosgeldin guzelimm nerelerdesin yaaa iyimisin ben cok iyiyim cok sukur
Yicem onu yiceem geliyo elimde uyuyooo nasıl bırakayım abla iyiyim şükür bugün sabahtan derse girdim akşam tekrar var ama bu ara çok bunaldım evde abla azıcık yürümeye gidesim var :)Günaydın canım
Kıskanmaya başladım kedicigini ...
Derslerden geri kalan vakti onunla geçiriyorsun di mi
Nasılsın nurum
İyiyim çayıım benim bu ara hep aynı şeyler aslında ama pek halim kalmıyo gün sonunda kilo da almışım ben yaa, acil bir diyet spor başlamam lazımHosgeldin guzelimm nerelerdesin yaaa iyimisin ben cok iyiyim cok sukur
Iyi ol da canim gerisi muhim degil . Kac kilo almissin cok almamsndir ben artik 5 en gec 6 gbi yeme islerini birakiyorum . Hic degilse kilo almam belki veremesemde . Hem hafif oluyorum olabildkce erken yiyip birakiyorum. Evde spor yapamiyorum ben ama dun mekik cekmeye basladim oyle iste hava kapali icim karariyor enerjisiz oluyorum boyle gunlerde ben de . Oralarda hava iyi miİyiyim çayıım benim bu ara hep aynı şeyler aslında ama pek halim kalmıyo gün sonunda kilo da almışım ben yaa, acil bir diyet spor başlamam lazım
Evet denk gelmiyoruz hiç canım. Daha çok diğer sayfada oluyorum bana kalp yok mu@_Reyyan denk Gelemiyoruz bu ara hiç
Günaydıııııııınn
Ödem mi onu da bilmiyorum çayım ama 3 kilo fazla çıktım ben şok oldum o gün bugündür azıcık yiyorum bol bol maydanoz limonlu su içiyorum nasıl korktuysam galiba hakeketsiz kalmak hemen etkiliyo beniIyi ol da canim gerisi muhim degil . Kac kilo almissin cok almamsndir ben artik 5 en gec 6 gbi yeme islerini birakiyorum . Hic degilse kilo almam belki veremesemde . Hem hafif oluyorum olabildkce erken yiyip birakiyorum. Evde spor yapamiyorum ben ama dun mekik cekmeye basladim oyle iste hava kapali icim karariyor enerjisiz oluyorum boyle gunlerde ben de . Oralarda hava iyi mi
Olmaz mı reyyanım rengarenk bissürüüüEvet denk gelmiyoruz hiç canım. Daha çok diğer sayfada oluyorum bana kalp yok mu
Yaa teşekkür ederimOlmaz mı reyyanım rengarenk bissürüüü
Ben oraya da uğrayamadım
En son elime kürk mantolu madonnayı aldım okuyayım diye öylece kaldı reyyanım ama sizin programı indirdim inceledim çok güzel :)Yaa teşekkür ederim
Evet hiç göremedik seni orada. Ama yoğunsun tabi. En kısa zamanda bekliyoruz teşrifini
İyiyim de, benden kpss neferi olmaz çok tembelim tabisimmm
İyiyim de, benden kpss neferi olmaz çok tembelim tabisimmm
Yok yok başlangıca göre çok iyisin gülnihalımm maşallah ben de iyiyim şimdi bi sütlü kahve yaptım yağmurda yağıyo azıcık balkonda keyif yapayım dedim :))İyiyim de, benden kpss neferi olmaz çok tembelim tabisimmm
Sen nasılsın
Afiyet olsun tabisimm. geçen yıl edebiyatta 1. Olan hoca video çekmiş günde 7 8 saat çalışıyordum demiş. Benim sevkim iyice düştü ben 1 2 saate tavimYok yok başlangıca göre çok iyisin gülnihalımm maşallah ben de iyiyim şimdi bi sütlü kahve yaptım yağmurda yağıyo azıcık balkonda keyif yapayım dedim :))