How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mizahşörler Çıkmazı

Günaydın canım ❤️
Kıskanmaya başladım kedicigini ...
Derslerden geri kalan vakti onunla geçiriyorsun di mi :confused:
Nasılsın nurum :KK200:
Yicem onu yiceem geliyo elimde uyuyooo nasıl bırakayım abla 🤗 iyiyim şükür bugün sabahtan derse girdim akşam tekrar var ama bu ara çok bunaldım evde abla 😔 azıcık yürümeye gidesim var :)

Sen nasılsın çıtır kız :)

İyiyim çayıım benim bu ara hep aynı şeyler aslında ama pek halim kalmıyo gün sonunda 😬 kilo da almışım ben yaa, acil bir diyet spor başlamam lazım 😬
Iyi ol da canim gerisi muhim degil . Kac kilo almissin cok almamsndir ben artik 5 en gec 6 gbi yeme islerini birakiyorum . Hic degilse kilo almam belki veremesemde . Hem hafif oluyorum olabildkce erken yiyip birakiyorum. Evde spor yapamiyorum ben ama dun mekik cekmeye basladim oyle iste hava kapali icim karariyor enerjisiz oluyorum boyle gunlerde ben de . Oralarda hava iyi mi

Iyi ol da canim gerisi muhim degil . Kac kilo almissin cok almamsndir ben artik 5 en gec 6 gbi yeme islerini birakiyorum . Hic degilse kilo almam belki veremesemde . Hem hafif oluyorum olabildkce erken yiyip birakiyorum. Evde spor yapamiyorum ben ama dun mekik cekmeye basladim oyle iste hava kapali icim karariyor enerjisiz oluyorum boyle gunlerde ben de . Oralarda hava iyi mi
Ödem mi onu da bilmiyorum çayım ama 3 kilo fazla çıktım ben şok oldum o gün bugündür azıcık yiyorum bol bol maydanoz limonlu su içiyorum nasıl korktuysam 😄 galiba hakeketsiz kalmak hemen etkiliyo beni 😬

Hava aşırı kapalı ev karanlık çok sıkıcı çayım Hakkaten

Yok yok başlangıca göre çok iyisin gülnihalımm maşallah 🎈 ben de iyiyim şimdi bi sütlü kahve yaptım yağmurda yağıyo azıcık balkonda keyif yapayım dedim :))
Afiyet olsun tabisimm. geçen yıl edebiyatta 1. Olan hoca video çekmiş günde 7 8 saat çalışıyordum demiş. Benim sevkim iyice düştü 😂😂 ben 1 2 saate tavim 😂😂

Back