How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mizahşörler Çıkmazı

Allah razı olsun canım, annemde yorgunluk vardı sadece iki gün de grip gibi belirtiler vardı. Öksürük yok, ateş yok ama astım hastası o yüzden tereddütteyim :KK43: Bizde bir babamda çıktı haricen 10 günde negatif oldu eski sağlığında şuan çok şükür annem de muhtemelen şuan 6 7. gününde falan minimum

D vitaminini hap olarak değil de sürekli meyve mandalina, portakal, nar falan veriyoruz. Kekik çayı iyi geliyormuş ondan yapıyoruz günde iki adet, bir de astıma iyi gelen kekiği tüpte kaynatıp buharını odaya veriyoruz o da iyi geliyormuş. Kekik yağını bilmiyordum ama onu da söyleyeyim, kan sulandırıcı vermiş doktor ama o ilacı içmiyor zaten kendi kanı öyleymiş diyor valla annem biraz inat o yüzden ısrarla soruyoruz :KK43:
Canım baban gibi annen de toparlar inşallah. :dua:

Allah razı olsun canım, annemde yorgunluk vardı sadece iki gün de grip gibi belirtiler vardı. Öksürük yok, ateş yok ama astım hastası o yüzden tereddütteyim :KK43: Bizde bir babamda çıktı haricen 10 günde negatif oldu eski sağlığında şuan çok şükür annem de muhtemelen şuan 6 7. gününde falan minimum

D vitaminini hap olarak değil de sürekli meyve mandalina, portakal, nar falan veriyoruz. Kekik çayı iyi geliyormuş ondan yapıyoruz günde iki adet, bir de astıma iyi gelen kekiği tüpte kaynatıp buharını odaya veriyoruz o da iyi geliyormuş. Kekik yağını bilmiyordum ama onu da söyleyeyim, kan sulandırıcı vermiş doktor ama o ilacı içmiyor zaten kendi kanı öyleymiş diyor valla annem biraz inat o yüzden ısrarla soruyoruz :KK43:
İnşaallah kolaylıkla atlatır, turşu suyu da çok iyi deniyor, korasprin alabilir kan sulandırmasi için, Rabbim tüm hastalara şifa versin 🤲

arkadaşlar bonusun annesi vefat etti. görmeyenler varsa ama dua etmek isteyen olursa diye konunun linkini bırakıyorum

mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin:(

arkadaşlar bonusun annesi vefat etti. görmeyenler varsa ama dua etmek isteyen olursa diye konunun linkini bırakıyorum

mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin:KK43:
Duamızı yaptık elimizden dilimizden geldiğince yapmaya da devam ederiz inşallah 🤲

Merhaba kızlar

mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin:KK43:
İyi ki yazmışsın samdanım. Merak etmiştim bende çok üzüldüm 😔

Allah rahmet eylesin limonsuzum ben de çok üzüldüm:KK43:

senin annen nasıl oldu sen nasılsın kızın nasıl
Uzun zamandır giremiyordum sevinçle girmiştim oysaki 😔
Çok şükür canım biz atlattık. İnşAllah kimse olmaz olanlarda bizim gibi hafif atlatır. Benim için ilk 3 gün çok zordu.
Annem diyaliz hastası olduğu için biraz daha zor geçiyor canım. Hala ağrıları var 🙁
Sen nasılsın kuzum. Annen nasıl?

Uzun zamandır giremiyordum sevinçle girmiştim oysaki 😔
Çok şükür canım biz atlattık. İnşAllah kimse olmaz olanlarda bizim gibi hafif atlatır. Benim için ilk 3 gün çok zordu.
Annem diyaliz hastası olduğu için biraz daha zor geçiyor canım. Hala ağrıları var 🙁
Sen nasılsın kuzum. Annen nasıl?

annemin hala devam ediyo gözü kaybetme durumu canım. ikinci hatta üçüncü ameliyat olma durumu var. ama üç ay içinde belli olacakmış.

sorma limonsuzum ben çok inaniyodum güzel haber alacağımıza. bu kadarmış vadesi diyeyim:( çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallah.

annen hala atlatamadi mi canım:( çok geçmiş olsun sizin atlatmaniza çok sevindim. sen artık gelebilecek misin yoksa yine bı bakıp gitcek misin

annemin hala devam ediyo gözü kaybetme durumu canım. ikinci hatta üçüncü ameliyat olma durumu var. ama üç ay içinde belli olacakmış.

sorma limonsuzum ben çok inaniyodum güzel haber alacağımıza. bu kadarmış vadesi diyeyim:KK43: çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallah.

annen hala atlatamadi mi canım:KK43: çok geçmiş olsun sizin atlatmaniza çok sevindim. sen artık gelebilecek misin yoksa yine bı bakıp gitcek misin
Yaa 🙁 inşAllah korktuğumuz gibi olmaz canım ve iyileşir annen 🤲🏻
Aminn inşAllah canım Allahım cennetiyle mükafatlandırsın.
Annem diyaliz hastası hemde yaşlı. O yüzden ağır geçirdi. Daha test yapılmadı inşAllah negatif olmuştur.
Yok yok temelli geldim ❤️

Annem diyaliz hastası hemde yaşlı. O yüzden ağır geçirdi. Daha test yapılmadı inşAllah negatif olmuştur.
Hoşgeldin limonsuz um 💛

inşallah negatif çıkar canım ya:(

gelmene çok sevindim canım. bakalım Allah'tan hayırlısı diyorum artık. en iyi haliyle %30 görüyo zaten.

Günaydın ablacım hatta tunaydin diyeyum ben saat 1 🙈
Nasılsın ❤️
Nihalim hoş geldin :KK74:
Yaprak dökümü yaşanmasin bu sayfada
"Tadımız bozulmasın Ali Rıza Efendi" sözünü duyalım istiyorum nihalcim. :KK68:Başkaca bir sıkıntım yok. Senin taraflarda her şey yolunda mı? Bebeler nasıl:anne:
Çalışmaların iyi gidiyor mu?
Kizilciklar oldu mu
Issız acun kaldı mu
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back