Yoğunum yavrum bu ara biliyorsunvay arkadaş çok hızlı yaşıyorum
mesai kısaldı aylardır biriken işler var. öğle arası bile çalışmak zorunda kalıyoruz.
ne var ne yok hatunlar
Selam canım hoş geldin tekrardanSelaammm
Çorba yapıyorum samdanim kolay gelsin sana davay arkadaş çok hızlı yaşıyorum
mesai kısaldı aylardır biriken işler var. öğle arası bile çalışmak zorunda kalıyoruz.
ne var ne yok hatunlar
Bulaştırmayacaksın inşallah gülnihalım maşallah güzel gidiyosunn. planın iyi olduktan sonra 3 bölümü bir arada götürmek güzel oluyo ggerçekten. Yakında derse başlayınca ben de öyle yapıcam :S ama artık gücün kaldı mı diye sorr, hayırr :STeşekkürler nurum
Biraz karışık gidiuorum ama benim de yapım bu zaten inşallah elime yüzüme bulastirmam. Dediğin hocaya bakacağım
bende de bol baş ağrısı var samdanım geldi yine birkaç gündür sağolsun :S Normal insanlarda aylık regl ağrısı olur benim başvay arkadaş çok hızlı yaşıyorum
ne var ne yok hatunlar
hoşbulduumm :))Selam canım hoş geldin tekrardan
Bulaştırmayacaksın inşallah gülnihalım maşallah güzel gidiyosunn. planın iyi olduktan sonra 3 bölümü bir arada götürmek güzel oluyo ggerçekten. Yakında derse başlayınca ben de öyle yapıcam :S ama artık gücün kaldı mı diye sorr, hayırr :S
bende de bol baş ağrısı var samdanım geldi yine birkaç gündür sağolsun :S Normal insanlarda aylık regl ağrısı olur benim baş
hoşbulduumm :))
Yoğunum yavrum bu ara biliyorsun
Çorba yapıyorum samdanim kolay gelsin sana da
var samdanım stres yapınca uykusuz kalınca filan kötü oluyorum ben :Ssen de migren var mıydı nurum
doktora git dicem diyemiyom. ama ben de alakasız şekilde sinüzit oldum. virüs yüzünden gün yüzü görmediğimiz için galiba
var samdanım stres yapınca uykusuz kalınca filan kötü oluyorum ben :S
kesinlikle hava alamamak aşırı etkilyo büyük ihtimalle ondan olmuşturburnunun yan taraflrına doğru ağrıyor mu
Görümcemün canlı dersine korsanlar girmiş. Senin de başına geldi mi?var samdanım stres yapınca uykusuz kalınca filan kötü oluyorum ben :S
kesinlikle hava alamamak aşırı etkilyo büyük ihtimalle ondan olmuşturburnunun yan taraflrına doğru ağrıyor mu
ben hep dua ederim Allah düşmanıma bile vermesin şu migreni diyee ağrı girincee bana samdanım, sen düşünn :S umarım çevirmez ama bunu engelleyebilecek bir şey var mıdır hiiç bilmiyorummbasım çok ağrıyo nurum migrene çevirmesinden çok korkuyorum. ama inşallah çevirmez
oooo senin hayatın stres ki şu ankaç tane derse giriyorsun günde. bağlandı bağlanmadı derken bile insana sinir basar
ne iyi geliyo peki nurum
ay evet onu biliyorumm calcii bu ara çok sıklaşmış o. Dersin daha korunaklı olması için her derse farklı ID ve şifre veeriyorum isimleri farklı olanları derse almıyorum artık . Henüz başıma gelmedi inşallah da gelmezz :SGörümcemün canlı dersine korsanlar girmiş. Senin de başına geldi mi?
Okulda bütün öğretmenlere sırayla olmuş. Kızın siniri bozulmuş. İnşallah başına gelmezay evet onu biliyorumm calcii bu ara çok sıklaşmış o. Dersin daha korunaklı olması için her derse farklı ID ve şifre veeriyorum isimleri farklı olanları derse almıyorum artık . Henüz başıma gelmedi inşallah da gelmezz :S
o muhtemelen okuldaki bi öğrencinin abisi vs dir calcim, şifre eline geçtiyse onla girebilir :S Benim de aynı evde olan farklı şubeden öğrencilerim birbirilerinin dersine gelmeye çalıştılar bugünnOkulda bütün öğretmenlere sırayla olmuş. Kızın siniri bozulmuş. İnşallah başına gelmez
ben hep dua ederim Allah düşmanıma bile vermesin şu migreni diyee ağrı girincee bana samdanım, sen düşünn :S umarım çevirmez ama bunu engelleyebilecek bir şey var mıdır hiiç bilmiyorumm
sabah giriyrum akşam giriyorum her gün var cumartesi günü 7 saat var üstüste.. ilk başta bağlantı sıkntısı ne nasıl oluyo sıkntısı bilgisayarın başından kalkınca svaştan çıkmış gibi oluyodum görmen lazımşimdi alıştım Allahtan :)
Karanlık ve sessiz bir yerde yatmaktan başka pek bir şey yok samdanım bir de çayy içince rahatlyorum sadece ben :S
Şu an Zor benim samdanim . Çocuklar uyursa ancakbir muhasebeci asla boş olmaz Calci
bugün ders calismicak mıyız nihalim
Allah kolaylık versin nurumben hep dua ederim Allah düşmanıma bile vermesin şu migreni diyee ağrı girincee bana samdanım, sen düşünn :S umarım çevirmez ama bunu engelleyebilecek bir şey var mıdır hiiç bilmiyorumm
sabah giriyrum akşam giriyorum her gün var cumartesi günü 7 saat var üstüste.. ilk başta bağlantı sıkntısı ne nasıl oluyo sıkntısı bilgisayarın başından kalkınca svaştan çıkmış gibi oluyodum görmen lazımşimdi alıştım Allahtan :)
Karanlık ve sessiz bir yerde yatmaktan başka pek bir şey yok samdanım bir de çayy içince rahatlyorum sadece ben :S
Şu an Zor benim samdanim . Çocuklar uyursa ancaksen çalışacak misin
Allah kolaylık versin nuruminsanın gözü hassas oluyor bir de gün ışığı bile rahatsız ediyor değil mi
Ben bugün alan dersine bakacağım uyurlarsa inşallahben dün calisamadimbugün kesin bakmam lazım nihalim ama oğlan uyumadı daha.
imdat diye bagirasim geliyo bazen. daha çamaşır asilcak mutfak duruyo. herşey üst üste
sen ne caliscaksin bakarsan
Ben bugün alan dersine bakacağım uyurlarsa inşallah
Senin işin zor samdanim Allah emeklerini boşa çıkarmasınhem iş hem ev çocuk derken kaç parçaya bolunuyorsun ama sende öyle güzel bir azim var ki o sınavı alacağından eminim Allah'ın izniyle
Estağfurullah canım benumsenden örnek alıyorum süper anne
benim gene yıllık izin falan var kreş açılsa toparlarim nihalim. inşallah sen de muvaffak olursun
Yok değilmiş. Bildiğin adam elinde alkol sapıkça hareketler içindeydi dedio muhtemelen okuldaki bi öğrencinin abisi vs dir calcim, şifre eline geçtiyse onla girebilir :S Benim de aynı evde olan farklı şubeden öğrencilerim birbirilerinin dersine gelmeye çalıştılar bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?