• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Bu da ikinci kahvem bu sefer damla sakızlı değil, herkes nerede, niye böyle sessizlik var bugün

Eklentiler

• IMG_20201208_141351.jpg
    IMG_20201208_141351.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 33
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. C Cay6 E Efruzi neredesiniz, kimse bir yere gitmiyor , bu topik hepimizin sohbet edip hoş vakit geçirdiği yeri geliince dertlestigi bir topik,
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. topigimizin isim annesi seni burda görmek beni her zaman mutlu etti ve etmeye de devam edecek, lütfen bir yere gitme ❤️
Hepinizin ayrı ayrı yeri var bende ,

Bu da ikinci kahvem bu sefer damla sakızlı değil, herkes nerede, niye böyle sessizlik var bugün
Afiyet olsun canim az evvel ictim bende .

Benim icin yasanilanlar her daim kalbimde iyi de kotu de hicbirseyi asla unutmam . Hatta fazlaca ciddiye aldigim deger verdklerime fazla deger bictigm bir yer burasi. Ayrica burdayim biryere gittigim yok sadece gormek isteyenlere konusmak isteyenlere sohbetimi beni sevenlere hemen kosar gelirim .
vefa benim icin bir semt adindan cok daha fazlasi hatirlanmak guzelldi canim herkesn bir kosturmasi var ama brbrni unutmamak vakit ayirabilmek ufakta olsa hatirlanmak 😍😍😍

Afiyet olsun canim az evvel ictim bende .

Benim icin yasanilanlar her daim kalbimde iyi de kotu de hicbirseyi asla unutmam . Hatta fazlaca ciddiye aldigim deger verdklerime fazla deger bictigm bir yer burasi. Ayrica burdayim biryere gittigim yok sadece gormek isteyenlere konusmak isteyenlere sohbetimi beni sevenlere hemen kosar gelirim .
vefa benim icin bir semt adindan cok daha fazlasi hatirlanmak guzelldi canim herkesn bir kosturmasi var ama brbrni unutmamak vakit ayirabilmek ufakta olsa hatirlanmak 😍😍😍
Sana da afiyyet olsun canım, kolay gelsin 🌺

Back