- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Sağol canımAfiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımAfiyet olsun
Elhan C Cay6 E Efruzi neredesiniz, kimse bir yere gitmiyor , bu topik hepimizin sohbet edip hoş vakit geçirdiği yeri geliince dertlestigi bir topik,
Elhan topigimizin isim annesi seni burda görmek beni her zaman mutlu etti ve etmeye de devam edecek, lütfen bir yere gitme
Hepinizin ayrı ayrı yeri var bende ,
Afiyet olsun canim az evvel ictim bende .Bu da ikinci kahvem bu sefer damla sakızlı değil, herkes nerede, niye böyle sessizlik var bugün
Sana da afiyyet olsun canım, kolay gelsinAfiyet olsun canim az evvel ictim bende .
Benim icin yasanilanlar her daim kalbimde iyi de kotu de hicbirseyi asla unutmam . Hatta fazlaca ciddiye aldigim deger verdklerime fazla deger bictigm bir yer burasi. Ayrica burdayim biryere gittigim yok sadece gormek isteyenlere konusmak isteyenlere sohbetimi beni sevenlere hemen kosar gelirim .
vefa benim icin bir semt adindan cok daha fazlasi hatirlanmak guzelldi canim herkesn bir kosturmasi var ama brbrni unutmamak vakit ayirabilmek ufakta olsa hatirlanmak
İş güç Calcim bebeklerden biri hala huysuz onunl ilgileniyorum sen nasılsınnasılsın Nihalim
Afiyet olsun mehlikam ben de içmek isterdim kokusu geldi sankiBu da ikinci kahvem bu sefer damla sakızlı değil, herkes nerede, niye böyle sessizlik var bugün
Düşmedi mi ateşi canım yaaİş güç Calcim bebeklerden biri hala huysuz onunl ilgileniyorum sen nasılsın
Düştü gibi düşmedi gibi tam olarak anlamadım ben bugün ateş düşürücü aldiracaktim unuttum bak şimdi aklıma geldiDüşmedi mi ateşi canım yaa
Teşekkürler reyyanim nasılsınGeçmiş olsun Jawlensky
beni görünce mi hatırladınDüştü gibi düşmedi gibi tam olarak anlamadım ben bugün ateş düşürücü aldiracaktim unuttum bak şimdi aklıma geldi
İyiyim canım hamdolsunTeşekkürler reyyanim nasılsın
Sağol canım ilk fırsatta iç, hatta iki arada bir derede de olsa iç, yoksa şu işi de yapayım bunu da yapayım derken vakit kalmıyorAfiyet olsun mehlikam ben de içmek isterdim kokusu geldi sanki
Evet nereden anladınbeni görünce mi hatırladın
İyi olmana sevindim canım. En kısa zamanda gel lütfenarkadaslar giremiyorim kusura bakmayin. iyiyim ama merak etmeyin :)
İyi olmana sevindim canım. En kısa zamanda gel lütfen
arkadaslar giremiyorim kusura bakmayin. iyiyim ama merak etmeyin :)
Burda samdanimm ufak bir ara vermiştim şimdi devamhey yavrum hey napiyon burda
senin kitaplarin nerde
benimki önümde
tez gel Zühal
Burda samdanimm ufak bir ara vermiştim şimdi devam