- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Aaa doğru senin sınavlar var. Ben neden hemen unutuyorum ya
Tamam canım beklerim.ben bile daha kabullenemedim Reyyan
ertelersen sınavdan sonra okuruz beraber:)
ben de şimdi baktım kitaptan çalışamıyorum çocuk varken, indirdiğim kanunu okumaya başladım
bu bildiğib leyla olmuş
Iyiyim canim tunaydin diyeyim bende kalktim ortaligi topladim kahvalti hazirladm esm ekmek alsn ancak yiyecegiz pazar gunu klasigiben yatmıştım çayım ya. günaydın diyeyim bebikim
nasılsın napiyosun :)
Sagol ablacim sana da saglikli musmutlu gunlerrÇayım gelmiiiiiiiş ama kaçırmışım...
Sağlıklı gunleriniz olsun bebeğim...
Iyiyim canim tunaydin diyeyim bende kalktim ortaligi topladim kahvalti hazirladm esm ekmek alsn ancak yiyecegiz pazar gunu klasigi
Sende ne var ne yok tatlim
gider niye gitmesin. annem 2 3 gün yenecek corba yapacagi zaman normalden biraz katı yapar dolaba koyardı. yiyecegimiz zaman icine bir miktar ilik su ekleyip isitirdi yerdik :)eline sağlık iyi yapmışsın:) pazar günü de olsa biz dokuz olmadan kalktık sofradan
yemek yapicam iki üç günlükne çorbası yapsam bilemedim. sence mercimek gider mi iki üç gün.
çok iş var evde çayım:) telefondan kanun okuyorum algilamakta zorlandikca buraya geliyorum
ne pişircen bugün sen
gider niye gitmesin. annem 2 3 gün yenecek corba yapacagi zaman normalden biraz katı yapar dolaba koyardı. yiyecegimiz zaman icine bir miktar ilik su ekleyip isitirdi yerdik :)
artık aklın nerelerdeyse
Geç yattım yaa ondan sanırımbu bildiğib leyla olmuş
Geç yattım yaa ondan sanırım
İyiler iyiler senin bebeler nasılbebeler nasıl :)
olmayan bebelerim iyilerİyiler iyiler senin bebeler nasıl
Allah kolaylik versin canim ev isi nankor zaten 2 gun biyeri ellemezsen 3.gun bakilmaz hale geliyoreline sağlık iyi yapmışsın:) pazar günü de olsa biz dokuz olmadan kalktık sofradan
yemek yapicam iki üç günlükne çorbası yapsam bilemedim. sence mercimek gider mi iki üç gün.
çok iş var evde çayım:) telefondan kanun okuyorum algilamakta zorlandikca buraya geliyorum
ne pişircen bugün sen
Dün biraz uykum kaçtı ama sonra uyudum neysekiGeç yattım yaa ondan sanırım
Allah kolaylik versin canim ev isi nankor zaten 2 gun biyeri ellemezsen 3.gun bakilmaz hale geliyor
Mercimek corbasi 2 3 gun gider hepsni komple isitmazsin yiyecegnz kadarni isitirsin. Ben tavukla yalanci iskembe corbasi yaptim gecenlerde hem vitaminli oldu hepimiz icin degsklk istersen dene cnm .
Benim orman kebabim ve tel sehriyeli bulgur pilavim var cuma aksam yaptim dun aksam disardan yedik bugune kaldi . Bir salata yaparim esim ekstra birsey istermi blmiyorum isterse onu yaparjm baska is guc yok bugun bana tatil
Yani tabi sizin damak tadiniza gore olani bilmedgm icinoooo süperbenim çok işim var ya yarın sana da iş günü desene
çorbayı koydum ocağa içine kurutulmuş sebze koydum ben de vitamini artsın diye. benim oğlan o çorbayı içmez galiba çayım. eşim de işe gittiği için içmez büyük ihtimalle.
ama aklımda bulunsun sağol
Yani tabi sizin damak tadiniza gore olani bilmedgm icinellerine saglik
Aynen yarin yemek isim olur benmde ben genelde haftasnu pek isim olmasin diye ayarlamaya calisiyorum boyle rahat oluyorm esimle birlikte 1 gun evdeyiz zaten onda da is guc olmasin istiyorum.
Senle ben ayni sartlarda degilizki suanda canim . Ayrica birde sen isteyken esin evde olabilme ihtimalinde yardmci olmuyor yeri geliyor senin boyle yapman en normali .ne kadar insaflisinben de bütün işleri eşimin evde olduğu güne ayarliyorum bana kalmasın ben yokken de yatıp ihmal etmesin diye
Senle ben ayni sartlarda degilizki suanda canim . Ayrica birde sen isteyken esin evde olabilme ihtimalinde yardmci olmuyor yeri geliyor senin boyle yapman en normali .
Ben hergn evdeyim bi pazar gunu de camasir temizlik isim olmayiversin yemek her zaman olmuyor yapiyorm onu zaten kahvalti da oyle ozeniyorum pazarlari yeme icme disinda baska is yapmam pek mecbur kalmadgmda. He bazen kizi alir disari cikar esim o esnada evden rahatsizsam bi supururum silerim bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?