Mizahşörler Çıkmazı

Yastık ritüelini yapmak cok zevkli...onu sürekli yap bence...Bilinç gerçekle hayali ayırt edemiyormuş. Güzel şeyler hayal edip uyumak çok iyi hissettiriyor. İçindeki duyguları netleştirmen emin olman lazım öncelikle...

Evet oğlan bilemedi çekildi. Aslında çok basit
yarismacilarin cogu hayattan kopuklar. anca şunu okudum, bunu bitirdim, şuranın müdürüyüm deyip ilk sorularda elenip gidiyorlar. çoğunun hayat bilgisi ve genel kültürü oldukça zayıf

Abla yastığın altına koyduğum kağıt sabah yerdeydi ya ondan sanırım benim inancım gitmiş olabilir

Dileklerim çok abartıydı belki ondan, onların olabilmesi için önce başka şeylerin olması lazım o yönde yoğunlaşabilirim belki. Öyle pat diye olabilecek şeyler değil ama hani enerjim hala o yönde. Sadece zorlamıyorum zorlamadıkça daha çok yükseliyor hissiyatım ama bir yandan da bıraktım garip bir durum benimkisi yani...

yarismacilarin cogu hayattan kopuklar. anca şunu okudum, bunu bitirdim, şuranın müdürüyüm deyip ilk sorularda elenip gidiyorlar. çoğunun hayat bilgisi ve genel kültürü oldukça zayıf
Kesinlikle canım birisi iyi bir bölüm mezunuydu yarın kelimesinin yazilisini bilemedi

Cok dogru ablacim ben kizim 1 2 kere ruyasinda korktu yatarken dualari okuyoruz kisalardan sonrasinda da parklar pamuk sekerler guzel seylerden bahsediyoruz oyle uyutuyorum daha etkili oldu cok sukur .

Nasilsiniz bu arada keyifler yerinde mi
kk birinci noteri kusummm burda misin

ben yatmıştım çayım ya. günaydın diyeyim bebikim
nasılsın napiyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…