Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahminin var mışimdi geç oldu yarın tarifimi alayım gelirim
epey ugrastım ama cok güzel olduSüper canim iyi sabredip yapmişsin valla ben gelemem dara
NaynnnnDoğru doğru doğru.
tanışık olmadğımız var mıı kızlaarr :)
Ellerine saglik canim benimtahminin var mı
epey ugrastım ama cok güzel oldu
Naynnnn
Canın sağ olsun bitanem.Nahifi doğru kullanmışım ama di mi?
Aaay ben de yapamam aslaSüper canim iyi sabredip yapmişsin valla ben gelemem dara
Ben şarjda yazıyorumIzlar bu topige bu tlfnlar dayanamaz benki pes etti sarja taktm
Valla hemen daralırım icim bayılırAaay ben de yapamam asla
Takla atamayan biri görürseniz o kesin çaydırKizlar yazacagidimmm
Bende 30 yasindayimm 30 olali bu 2.soyleyisim aboo pek bi agiz dolduruyo beee yaslandimm
1 minnos kizim var benden spoiler bukdr ha bide takla atamiyorum biliyosunuz hepiniz
Sende kimsennnnn yetişin gonşularrrrrrrIpin ucu kaçtı bende de nerde kalmıştık
Sağol kuzum Bebeğin ne alemdeEllerine saglik canim benim
Simdi bende ama topik boyle olursa her daim sarj basina oturmamz gerekecekBen şarjda yazıyorum
ayy öyle diyince kendimii mink panda yavrusu gibi hissediyorum zaten bu ara iyi yatıp yatıp yuvarlanıyorumVayyy daha bebeymissin kız bende 34 yaşındayım 6 takımda yarismaciyim ev hanımıyım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4. Sınıf öğrencisi yüksek lisans kpss aday adayı memnun oldum canım ismim Gülseren
Abla beni bir daha dışa çıkarma.gurban olim aklımdan onacammmmEbediyyen inşallah
Tatlım seninle gezmelere gitmişim gibi bir his var içimde
Ben gulemedim bak smdi esinde ben gbi atamiyo demekkj ama harbiden polislikte nasl polis olmus kiz bzmki bekcilik icin ugrasirken bile fiziki parkur vardi onlarda alasi varmistir
Anlıyorum yapamamayı , ıste bende geçen gün oyle bi deniyem dedim amuda kalkmayı didim di yok olmuyor oysaki bende sandım ki öyle tubede izlediğim videolardaki gibin yapıcam tabi ki de yapamadım çocuklara rezil oldum annelik profili yerle birGeldi iste ayy sinirim bozldu guluyorm
4.sinif mi neydi takla yerine acayip hareketler sergildiydim atamiyorm napim
Topiğimiz dolsun da otururuz napalımSimdi bende ama topik boyle olursa her daim sarj basina oturmamz gerekecek
Doğru doğru doğru.