• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Kizlar yazacagidimmm
Bende 30 yasindayimm 30 olali bu 2.soyleyisim aboo pek bi agiz dolduruyo beee yaslandimm
1 minnos kizim var benden spoiler bukdr 🤣 ha bide takla atamiyorum biliyosunuz hepiniz
Takla atamayan biri görürseniz o kesin çaydır:D

Vayyy daha bebeymissin kız bende 34 yaşındayım 6 takımda yarismaciyim ev hanımıyım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4. Sınıf öğrencisi yüksek lisans kpss aday adayı memnun oldum canım ismim Gülseren :KK60:
ayy öyle diyince kendimii mink panda yavrusu gibi hissediyorum :D zaten bu ara iyi yatıp yatıp yuvarlanıyorum :D :KK53:

ayy Allah eşinin de yardımcısı olsun ablaa :) bilemedim abla mı deyiim nasıl istersen :) memnuunn oldum :) yarışmadaa 1. oll inşallahh :)

Ben gulemedim bak smdi esinde ben gbi atamiyo demekkj ama harbiden polislikte nasl polis olmus kiz bzmki bekcilik icin ugrasirken bile fiziki parkur vardi onlarda alasi varmistir 🤣

:D :D mecbur kalinca atmıştır çayım:D adrenalin önemli sanırım

ama çok komikti ya🙄

Geldi iste ayy sinirim bozldu guluyorm
4.sinif mi neydi takla yerine acayip hareketler sergildiydim atamiyorm napim
Anlıyorum yapamamayı , ıste bende geçen gün oyle bi deniyem dedim amuda kalkmayı didim di yok olmuyor oysaki bende sandım ki öyle tubede izlediğim videolardaki gibin yapıcam :işsiz: tabi ki de yapamadım çocuklara rezil oldum annelik profili yerle bir :KK70::KK70:

Back