- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
12 Kasım nihalim:) sana bittin demiyorum ama sen anladin benceBenim ikizler de akrep. Senin oğlan hangi ay doğdu bakım samdanim
Ben bunların yalancısıyım.Canın sağ olsun bitanem.
Doğrusu naif olacaktı.Elin sürçmüştür olsun.
Edebiyat ogretmeniyim bayağı düzgün yazıyorsun gözümden kaçmadı
KoptumMağazada ikisi aynı kıyafeti beğenmiş cekistiren karılar gibiler ezilecem arada gorhiremmmm
Ayy kutşisim hic sorma bebek varmi yokmu bilmiyoruzki dahaSağol kuzum ❤Bebeğin ne alemde
bi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktanpiremses o piremsesrüzgarlı vadinin piremsesi bir piremses utanmaz
benim tahminlerim tutmaz senin var mı?tahminin var mı
epey ugrastım ama cok güzel oldu
Naynnnn
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım ❤❤
Abla diye bilirsin canım mahsuru yok benim için tşk ederim yarışmada.birinci olmak yok takımlar arası birincilik.var her hafta cuma günleriayy öyle diyince kendimii mink panda yavrusu gibi hissediyorumzaten bu ara iyi yatıp yatıp yuvarlanıyorum
ayy Allah eşinin de yardımcısı olsun ablaa :) bilemedim abla mı deyiim nasıl istersen :) memnuunn oldum :) yarışmadaa 1. oll inşallahh :)
ayy samdanımm yetişemediiimm umarım cevapsiz bıraktığım kimse yoktur :)ben herkesi taniyomusum gibi muhabbet ediyom nurumyetisemiyom tanışmaya zamanla tanışırız akışına bırakalım ilişkilerimizi dedim
Anaa bende bir de 2 tane. Neyse ya olan oldu artık12 Kasım nihalim:) sana bittin demiyorum ama sen anladin benceaz çok biliyosundur benim oğlanı
Noluyo. Lennn ordabi insanın cehaleti böyle yüzüne vurulur şak şak şak ne bileyim ben oğlan gibi duruyor uzaktan
benim tahminlerim tutmaz senin var mı?
hmmm rekabet yaniii :)Abla diye bilirsin canım mahsuru yok benim için tşk ederim yarışmada.birinci olmak yok takımlar arası birincilik.var her hafta cuma günleri
Aklım varsa arkana bile bakma bacım ola bildiğine uzağa kaçBu nedir ya sayfayı açar açmaz 39 sayfa. Nasıl okuyacağımözet geçen olursa çok Makbule geçer
Seni bir ben bilirim Şamdanımpiremses o piremsesrüzgarlı vadinin piremsesi bir piremses utanmaz
Oldu mu bu şimdiSende kimsennnnn yetişin gonşularrrrrrr
kız sen kutsal zebra mısıntanısalım bebeğim
keşke sende olsanSiz niye bu kadar nahifsiniz.
Eline belime diline hakim ol derler hiç duymadın mıfücuduma niyee olacam olaaa
hoşgeldin kelebek :)Ben de geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?