• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Biliyomusun ben takla atamiyorummm 🤣🤣 sirf bu yuzden bi kere karneme beden egitimim 3 gelmisti hepsi 5 ti 🤣🤣🤣

dün oğlan takla atiyo. aferin oğlum baban atamiyo sen minnacik halinle atiyosun dedim:D benim koca gaza geldi mi:D takla atmaya ugrasiyo ama takla pozisyonu bile alamadi:D dedim sen 2 sene polis okulunda nasil okudun:D hiç mi takla atmadin. benimki daha da gaza geldi çay:D :D yemin ederim 15 dk uğraştı tek bir takla için:D :D artık kahkaha atmaktan gözümden yaşlar aktı:D :D

Olamas :KK57: bedenin 3 geldiğini ilk defa duyuyorum :KK70:okulda kafamın rahat olduğu 3 ders resim müzik beden sırf bunlardan sınıfta kalmam rahatlığı vardı:KK70::KK70::KK70:
Geldi iste ayy sinirim bozldu guluyorm
4.sinif mi neydi takla yerine acayip hareketler sergildiydim atamiyorm napim

Neden istemiyor ki bu kadar kreşi sana mı çok bağlı yoksa çekiniyor filan mı? Su an senin için en azından bi nebze dışarıyı istemediğinden rahat geçiyordur evde olmak 😅

aşırı hareketli inatci başına buyruk kurallara karşı bi çocuk:D :D bana düşkünlükten değil ama beni bahane ediyo incim:) akrep bebesi:D :D

dün oğlan takla atiyo. aferin oğlum baban atamiyo sen minnacik halinle atiyosun dedim:KK70: benim koca gaza geldi mi:KK70: takla atmaya ugrasiyo ama takla pozisyonu bile alamadi:KK70: dedim sen 2 sene polis okulunda nasil okudun:KK70: hiç mi takla atmadin. benimki daha da gaza geldi çay:KK70: :KK70: yemin ederim 15 dk uğraştı tek bir takla için:KK70: :KK70: artık kahkaha atmaktan gözümden yaşlar aktı:KK70: :KK70:
Ben gulemedim bak smdi esinde ben gbi atamiyo demekkj ama harbiden polislikte nasl polis olmus kiz bzmki bekcilik icin ugrasirken bile fiziki parkur vardi onlarda alasi varmistir 🤣

adım Nur :) 24 yaşındayıımm. atanmak için kpss çalışan öğretmen adayıyıım :)
Vayyy daha bebeymissin kız bende 34 yaşındayım 6 takımda yarismaciyim ev hanımıyım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4. Sınıf öğrencisi yüksek lisans kpss aday adayı memnun oldum canım ismim Gülseren :KK60:

Back