- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Öyle oldu valla.Yok hani senden sonra bidha cocuk yapmaya cesaret edebildilermi diye merak ettm 10 yil varmis arada anca unutmjslar demekki senin ettiklerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oldu valla.Yok hani senden sonra bidha cocuk yapmaya cesaret edebildilermi diye merak ettm 10 yil varmis arada anca unutmjslar demekki senin ettiklerini
Bende iyiyim şükür evde sıkılmaca Bugun 1000 Li puzzle bitirdim 3 gündeIyim canm idare ediyoruz seni sormali
Yarın bi goz..doktoruna gidim ben alışkın değilim gozluk numaram yükseldi kesinnnnBosver devam et ne görüyosan.
adım Nur :) 24 yaşındayıımm. atanmak için kpss çalışan öğretmen adayıyıım :)aplaaa ben yazdımm üstlerdee bekarııımm
Biliyomusun ben takla atamiyorummm sirf bu yuzden bi kere karneme beden egitimim 3 gelmisti hepsi 5 ti
Ne zaman geliyorsunkralsın
bilmem avatarda anime var
Teşekkür ederim. Utanma sebebi bir sözcük geldi yineSiz niye bu kadar nahifsiniz.
Geldi iste ayy sinirim bozldu guluyormOlamas bedenin 3 geldiğini ilk defa duyuyorum okulda kafamın rahat olduğu 3 ders resim müzik beden sırf bunlardan sınıfta kalmam rahatlığı vardı
Ipin ucu kaçtı bende de nerde kalmıştıkBen öyle.bir hata yapmam.bildirimlere bakınca günceli kaciriyom mal mal bakiyom sonra.
Neden istemiyor ki bu kadar kreşi sana mı çok bağlı yoksa çekiniyor filan mı? Su an senin için en azından bi nebze dışarıyı istemediğinden rahat geçiyordur evde olmak
Nahifi doğru kullanmışım ama di mi?Teşekkür ederim. Utanma sebebi bir sözcük geldi yine
Sen de çok şeker bir kızsın bunu hissediyorum teee önceden mervecimmm.
CıkkksssNahifi doğru kullanmışım ama di mi?
Ebediyyen inşallahBenim ablamda ondan
şimdi geç oldu yarın tarifimi alayım gelirimNe zaman geliyorsun
Süper canim iyi sabredip yapmişsin valla ben gelemem daraBende iyiyim şükür evde sıkılmaca Bugun 1000 Li puzzle bitirdim 3 günde
Ben gulemedim bak smdi esinde ben gbi atamiyo demekkj ama harbiden polislikte nasl polis olmus kiz bzmki bekcilik icin ugrasirken bile fiziki parkur vardi onlarda alasi varmistirdün oğlan takla atiyo. aferin oğlum baban atamiyo sen minnacik halinle atiyosun dedim benim koca gaza geldi mi takla atmaya ugrasiyo ama takla pozisyonu bile alamadi dedim sen 2 sene polis okulunda nasil okudun hiç mi takla atmadin. benimki daha da gaza geldi çay yemin ederim 15 dk uğraştı tek bir takla için artık kahkaha atmaktan gözümden yaşlar aktı
Doğru doğru doğru.Cıkkksss
Benim ikizler de akrep. Senin oğlan hangi ay doğdu bakım samdanimaşırı hareketli inatci başına buyruk kurallara karşı bi çocuk bana düşkünlükten değil ama beni bahane ediyo incim:) akrep bebesi
Vayyy daha bebeymissin kız bende 34 yaşındayım 6 takımda yarismaciyim ev hanımıyım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4. Sınıf öğrencisi yüksek lisans kpss aday adayı memnun oldum canım ismim Gülserenadım Nur :) 24 yaşındayıımm. atanmak için kpss çalışan öğretmen adayıyıım :)
kralsın
bilmem avatarda anime var