Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki normal değil mi canm?Dün merkezi aradım söyledim.Dra sormuşlar 15 20 gün sürebilir demiş ama benimki 3 gündür fazla sanki.Normal mi acaba bilmiyorum..hayat_gun Bendede 10gun sürüyor dünya miyom varken
ben de her duyduğumu yaptım onu ye bunu iç sonra zamanı geçirdim hep büyüdü şimdi işin içinden hiç çıkamıyorum bence sizde bi doktora iyice kontrol olun belki tepkim büyük oldu ama reklam amaçlı okadar profil var ki oysa burda sadece deneyim ve bilgiler paylaşılsın istiyoruz.
Canım bende yoğunluk değil de döngü değişti.24-25 günde bir olurken şimdi 30-31 günde oluyor.ilk iki adetimde yoğun oldu ama normal sürede bitti.yani 6 günde bitti.senin sürede sıkıntı varmı?daha önce de başka bi topicte okudum.yoğun olanlar olmuş.inşaALLAH normaldir.Kızlar herkese slm miyom ameliyatı olanlar ameliyattan sonra regl yoğunluğunuz nasıl?
Benim 4.ayım ama hala yoğun kanamam oluyor sizin nasıl?Bu durum nomalmi acaba ya
Canım benimde döngü 20/21 günde birdi şimdi 24/25 oldu yoğun ve uzun sürüyor cnmCanım bende yoğunluk değil de döngü değişti.24-25 günde bir olurken şimdi 30-31 günde oluyor.ilk iki adetimde yoğun oldu ama normal sürede bitti.yani 6 günde bitti.senin sürede sıkıntı varmı?daha önce de başka bi topicte okudum.yoğun olanlar olmuş.inşaALLAH normaldir.
Arkadaşım ben normal olduğunu düşünüyorum ama hala iletişimdeysen istersen birde doktoruna sor.ağrı oluyormu?benim ameliyattan önce öyle şiddetli regl ağrılarım olurduki uykumdan uyanır ağlardım o derece.ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı çok şükür.canım benim senin yoğunlukla birlikte ağrı varmı?İnşaALLAH başka arkadaşlarda görüp fikrini söyler.Canım benimde döngü 20/21 günde birdi şimdi 24/25 oldu yoğun ve uzun sürüyor cnm
İlk iki gün çok yoğun sonra çok az geliyor ve 7 gün sürüyor
Doktorum bikaç hafta evvel gördü aslında cnm ama söylemeyi unuttum daha doğrusu 3 regl geçmişti daha normaldir düzene girer diye düşünüyordum..Ama bu 4.yine yoğun...Arkadaşım ben normal olduğunu düşünüyorum ama hala iletişimdeysen istersen birde doktoruna sor.ağrı oluyormu?benim ameliyattan önce öyle şiddetli regl ağrılarım olurduki uykumdan uyanır ağlardım o derece.ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı çok şükür.canım benim senin yoğunlukla birlikte ağrı varmı?İnşaALLAH başka arkadaşlarda görüp fikrini söyler.
Bende vardı ameliyattan 5 saat sonra falan çıktı tam bilmiyorum aslında anesteziden anımsamiyorum nezaman çıktığını :)bu ameliyat ta da sonda takılıyomu çok gıcık bişey o ya
Ben 28 günde bir oluyordum yine öyle devam etti hatta ilk Regl zamanım ameliyattan 4 gün sonra idi zamanında geldi ve normal sürüyor şimdilik 2. Bitti 3. Olucam değişiklik yok ama fazlaDoktorum bikaç hafta evvel gördü aslında cnm ama söylemeyi unuttum daha doğrusu 3 regl geçmişti daha normaldir düzene girer diye düşünüyordum..Ama bu 4.yine yoğun...
Benimde çok kötü ağrılı olurdu ishal olurdum ilk günüm berbat geçerdi ağrım sızım yok çok şükür ama ilk iki gün 6/7 kez ikişer tane ped değiştiriyorum baya yoğun yani
Belki benle aynı durumda olup yazan olur
Anladım canım sağol bilgi paylaşımı yaptığın için umarım sorun yoktur benimde normaldir herşeyBen 28 günde bir oluyordum yine öyle devam etti hatta ilk Regl zamanım ameliyattan 4 gün sonra idi zamanında geldi ve normal sürüyor şimdilik 2. Bitti 3. Olucam değişiklik yok ama fazla
Evet canım takılıyor.anestezi verildikten sonra takılıyor bişey anlamazsın.çıkartırkende bi kaç saniyelik sistitmişsin hissi oluyor.korkulcak bişey yok :)bu ameliyat ta da sonda takılıyomu çok gıcık bişey o ya
Canım bir dönem daha bekle.aynı sıkıntılar devam ederse doktorunla görüş bence.ama normal gibi geliyo banaAnladım canım sağol bilgi paylaşımı yaptığın için umarım sorun yoktur benimde normaldir herşey
ay ben göğüs ameliyatı oldum şuan hastanedeyim sonda takılmış, çıkarırken baya acıdı ve 3 gündür idrarımı yapamıyorum yanıyo valla. 2 ay sonrada miyom olucam İnş. bide onu atlatsam. çok rahat nefes alıcam.Evet canım takılıyor.anestezi verildikten sonra takılıyor bişey anlamazsın.çıkartırkende bi kaç saniyelik sistitmişsin hissi oluyor.korkulcak bişey yok :)
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin.göğüs ameliyatı derken sıkıntı neydi özel değilse?iniaALLAH miyomundan da kurtulursun hayırlısyla.ay ben göğüs ameliyatı oldum şuan hastanedeyim sonda takılmış, çıkarırken baya acıdı ve 3 gündür idrarımı yapamıyorum yanıyo valla. 2 ay sonrada miyom olucam İnş. bide onu atlatsam. çok rahat nefes alıcam.
Küçültme yapıldıÇok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin.göğüs ameliyatı derken sıkıntı neydi özel değilse?iniaALLAH miyomundan da kurtulursun hayırlısyla.