Öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben de şu ana kadar ki hikayemi anlatayım belki birilerine yardımı dokunur. 12 Aralık günü Uşak'ta özel bir hastanede 2 tane büyük 1 tane küçük miyomlarım olduğunu öğrendim. Çok moralim bozuldu eve dönmeden başka bir özel hastaneye daha gittim ve daha da moralim bozuldu çünkü miyomlarımın rahmin içinde olduğu , çok riskli olduğu söylendi ve yıkıldık. İlaçlı emarlar ultrasonlar her birinden çıkan sonuçlar miyomların rahmin içinde olduğu için yapılacak ameliyattan sonra rahmin alınabilceği ve riskin yüksek olduğu söylendi. Daha sonra Konya'da Başkent Hastaniesine gittik. Oradaki doktor da bu şekilde hamileliği denememi ameliyatın riskli olduğunu söylemişti. Artık karar vermiştim ameliyat olmayacaktım. Bir kaç gün sonra bir arkadaşım aynı süreçleri geçirdiğini ameliyatın çok riskli olduğunu ona da söylendiğini ama bu duruma rağmen ameliyat olduğunu anlatınca eşiminde desteğiyle motive olup ameliyata karar verdim. Balıkesir de bilenler bilir Alaattin Kaçar a gittim. Bu rahim alınma muhabbettinin çok ekstrem bir şey olduğunu bugüne kadar hiç başına gelmediğini korkmamam gerektiğini anlattı ve daha da motive olup 10 Ocak günü hastaneye yattım 11 ocakta ameliyat oldum. Çok şükür çok başarılı geçmiş tüm miyomlarım alınmış. Şu an bunları biraz ağrılı yazıyorum ama herşeye değdi. Bu durmdakilere tavsiyem çok beklemeyip aldırıp kurtulmak. Ameliyata karar vermemde bu forum da çok yardımcı oldu. Aldırıp kurtulanların yazıları beni motive etti. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.