Sevgili Kardeşlerim
Buraya öyle şeyler yazmak istiyorum bir bilseniz...iki yıllık evliyiz ve evliligimizin 2.ayinda eşim açık miyom ameliyati oldu
Bir yıl rahmin iyileşmesini bekledik.sonra çoçuğumuz olsun diye çabaladık ancak bir yıl denedik olmadı.Neden dedik kendi kendimize ve doktora gittik.Ultrasonda ne görsün doktor 2 cm miyom var dedi gebeliği engelliyor dedi.Dünya başımıza göçtü Eşim tekrar ameliyat olmak istemiyordu...Farklı Farklı doktorlara gittik hepsi aynı şeyi söyledi.Ameliyatsiz ÇARE YOK.Yıkıldık resmen
Alternatif tıp araştırmaya başladık çok şeyler kullandık olmadı.Yaşadıklarımızı ayrıntılı yazmak istesem sayfalar sürer.Sürekli Bu sitede miyomla hamile kalan var mi diye araştırmaktan Facebook hesaplarından profesörlerden bilgi almak istemekten kafayı yemek üzereydik.
Cenab i Hak murad etti mi birileri elbet vesile olur.
Bize bir bayandan bahsettiler BİO ENERJİ ile tedavi uygulayan biri.Birçok hastalığa tedavi uyguladiğını söylediler.Son çare o bayana gittik.Tabiiki benim umudum yoktu ki görünmeyen bir tedavi şekli
..Gittik bayana eşimin miyomu olduğu bölgeye tamda miyomun üzerine parmağını koydu.Ki biz ona söylemedik
Şok olmuştuk...Verdiği enerjinin vücuttaki yansımasını eşim hissediyordu...Umut işte nasip dedik...
Günden güne enerjinin sıcaklığı soğuğa döndü ve gidin dedi doktara bitti birsey kalmadı dedi...Duramadık gece Bursa Zübeyde Hanım Hastanesine gittik ve ultrasona bakti dışarıdan doktor.Birsey yok dedi.iki gün sonra başka bir hastaneye gittik içeriden baktı doktor iki tane 2 ve 2,5 cm miyomun var dedi yıktı bizi kahretti...Ama ben olmadığına inanıyordum yanlışlık var dedim kendi kendime...Arada birkaç gün sonra Zübeydehanim hastanesinde randevu alip doltora gittik bizden HSG filmi istedi 1 hafta sonra cektirdik ve doktora gittik bakti tertemiz dedi...
Allahimiza hamdolsun kurtulduk.Rabbim tekrar göstermesin
İnşallah bize de bir evlat nasib olsun
Diyeceğim şudur ki..Başta inanmadığım şimdi ise Rabbime şükürle yad ettiğim BİO Enerji tedavisini deneyin.Ameliyat OLMAYIN
Mail adresim:
turna161616@gmail.com ayrıntılı bilgi almak isteyene eşimin numarasını verebilirim
Allah Şifa versin tüm kullarına